שלום לכולם - רק שאלה...

שלום לכולם - רק שאלה...

ונניח שנפגשתם עם איזה אקס ונניח שמערכת היחסים עם הבנזוג הנוכחי היתה על הפנים בשלב זה ונניח שממש כעסתם ונניח שבגדתם עם אקס ונניח שהוא ממש הילל ושיבח וגרם לכם להרגיש ממש טוב ... האם יש מצב שלא תרגישו אשמה? האם יש מצב שתרצו לחזור על זה ? ואם כן איך? (אקסים , אנשים לא מוכרים מהאינטרנט , אנשים שמפרגנים לכם בעבודה וכאלה ...) שאלות ליום ראשון ...

תשובות ליום ראשון

נניח שזה היה קורה מניחה שהיו לי רגשות אשם ובטוח שהייתי חוזרת על זה אם זה היה כזה טוב............

ונניח שהוא לא היה רוצה ?!?

כי הוא בדיוק התחיל פרק ב' ומעורבים ילדים וממש טוב לו עכשיו (אבל להזדיין פעם אחת הוא יודע , וגם להגיע מהר לעיקר) מה היית עושה?

kamar

New member
לאנוס ואתו אולי?../images/Emo3.gif

מה את יכולה לעשות אם הוא לא רוצה שוב ? תבכי על מר גורלך
תמצאי מישהו אחר ..
תודי על הטוב שהיה ...
שיהיה אחלה יום .

BazukaGirl31

New member
אני רוצה להמשיך לעשות כל מה שעושה לי טוב.

זה כיף, לא? וחוצמזה, לא הבנתי מי הבנזוג? החוקי? הלא חוקי? N>2 וזה נעשה כבר קצת מסובך.

הבנזוג חוקי

האקס לא חוקי ... ומעבר לזה שהוא לא רוצה יותר (וגם אני די..) זה כאילו "פתח לי את התאבון "...

nice and sleazy

New member
welcome to your new world

שנה חדשה .. זה הזמן לדברים חדשים
בהצלחה , לגבי האקס .. עיזבי היה טוב , טוב שהיה וממש לא טוב להמשיך . בהצלחה בספירה :)

המממ....מוכר

ארגיש אשמה אחזור על שוב ושוב ושוב איך? מהעבודה אבל חיים רק פעם אחת אני אומרת..(כל אחד וההשקפות כולם שלו)

שאלות טובות הבאת פה ../images/Emo22.gif

רק שלא הבנתי אותן...סתם סתם
נתחיל עם השאלה הראשונה: לבני אדם יש יכולת מדהימה לנקות את המצפון הבן זוג החוקי לא משתתף מספיק במטלות הבית...לא מפרגן...לא נותן להרגיש מספיק נשית..סקסית... מספיק משהו קטנטן ואז המצפון נקי כי הרי הוא הביא אותנו לבגידה
שאלה שניה שעוסקת ברצון שלנו להמשיך לבגוד: האגדה אומרת שאם הבגידה עושה לנו טוב נצליח תמיד למצוא סיבות למה צריך להמשיך עם זה... השאלה השלישית היא הכי קלה ועיסוקה במקום בו כדאי להכיר את הפרטנר/ית המתאים לבגידה: התשובה פשוטה..פה בפורום הזה ! יש פה אנשים שהשקיעו וקראו לא מעט חומר בתחום יש להם כבר תשובות מוכנות לכל שאלה מסרים מוכנים בקנה וממתינים לשיגור... ברוכה הבאה
שמחתי לעזור ג'ונס

יה - הכרתי פעם ג'ונס...

בעצם חבורה של ג'ונס .. קטע כזה . ומצד שני הכרתי כ"כ הרבה אנשים... אתם סבבה לגמרי והכי יפה - משלימים זה את זה . אז ??? מישהו מעוניין ? סתם - סתם , האינטרנט מפחיד אותי בקטעים האלה

חבורה של ג'ונס...

זה באמת מוגזם
גם אותי האינטרנט מלחיץ כאילו כל הניקים האלה והסיפורים... מרגיש כאילו הגעתי לארץ הפלאות של עליסה...
ולשאלתך, ברור שרק ג'ונסי יודע מה טוב בשבילך

haze73

New member
שאלות קשות הישר על תחילת השבוע ../images/Emo122.gif

איני חושב שקיים סיכוי שבו מצפוני לא יעיק. זה תפקידו - להעיק. ומכיוון שאני מודע לכך, ולמרות סגפנותי - אחזור על כך. אני אישית מעדיף אנשים מוכרים.

למעלה