שלום לכולם קצת עזרה

Miss Ziggy

New member
שלום לכולם קצת עזרה

אני מתחילה השנה שנה א במשפטים ארצה לשלב עם זה את חוג סוציולוגיה ואנתרופולוגיה (ראיתי שזאת אופציה) אבל לא ממש הבנתי איך לעשות זאת, התקבלתי לתוכנית משפטים הדו חוגית, שילמתי את השובר הראשון מה הצעד הבא? איך בוחרים קורסים? מתי צריך לסדר מערכת? בנוסף אני מחפשת גם חדר בדירה עם שותפים אלא אם כן אתקבל למעונות שזה גם אופצייה... אתם ממליצים? בכל מקרה אשמח לכל עזרה שהיא וכל הצעה. תודה מיס זיגי

bwp

Member
הי מיס זיגי

בקשר לרישום יש גם באינטרנט תאריכים וגם אפשר(וא,ף רצוי) להתקשר למזכירות של החוגים ולבקש הבהרות שונות. יש מזכירות נעימות יותר ויש פחות,אבל לא להבהל מהן. בסוציולוגיה הן די נחמדות אני יכול להגיד לך. מעונות זה אחלה אם את מתקבלת לטליה,השאר לא אי אי אי כמו שאומרים.

Miss Ziggy

New member
מי מתקבל בטליה בד"כ?

זה קשה? אין מקומות? תודה רבה על התגובה אממ אתה במעונות?

אבי2511

New member
היי

מעונות טליה מיועדים לתלמידי תואר שני (3 חדרים בדירה) או למצטיינים בתואר ראשון (6 חדרים בדירה,שירותים ומקלחת צמודים בכל חדר). הנה כתובת אתר המעונות, יש בו את כל הפרטים: http://hudorms.haifa.ac.il/ בהצלחה.

אבי2511

New member
לא

כל השאר במעונות שנחשבים פחות טובים (והרבה יותר זולים גם).

bwp

Member
קודם כל ,כל מה שאבי אמר נכון

בנוסף לכך,רצוי להרשם בזמן למעונות. אחרי זה מאוד קשה לקבל את טליה כי הכל תפוס למי שנרשם בסזמן. מי שגר אחרי חדרה נראה לי שגם מקבל אוטומטית את המעונות

לא מדוייק

הותק גם משחק תפקיד משמעותי. בשנה שעברה היו לי בטליה שתי שותפות משנה ב' ואחת משנה ג', אף אחת מהן לא מצטיינת ואחת מהן אפילו נרשמה בהרשמה מאוחרת. בנוסף לכך, אחרי תחילת השנה יש הרבה תזוזה במעונות, וכך גם אם קיבלת את המעונות הגרועים ביותר, יש סיכוי לשיפור תוך חודש- חודשיים. לסיכום, לא הכל אבוד, רצוי להישאר אופטימיים, ומקסימום, תמיד אפשר לחפש דירה תוך כדי השהיה במעונות.

למעלה