Princess Of Glow
New member
שלום לכולם! צריכה את עזרתכם..../images/Emo4.gif
חבר שלי ואני חוגגים בקרוב חצי שנה. הוא החבר הראשון הרציני שלי ואני הרצינית הראשונה שלו... בחיים שלי לא אהבתי מישהו כמו שאני אוהבת אותו, אהבת חיי פשוט
אנחנו תמיד משתדלים להשאיר את הלהבה בוערת, שלא להפוך את הקשר למובן מאליו אף פעם, תמיד מפתיעים, תמיד אומרים "אני אוהב/ת אותך", תמיד מרגשים ותמיד מראים אכפתיות... בזמן האחרון המצב הכלכלי של המשפחה שלו מתחיל להדרדר ואני רואה שזה משפיע עליו כי הוא הבכור והוא מרגיש אחריות על אחים שלו, הוא ישר חושב איך הוא נותן יד, איך הוא עוזר. הוא בחור מאוד ריאליסטי והוא מנסה להאמין שיהיה בסדר (מה שאני כל הזמן אומרת לו) אבל הוא מתקשה בזה. זה משפיע ממש על המצב רוח שלו וקשה לי עם זה. אני מזכירה לו שאני תמיד שם בשבילו, מתי שהוא צריך אותי. אני בחיים לא אשאיר אותו להתמודד עם זה לבד, אני תמיד תומכת בו. וכאן באה הבקשה שלי אליכם.. אני נורא רוצה לעשות בשבילו משהו מיוחד. תיכננו משהו ממש יפה אבל יקר לחצי שנה אבל לפי המצב כרגע, ויתרנו על זה. זה ממש כאב לו.. בגלל זה אני חושבת איך לעשות לו טוב על הלב? בכלליות ובמיוחד לחצי שנה! בבקשה תעזרו לי לחשוב איך אפשר להפתיע אותו ברעיון רומנטי ולא יקר לחצי שנה ובכלל רעיונות איך אני יכולה לגרום לו לא להיכנס לייאוש בעקבות המצב. תודה תודה מראש! (גם לאלה שקראו עד הסוף..)
חבר שלי ואני חוגגים בקרוב חצי שנה. הוא החבר הראשון הרציני שלי ואני הרצינית הראשונה שלו... בחיים שלי לא אהבתי מישהו כמו שאני אוהבת אותו, אהבת חיי פשוט