שלום לכולם פה!!!

רשף כשף

New member
כן דרך המשתמשים, נרשמתי

תודה, אמשיך מחר במסע אחר האושר

טוב מתוקה,את בונה סבלנות..חחח

שיהיה לך ערב נפלא!!! וטוב שהבנת שזה מסע... ובלי ציניות!!!!!!!!!!!

רשף כשף

New member
בדרך אל האושר ../images/Emo24.gif

קלפי הטארוט נמצאים בעץ החיים במשעולים שמחברים בין הספירות. המשך יבוא...(מה ההמשך? אני מסוקרנת) באותיות הא'-ב' על פי שיטת אילן האושר: אותיות הא' ב' הן 22 ערוצי תקשורת במימד הבריאה של עץ החיים. העולם נברא מאותיות. האותיות מקשרות בין הספירות ויחד עם 10 הספירות נקבל 32 נתיבות חכמה. כלומר, קיימות ביקום 32 סוגי תוכנות שמרכיבות כל דבר וכל אדם. כל אות קשורה לקלף טארוט, למזל אסטרולוגי או לפלנטה. לכל אות יש יסוד. שיטת אילן האושר עורכת מפה אישית לאדם שמבוססת על אותיות שמו הפרטי, שם משפחתו ושם אמו. המשך יבוא...(מה ההמשך? אני מסוקרנת)

במסגרת האתר תוכלי לקבל מידע על עצמך

נרשמת כמשתמשת קבועה? מגיע לך בחינם מידע על 6 הגופים האנרגטיים הראשונים שלך! וכבר ראית שהאתר הזה ענק וכל כמה ימים אני מעלה עוד חומר. שלחי לי מייל מהאתר וצייני שם פרטי ושם משפחה, שם האמא,תאריך לידה לועזי מלא, תאריך לידה עברי ותקבלי מידע. בנתיים אני עמוסה מעל לראש עם סדנת הדולפינים שאני עומדת להעביר באילת ב- 31/5 רוצה לבוא? ממליצה לך להכנס באתר לקטגוריות הבאות : סדנת דולפינים באילת - עיגול לבן של הספירה כתר וידאו אודסאה בחלל של סטנלי קובריק- עיגול זהב של הספירה בינה סרט באורך שעה וחצי - "הסוד" - עיגול אינדיגו של הספירה גבורה מוסך החלליות- על חייזרים - עיגול כחול של הספירה תפארת - ושם גם תמצאי קטגוריה על עידן הדלי ושוב חזרנו לענין הסבלנות! מבטיחה לך שבאתר יהיה המון ידע ומידע!!!!!!!!!!!!!!!! סבלנות אחותי!!!!!!!!!!!!!

רשף כשף

New member
אחותי ../images/Emo24.gif

אני נורא רוצה לדעת על הקשר בין האותיות לעץ החיים והאמת היא שאני מחפשת דיי הרבה... אשמח אם תשלחי לי במסר אישי/במייל אפילו משהו לא גמור לשלוח מסר אישי/מייל= ללחוץ על השם שלי וייפתח חלון עם הכרטיס שלי בתפוז. * לא חשוב לי לדעת על עצמי כרגע אלא באופן כללי על הקשר בין האותיות לנתיבים בעץ החיים, וכן על החלוקה של הקלפים לאותיות אצלך (כי יש כמה שיטות).

kikona126

New member
יש לך חיבור לרמקולים?

אני אביא לך. יש לי הרבה (גם אם אין חיבור אולי נוכל לפתור את זה עם USB

kikona126

New member
את יודעת מה אני רוצה לקנות?

גם אני אוהבת שקט... אחרי הרעש שהיה לי במשרד בצבא... לא יכולה לסבול מוזיקה בחדר... אבל את יודעת מה אני רוצה לקנות? מפל מים קטן לחדר... היום ראיתי כזה, והקול/צליל של זה כל כך מרגיע! עמדתי ליד זה איזה רבע שעה עד שהמוכר הפריע לי!

kikona126

New member
לא יודעת אם דיסק זה כמו ה"אמיתי"

אחרי הכל גם ה"אמיתי לא אמיתי..." את יכולה להביא לי את השם של הדיסק?? ואם את כבר בענייני המוזיקה... יש מוזיקה של כזה חלילי ענק שמגיע עד הריצפה, את יודעת איך קוראים לזה?

רשף כשף

New member
אחרי שאני אקנה אי ../images/Emo6.gif

אני אהיה מוכנה להשאיל לך את המפל שנמצא שם למידי פעם
ובינתיים את יכוהל להסתפק במוזיקה של אסנת
אני נשארת עם שקט שלי

kikona126

New member
לא חשבתי אחרת...../images/Emo6.gif

יש חבילה מועדפת? (כמה יש לך?)

רשף כשף

New member
אם ממש חייבים לבחור

אני בוחרת בריידר
היו לי איזה 10 סוגים ועם הזמן חילקתי אז נשארו לי פחות

kikona126

New member
המרסיי אצלי

ואל תדאגי אני שומרת עליהם טוב טוב.... בדיוק עכשיו עשיתי פריסה

גם במזל עקרב יש אש!

למרות שהינו מזל מים - למשל ציפור האש, הפניקס, היא לגמרי רשף כשף.. והיא מיוחסת למזל עקרב!. מה לא מצאת?

היי אושר

הפורום שלנו הינו פורום לימודי, יש קוראים מתחילים, יש מתקדמים, ויש העוסקים בכך. כולם לומדים מכולם וכולם עוזרים לכולם, את יותר ממוזמנת להישאר ולהיות עמנו :)

אחלה!!! הבנתי.

בהחלט אהיה אתכם ואעניק מה שאוכל ובכך גם אקבל... אולי גם אלמד דברים חדשים... תודה.

אני מאושרת לראות אותך פה, אושר

ושמחה שקישרתי בינך לבין פורום טארוט החביב עלי, ששמע עליך ממני לא פעם. שמחה שנכנסת בעצמך להכיר את הכותבים. אני לא נכנסת הרבה, אבל עוקבת. כרגע אני לא בעבודה, ובבית אין לי מחשב, אז פעם בכמה ימים אני עושה "התגנבות יחידים" למשרד (שלא יחשבו בקיבוץ שחזרתי לעבוד), ומציצה בפורומים, אבל לא מעבר לזה. אגב, מחר יצא גיליון חדש של "אינפיניטי", וכולכם כמובן מוזמנים לקרוא.

למעלה