איזה מתוק אתה!!! או שמא זה את? קפה על חשבון הבית ועוגה... אגב כתבתי לך תגובה לפני כחודש אני חושבת והתייחסתי למאמר שלך על פריסת השם המפורש שלי. קיבלת אותה? בכל מיקרה אני פה!!!! איזה כיף לכולנו!
או קיי אז זו את!!! יש מצב שאדע את שמך? האם למדת אצלי??? מתי?? אני סקרנית!!! ובהחלט שמחה על הפירגון. נכון ששמי אושר משנת 2000 ולפני כן את יודעת... וסיפור החלפת השם הוא סיפור בפני עצמו. לדעתי הפרישה הזו מעולה!!! למרות שיש פרישות נוספות כמובן שיצרתי אך זו עולה על כולן!
אני אשמח לענות על כל שאלה שקשורה לקלפי טארוט עם ניסיוני הרב בתחום וגם בהקשר לשיטת אילן האושר שיצרתי שמשלבת את הטארוט על עץ החיים הקבלי. אתם גם קוראים פה בקלפים?... יש לי הרבה נושאים רומנטיים....
רשף - שם מקסים, את בת מזל אש? אני לפני יעוץ עם לקוחה וקצת בלחץ של זמן. נעשה את זריז ומקסימום אשלים את הידע מאוחר יותר. שיטת אילן האושר מבוססת על עץ החיים ולא על עץ הדעת. העצים נראים לכאורה אותו הדבר אבל מיקום האותיות על העץ משתנה. זו התגלית שלי.קיבלתי אותה באמצעות תיקשור משלמה המלך. אם תכנסי לאתר תביני הרבה יותר. לפי עץ הדעת האות א שקשורה לקלף השוטה ממוקמת מכתר לחוכמה. זה פשטני. בעץ החיים יש מימד נוסף.האות א נמצאת במשעול בין חסד לגבורה! לפי תורת הקבלה האות א מייצגת את יסוד האויר והאזור הזה בעץ החיים הינו הריאות. באתר אעביר את כל הידע חינם ליוזרים. אני משתמשת בטארוט כיום בעיקר להבנת הגלגול הקודם הרלבנטי שבונה את גוף האינטואיציה - הגוף האנרגטי הרביעי של האדם אני מציעה לך מאמי וברצינות- כנסי לאתר דרך כניסת המשתמשים הקבועים, תהני מאחלה מוזיקה, ובספירה חוכמה תקראי על אילן האושר. מקווה שסיפקתי אותך בשלב זה אני חייבת לסיים בנתיים. שבוע נפלא!
ואינך צריכה חוט מחשבה באתר שלי. הוא בנוי שונה מכל האתרים משום שהוא משדרג לתוכנת עץ החיים שהינה תוכנה חוויתית. במקום שאתן פה הרצאה אני מעדיפה להתייחס ליסודות השיטה שהם ברורים לחלוטין באתר. ואם את רוצה הכוונה לגלישה אני פה.כנסי דרך הכניסה של היוזרים יהיה לך קל יותר. להבין את את עץ החיים זה לא בכמה משפטים יקירתי. סבלנות!!!!
וכשלוחצים על אחת הספירות מקבלים דף חדש (כל פעם דף אחר כמובן, לפי הצבע) וכל אחד מוביל למקום אחר, יש המון המון המון מה לקרוא. חיפשתי קישור שמוביל לאותיות ולקלפים אבל הגעתי לחייזרים
מצגת מקסימה רק שעד שרואים כל משפט... זה עובר נורא לאט וכל פעם צריך ללחוץ על הפרצוף הזה שמזכיר את האיש הזקן מהיה-היה (טלויזיה מצויירת של שנות ה 80) אז באיזה מקום נמצאות האותיות והקלפים? על איזה צבע ללחוץ?
האם נכסת לאתר בכניסה של האורחים? או נרשמת כמשתמשת קבועה? וברור שהאתר הוא ענק והוא מעבר לטארוט... כרגע אין באתר עדיין את נושא הטארוט עדיין לא העליתי. יהיה הכל. מה שיש זו התחלה של הבנה בסיסית של שיטת אילן האושר. תלחצי על הספירה חוכמה- צבע כסף ותגיעי לשיטה. על מנת לקבל ממני מידע אישי עלייך באמצעות השיטה תצטרכי להכנס לאתר דרך הכניסה של היוזרים. ורצוי שתפתחי רמקולים כי יש אחלה מוזיקה.