שלום לכולם/ן !

karish85

New member
שלום לכולם/ן ! ../images/Emo13.gif

אני אדם שאינו מבין יותר מדיי באופנה, ומטרידה אותי בעיה מסויימת. איך מתאימים את הצבע של המכנס והחולצה- אילו שילובי צבעים נחשבים למקובלים/טוביים ? לדוגמא יש לי מכנס קצת אלגנט כזה בצבע בז' שאין לי שמץ מה אפשר להתאים לו פרט לחולצה שקניתי יחד עם המכנס ? אנא עיזרו לי בכל מידע ורעיונות שעולים בראשכם/ן !

silvey

New member
שלום לך וברוך הבא ../images/Emo140.gif

למכנס אלגנט בצבע בז' ולמראה ספורט אלגנט יתאימו חולצות טי שחורות, כחולות כהות ולבנות. אפשר להתאים חולצות גבריות עם צוארון וחפתים בפסים שמשולבים בהם גם פסים בצבע בז'. אפשר חולצות פולו (לאקוסט) עם צוארון, שרוול קצר ופתח עם 3 כפתורים. אם אתה קונה בחנויות המתאימות, תיקח איתך את המכנסיים והמוכר/ת יתאימו לך להם חולצות. בהצלחה.

sigalit33

New member
עוד טיפ

היי לך, כל הכבוד על האכפתיות לצד האסטתי ועל היוזמה לשאול! בנוסף לעצות הטובות שקיבלת כאן, אני רוצה לתת לך טיפ נוסף - אם המכנס בהיר יחסית, לא תמיד כדאי חולצה כהה. מכנס בהיר וחולצה כהה רק במעט ממנו מעניק מראה ארוך וחטוב יותר. לעומת זאת, מכנס בהיר וחולצה כהה עשויים לחתוך את הגוף לשניים ואז לתת מראה "גוצי" יותר. מה גם שהמראה נראה מתוחכם יותר כשהגוונים לאורך כל הגוף זהים ולא מאד מנוגדים. אני לא מכירה את מבנה גופך, אבל כדאי לקחת את זה בחשבון. לכן, עם מכנס בז' (אני לא יודעת באיזה גוון, זה מאד משנה), בהחלט אפשר חולצות כחולות על הגוונים השונים, בז' כהה יותר, לבן, שמנת, אפשר גם ירוק (שוב, מאד תלוי בגוון המכנסיים) - כמעט הכל. כפי שכתבו לך קודם - מאד מאד כדאי לקחת את המכנסיים איתך לחנות כדי להתאים להם חולצה. בהצלחה! סיגלית

Agnetta

New member
כל השילובים שנתנו לך נכונים, אבל...

הדבר גם תלוי בצבעים שמתאימים לצבעי העור שלך, הכל עניין של התאמה.

למעלה