שלום לכולם כנסו מהר

GK_FF

New member
אתה מתכוון *אושר...

אבל גם עושר היא צריכה..

הצעות שזה אי אפשר לסרב!!

כמה דברים: רז+שירה: שניהם הרי "הכי", הם הכי מתאימים , שירה תהפוך את רז לסטרייט, ככה גם יהיה קטע מגעיל בין נדב לרז וזה הרי דרוש.. יסמין+גיל: כאלה מתוקים ביחד, לא צריך לשנות אבל אם רוצים להיסחף, אפשר שיסי תגנוב לו סמים ותתמכר או יותר גרוע, שיתברר שהיא בכלל גם מבריחה, ואז יתחלפו המעטפות או משהו כזה. ברוריק+עדה: ברוריה חייבת לצאת עם שלמה, זה דורש, לקאת הסוף היא צריכה להפוך לאישה ג'וי והפינס, ושתהיה עם שלמה. לעדה יש לי כמה אפשרויות: ללכת לבית אבות, לזכות בלוטו ולחיות ליד הבריכה(מתאים לה), להתאהב במסג'יסט, להתמכר לסמים של ברוריה, או פשוט למות, יהיה יפה אם כשהיא תמות אז ברוריה תהפוך לאישה שמחה. אדם+יולי(+שירה): שירה הרי אחותה של יולי (חורגת אבל חפיף), זוכרים שאדם אמר שהוא יצא פעם אם אישה מבוגרת ממנו - זאת יכולה להיות שירה, שבגללה הוא גם ניסה להתאבד. נועה(לבד)- צריכה לחזור לצבא לחיל האוויר, זה דורש!, יכולה להיות ביחד עם נדב (כי גם ככה שירה תהיה עם רז) נועה+הלנה: לחלוק את המשרד ביחד, נועה יכולה לעבוד או שתהיה לה במשרד מצלמת אינטרנט, ואז יום אחד היא תשכח אותה בטעות פתוחה, ואיכשהו המצלמה תקלוט את הלנה בקטע מלוכלך. אבל הלנה חייבת להתגלות. שלמה+ברוריה: יהיה ביחד עם ברוריה, יתגלה כמשתמש גם כן בסמים (כל היום הוא קופץ!), יתגלה כאדם ממורמר (בדיוק כמו ברוריה), שניהם יפסיקו להשתמש בסמים ויחיו ביחד כאנשים ממורמרים ! איך אפשר בלי לינג ההורסת: תתאהב בבחור ישראלי (אפשר עוזר בבית) והם יחיו ביחד באושר ובעושר... ליהונתן גוני קוניאק, אתה יכול להשתמש במה שכתבתי במה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה, רק פליז תבשר לי את זה כדי שאני יהיה גו'י והפינס !

שחכתי כמה דברים !!!

עומר+יעל: יפרדו בעקבות הכתבה שהכתבת תשנה (ברור), יעל תתגלה כשחקנית מוכשרת, ותצליח מאוד, תהיה מפורסמת, תתאהב בבמאי (בהמשך..). עומד ינסה להתאבד כמה פעמים ויעל תעצור אותו כל פעם, בסוף הוא יתאשפז בפסיכיאטרי. שי(הבמאי): יתגלה כאנס, שרק רצה לתפוס את יעל, ינסה לאנוס אותה. יעל יכולה לחזור לעומד (רצוי שלא) אנאבל+הלנה: תעזור לגיל להעביר סמים, והרבה, בתמורה להוצאות הניתוח או משהו כזה, יכולה לחיות עם עומר הטייס, שלמה יכול להעביר לה את הכסף בתור טובה. האפשרות הכי גרועה: תגנוב הרבה הרבה כסף, תמוטט את טרנס ותברח לחו"ל.

קודם כל אני מתה על הסדרה../images/Emo160.gif

אז ככה: ברוריה תגיע למכון גמילה מסמים ואז יאשפזו אותה בבית משוגעים ואז אולי שלמה שאוהב אותה ינסה להבריח אותה משם ואז יתפסו אותו. -גילוש יכול לזרוק את יסמין ולנהל רומן עם נועה או שירה? ואז יסמין תנסה להתאבד ונדב יציל אותה מההתאבדות וככה הם יתאהבו ויחזירו לגיל על זה שהוא זרק את יסמין? או אפילו שגיל ינסה להיות עם נועה ואז הוא יצליח לקחת ממנה כסף בשביל המשפחה שלו. -שאדם ויולי יפרדו ואז הוא ורז יהיו ביחד הכי חמודים... -שעומר ויעל יתגרשו ואז עומר ושירה יהיו ביחד שוב וככה נדב ועומר יריבו ויהיה שמח. אני מקווה שעזרתי אני חולת פיק אפ
נ.ב יונתן כל הכבוד

Wet n Wild

New member
אחי.. אתה כותב גאון..

יש לך רעיונות יפים.. תעשו משהו עם זה יכול להיות אחלה רעיון

תודה!! וליונתן !!

אם אתה צריך במקרה כותבים לדיאלוגים או משהו אתה תמיד יכול לפנות אליי (כתבתי בראש צעיר שנתיים)

er 4ever

New member
ברוך הבא לפורום../images/Emo24.gif

מקווים שתמשיך לכתוב פה
ו... כרגע אין לי הצעות מיוחדות לסיום הסדרה
שבוע טוב

../images/Emo181.gif../images/Emo54.gifסליחה?איך אתה מדבר?

ברוריה לא כלבה
ברוריה שולטת
היא הדמות האהובה עליי ואני מאמין שעוד על רבים אחרים. רק שלא יקרה לה משהו רע או חס וחלילה מוות. זה גם המקום להגיד לך שאתם עושים עבודה מ-ע-ו-ל-ה ושאני מאוד נהנה לראות את הסדרה.

יונתן כנס שניה.

מה דעתך על זה ששירה ונועה יהיו אחיות? יענו מצד שלמה? (זה גם יכול להיות טוב כי ככה יולי ומקס הם קרובים רחוקים כאלה). ורומן בין עומר לנועה? זה יכול להיות ממש מעניין, כי הוא קצת מחזיר לשירה ומרגיש פגוע על יעל.

ורוניק 1

New member
יונתן ../images/Emo24.gif.....

חחחחחחחחחח אנחנו באמת נטביע את מי שלא אוהב את פיק אפ.. נראה לי שגברת פסקל תתחתן עם צוקרמן אחרי הכל הם זוג ראוי לשמו. את יסמין באמת צריך להטביע עמוק עמוק במים הכחולים ויחד איתה את גיל.. ועומר ונועה צריכים להיות ביחד.. את נדב צריך לשלוח להודו. ושנועה והלנה יילכו מכות..

תתבעי את במים ורוניק... עד גילוש:-

חחחחחחח אל תעלבי אבל את גיל הוא הדמות הכי מגניבה בסדרה מה את מבינה?

elii1988

New member
תסים את הסדרה ככה יונתן../images/Emo163.gif

תעשו חתונה של מקסים ו...איך קוראים לו...החבר ההומו...אממ...אדם? רז? לא משנה בקיצור לא מקסים אלא זה שמחשחק את ההומו השני...בחתונה ברוריה תהרוג את אביב ענתבה ע'י רוצח שכיר...אבל בדיוק לפני שמקסים ישבור את הכוס החבר השני של מקסים ירוץ לאביב ענתבה וימות במקומו.

elii1988

New member
הוא לא. הוא יוצר הסדרה נדמה../images/Emo163.gif

לי...הוא היה ברמת אביב ג' ובג'וני

יונתן קוניאק בסדרה זה-

אריק הסוכן של יעל....ויונתן אתם יכולים לעשות איזה רצף של כמה פרקים שיש התרסקות של מטוס באי בודד שלא ימצאו אותם איזה חודש ואחד מהדיילים גוסס או מת...וברוריה מצילה את כל המטוס משהוכזה.. ולכל הפורום- הזכויות שמורות לי אני הצעתי את הרעיון של ההתרסקות מטוססססס

למעלה