הצעות שזה אי אפשר לסרב!!
כמה דברים: רז+שירה: שניהם הרי "הכי", הם הכי מתאימים , שירה תהפוך את רז לסטרייט, ככה גם יהיה קטע מגעיל בין נדב לרז וזה הרי דרוש.. יסמין+גיל: כאלה מתוקים ביחד, לא צריך לשנות אבל אם רוצים להיסחף, אפשר שיסי תגנוב לו סמים ותתמכר או יותר גרוע, שיתברר שהיא בכלל גם מבריחה, ואז יתחלפו המעטפות או משהו כזה. ברוריק+עדה: ברוריה חייבת לצאת עם שלמה, זה דורש, לקאת הסוף היא צריכה להפוך לאישה ג'וי והפינס, ושתהיה עם שלמה. לעדה יש לי כמה אפשרויות: ללכת לבית אבות, לזכות בלוטו ולחיות ליד הבריכה(מתאים לה), להתאהב במסג'יסט, להתמכר לסמים של ברוריה, או פשוט למות, יהיה יפה אם כשהיא תמות אז ברוריה תהפוך לאישה שמחה. אדם+יולי(+שירה): שירה הרי אחותה של יולי (חורגת אבל חפיף), זוכרים שאדם אמר שהוא יצא פעם אם אישה מבוגרת ממנו - זאת יכולה להיות שירה, שבגללה הוא גם ניסה להתאבד. נועה(לבד)- צריכה לחזור לצבא לחיל האוויר, זה דורש!, יכולה להיות ביחד עם נדב (כי גם ככה שירה תהיה עם רז) נועה+הלנה: לחלוק את המשרד ביחד, נועה יכולה לעבוד או שתהיה לה במשרד מצלמת אינטרנט, ואז יום אחד היא תשכח אותה בטעות פתוחה, ואיכשהו המצלמה תקלוט את הלנה בקטע מלוכלך. אבל הלנה חייבת להתגלות. שלמה+ברוריה: יהיה ביחד עם ברוריה, יתגלה כמשתמש גם כן בסמים (כל היום הוא קופץ!), יתגלה כאדם ממורמר (בדיוק כמו ברוריה), שניהם יפסיקו להשתמש בסמים ויחיו ביחד כאנשים ממורמרים ! איך אפשר בלי לינג ההורסת: תתאהב בבחור ישראלי (אפשר עוזר בבית) והם יחיו ביחד באושר ובעושר... ליהונתן גוני קוניאק, אתה יכול להשתמש במה שכתבתי במה שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה, רק פליז תבשר לי את זה כדי שאני יהיה גו'י והפינס !