שלום לכולם כנסו מהר

שלום לכולם כנסו מהר

קודם כל אני נורא שמח שסוף סוף נתנו לי שם משתמש ואני יכול לדבר עם כולכם....זה ג'וי זה האפינס...אני מקווה שזאת ההודעה הראשונה ושיבואו עוד הרבה אחריה.... אצלינו בטרנס כותבים כרגע את הפרקים האחרונים של הסדרה ונראה לי שזה זמן טוב לבקש מכולכם הצעות לגבי הדמויות שאתם אוהבים... מה הייתם רוצים שיקרה לגברת פסקל הכלבה? ומה עם גילי ויסמין? בכלל מה שאתם חושבים...אז יאללה שרשרו ואני אכנס בקרוב לראות מה קורה... נ.ב. אל תדאגו...גם השחקנים בדרך לפה... בקרוב.... ואם אתם פוגשים מישהו שלא אוהב את הסדרה שלנו- ישר תטביעו אותו במים הכחולים של הטויילטס, כן... ביי ביי ג'וני

אמ.. תודה שכתבת פה../images/Emo24.gif

אני לא ממש יודעת לתת עצות בדברים האלה אבל מוות זה נחמד..
ובהצלחה עם כתיבת הפרקים האחרונים..
(אני בעד להטביע... תודה על העצה
)

מקס I LOVE

New member
ככה:...

שימי את גיל עם שירה ושיסמין תמות..שברוריה תיהיה לסבית והיא תימשך אל הלנה...ואז שלמה יהיה עם רז.. והכי הכי הכי הכי הכי חשוב...שאדם לא יהיה הומו.. למרות שהוא חמוד עם רז...!...תימצאו לו איזה אהבת אמת ...או מה אני יודעת?!...

ברוריה

הי ג'וני קודם כל אני חושבת שזאת אחלה סדרה. הדיאלוגים של ברוריה הם מצויינים והביצוע זה ללקק את האצבעות. אני אישית הייתי שמחה אם פתאום היתה צצה לה מילה חדשה - במקום פאו וג'וי. כאילו פתאום תצוץ לה הברקה חדשה שלה שתתפוס. מבחינתי המילים של ברוריה הן קאלט שצריך להיתפס חזק כמו "עזוב אותי באמא של'ך" של ארץ נהדרת. אני ממש אוהבת את איך שהיא מבטאה את המילה "טראנס" עם הר' המתגלגלת. זה היסטרי. ובכלל - אני חולה הנביחות שלה. ברוריה הרי לא מדברת - ברוריה נובחת - וזה החן שלה (בעיני). בכל פרק - אני מחכה שהטמפון הזה יתפוצץ ויתפרץ ואז זה פשוט היסטרי. אגב - היא לא צריכה להתפוצץ - היא תמיד טמפון לחוץ וזה פשוט מצחיק. גם הלנה מצחיקה מאוד ומשוחקת להפליא - אבל יש לי שאלה - למה ברביות? הרי ראיתם את קייזרמן בטלנובלה בע"מ עם הברביות (ואז זה היה חידוש קורע), אז למה עכשיו להסתכן בחיקוי טלנובלה בע"מ? הרי אפשר היה לסדר שהלנה מדברת לאיזה בבושקה או משהו - זה גם היה עובד ומצחיק. או שהלנה מחביאה דברים בבבושקות. לא יודעת - בכל מקרה - אשמח לקבל תשובה לגבי הברביות. ולגבי ברוריה - אני הייתי דווקא רוצה לראות אותה פוצחת ברומן עם שלמה לומו ושהלנה תזדיין..

ג'וי והאפינס

מאז ברוריה התחלתי גם אני לשלב עברית ואנגלית..זה מדליק... הייתי רוצה שיגידו יותר את המלה אוחצ'ות וילדות(במובן ההומואי) הוא כזה ילדה וכו'....

אולי ברוריה היתה פעם גבר...?

אפשר שבאחד הפרקים ברוריה תצטרף למועדון של גייז בפריז או משהו עם אחד הדילים שלה ושם יחשף סודה האפל כי פעם היתה גבר מה שיזעזע את מר צוקרמן....

ברוריה הדמות הכי מוצלחת!!!

כל פרק אני מחכה לסצינות עם ברוריה... היא די "עושה" את הסדרה.. וגם אמא שלה לא רעה בכלל
עדה לשלטון!!!

n u t z i

New member
יו, אני מתה על ברוריק../images/Emo6.gif

- ואל תשכח את הוזלין! -למה? -לתיק שתיקח איתך לאבו-כביר, גנב!! * * * * נו! נו פנקייקס פור מי, מינג!!!
אה..איים סורי..פשוט אסור לי פחמימות..

FRIENDSforever

New member
..באמת יהיה מותח אם..

ברוריה תמות או אמא שלה...שהלנה ושלמה יהיו ביחד דחוףףף!!!

יונתןן...

לדעתי יהיה סבבה אם מישי תיכנס במפתיע להריון כמו יולי או שירה תיכנס להריון מעומר מש'ו כזה..חיחי וגם שנועה תהרוג את הלנה או אנאבל כי היא שונאת את הלנה..כעיקרון דברים לא צפויים כמו הריון מוות וכו' מוסיפים המון טעם לסידרה וגם התרסקות מטוס זה לא רע=] בהצלחהההההה

למעלה