שלום לכולם!- כנסו לפה!

Hugs a Kisses

New member
שלום לכולם!- כנסו לפה!

שלום אני חדשה בפורום אבל מזמן אני אוהבת בובות! אני מצרפת בובה שעשיתי לבדי והיא אחת מהראשונות שלי ואני אשמח אם תגידו לי איך היא...! ואם יש לכם המלצות לאתרים בשבילי אני אשמח מאוד נדבר! ממני Hugs & Kisses

Mooa-Numi

New member
יפה יפה...!

אבל אני חושבת ש4 גונוים זה בהחלט מספיק...

Hugs a Kisses

New member
היי לכולם! איך הבובה שמצורפת?

היי אני צריכה רק לשפר קצת את השיער והצללית אבל בסך הכל איך היא?

Mooa-Numi

New member
*רק* במקרים כאלה אני דורשת לשרשר!

אממ... תשמעי-זה קצת לא נעים שכל הפורום יהיה מלא בהודעות של (
=הודעה חדשה)-
תראו דולי שעשיתי!
הנה עודש אחת!
ועוד אחת!! אז זה קצת מעצבן כאלו מקרים... אני מבקשת להבא נגיד אם את עושה דויל חדשה, ויש לך כבר הודעה אחת למטה של דולי שעשית-בבקשה לפרסם את הדולי החדשה כתגובה....! טוב?

Hugs a Kisses

New member
כן, אני מצטערת אבל...

אני חדשה בפורום ורק רציתי לדעת זה הכל אני מאוד מצטערת לא התכוונתי לכך... אני אבחר מכמה בובות בוה אחת הכי יפה ואצרף פעם בכמה זמן סליחה

Mooa-Numi

New member
אל תצטערי!!!!!!

לא עשית משו רע! פשוט תלמדי לפעם הבאה טוב?

Hugs a Kisses

New member
היי! תודה רבה ../images/Emo13.gif

אבל בכנות איך הבובות שאני עושה ואני חייבת להגיד שהבובות האלה הן רק בין ה-10 הראשונות שלי

Mooa-Numi

New member
הם יפות מאוד!

הרבה יורת יפות מה10 הראשונות שלי! הרבה יותר יפות מהבכלל שלי...
-העז הקדושה-

Hugs a Kisses

New member
היי... תודה אבל יש לי שאלה!

אני ממש לא מבינה מה הקטע של העז הקדושה אפשר הסבר?

Mooa-Numi

New member
|עז||עז||עז|

אוקיי... אז יש ילד בכיתה שלי שמשוגע על כל הראש על עזים... לגמריייי! ואחרי כמה שטיפות מוח שהוא עשה לכיתה, ´התנ"ך העזי המלא´, וסיפור שהוא כתב על הכיתה בדמות עזים ("למרות שניצחנו בקרב-היו לנו עדיין חללים רבים. למשל העז האמיצה מיכל שלחמה והגנה על הכפר העזי. דקה דומייה לזכר העז מיכל ~דקה דומייה~") גם אני הושפעתי חברתית!!! אז... עזים שולטות!!!! ואני קדושה! -העז הקדושה מיכל-

Hugs a Kisses

New member
חחחח... זה נשמע קצת מצחיק אבל מגניב

ואפשר לראות בובה שאת עשית? ועוד שאלה, למה החלטת לפתוח את הפורום? ויש לך עוד קשר לבובות חוץ מהפורום?

Cami Girl

New member
ברוכה הבאה.. :)

קוראים לי גל ואני בת 12. הבובה יפה, בעיקר שהיא אמו קיס.. :) תשרשרי את ההודעות שבהן את רוצה לשים כל מיני דוליז שעשית.. ביי, CamI-GaL~
נ.ב: האמו קיס ששמתי כאן- שמו אותה כאן לא מזמן, ושמתי אותה שוב כי היא נורא יפה.. ולא אני עשיתי אותה- הלוואי עליי.. :)

Hugs a Kisses

New member
אוקיי!

מה נשמע ככה? תראי לי בובה שאת עשית וזאת בובה מאוד יפה ואני בטוחה שאת גם עושה בובות יפות!

Hugs a Kisses

New member
cool

רציתי ממש שם אחר אבל כולם היו כבר תפוסים... אז יאללה שיהיה....

victorya

New member
ברוכה הבאה!

הכינוי שלך באמת קצת מוזר אבל לא שמתי לב שכתבת את השם שלך, כי אם ירצו לפנות אליך אז לא יקראו לך Hugs a Kisses, או שאולי כן?... נ.ב צירפתי את הסוג השמנמנות שאני ממש אוהבת אבל עדיין לא קלטתי את השם... פלוסיות אולי? באנגלית זה plusies . בבקשה תענו לי...

למעלה