שלום לכולם..יש לי "בעיה"

שלום לכולם..יש לי "בעיה"

אממ אז ככה אני כל הזמן מקבלת שידורי מחשבות מאנשים גם חברים וגם כאלה שאני לא מכירה אז חשבתי על ואני גם כל הזמן משדרת מחשבות לאוויר ואנשים קולטים את זה ואני לא יודעת מה לעשות עם העובדה הזאת התלפטיה שלי מתפתחת מיום ליום והופכת לחזקה כל הזמן ואני לא יודעת מה לעשות!!!! זה כבר נהיה מטרד שממש קשה לי עם זה.....איך אני יכולה להשתמש ולפתח את זה בכיוון של לעזור לאחרים ולעצמי? ועוד משו...כל הזמן יש לי דז'וו וזה גם כבר לא נוח כי כל הזמו דברים קורים שחלמתי עליהם!!!!!אני לא יודעת איך להשתמש ב"מתנות" האלה כי אני יודעת שאפשר לעשות בזה שימוש לטובה... וכל הזמן יש לי חלומות וכל מיני "מירופי מקרים" מאוד מוזרים אני כבר לא יודעת איך להתמודד עם זה!!!!! אבקש את עזרתכם !!!!! אני ממש מרגישה עם זה נורא!!!!!! תודה

לדעתי...

לפני שאת חושבת איך לעשות בזה שימוש, את קודם כל צריכה ללמוד לשלוט על זה... כי לפי מה שאת אומרת זה משתגע לגמרה ועף לכל הכוונים. אז קודם כל תנסי ללמוד לנתב ולרסן את זה ואז תחשבי על שימושים... מקווה שעזרתי.

תראי...

עקרונית אני לא מומחה, תקראי מאמרים על זה, אני יודע רק איך לפתח את היכולת, אני לא ממש מתמצא בלרסן אותן אבל לפי מה שידוע לי... אל תחכי למתי שהיכולת מתפרצת שבי ברוגע מתש שהוא בבית, תתרכזי ותנסי להשתמש ביכול באותו רגע שאת רוצה ולא מתי שזה קורה לבד ואולי זה ילמד אותך על היכולת שלך ותלמדי איך לשלוט בא, אם זה לא מצליח פשוט תקראי מאמרים בנושא. נראה לי שראיתי מאמר על איך לרסן את הכישרון באתר-www.magick.co.il תחפסי שם, ואם זה לא עוזר, סורי...

חיפשתי ולא מצאתי

יש למישו אזה הסבר מה לעשות? קישורים?קצה חוט בבקשה!!!!!אני כבר לא יכולה עם זה יותר......בבקשה שמישו יעזור לי....מאפו אני בכלל צריכה להתחיל????

Sensual Venom

New member
מזדהה איתך

יש לי בדיוק מושג מה את עוברת... אני עוברת את אותו הדבר... גם לי יש דה ז'ה וו בלי הפסקה וכל החלומות שלי מתגשמים... הצלחתי ללמוד לשלוט על זה ברגע שסידרתי את כל המחשבות והתחלתי ללמוד להשתמש בכשרון הזה לטובתי... ניסיתי ללמוד לראות את מה שחשוב לי או לאנשים שחשובים לי כך שאני אוכל לעזור לאחרים ואולי גם לעצמי אולי זה די אגואיסטי לעזור לעצמי אבל אני הייתי נורא מתוסבכת לפני שלמדתי להשתמש בכשרון שלי... עכשיו כשאני חולמת אני מנסה לשנות את החלומות לטובה כשהם מתגשמים... אם את צריכה עזרה אני פה אם את צריכה אותי

אבל איך למדת לשלוט על זה?!?

לא כל כך הבנתי.....ואיך אני יכולה להשתמש בכישון הזה אחרי שאני אלמד איך לשלול על זה?

Sensual Venom

New member
זה בא בטבעיות...

האמת שאני לא בטוחה כ"כ... ברגע שגיליתי שיש לי הכישרון ושהוא הפך להיות מוקצן למדתי מיד להשתמש בו אני חושבת שזה בא בטבעיות אבל כראה תלוי אצל מי...וגם ברגע שסידרתי את המחשבות שלי והתחלתי לעשות מדיטציה יכלתי לראות בבירור יותר את החזיונות ויכלתי לשנות את החלומות שלי כפי שרציתי מפני שאני כבר יודעת בוודאות מה יקרה לפעמים זה לטובה ולפעמים לא..אין לך שליטה על זה... לומדים להשתמש בכשרון הזה לאט לאט, אני מניחה שזה יבוא לך בטבעיות אבל אם את לא מצליחה אז תנסי להרגע ולא להילחץ מזה אחרי הכל זאת מתנה תנסי להשתמש בה ולא לקחת אותה כמובן מאליו כמשהו שקורה בדר"כ...פשוט תלמדי להשתמש בה זה יבוא לך בטבעיות אחרי הכל לא היית מקבלת את הכישרון הזה אם "מישהו" לא היה בטוח שתדעי להשתמש בו

למעלה