שלום לכולם, חדש

Guychu18

New member
שלום לכולם, חדש

ישן כאן למרות שמעולם לא הייתי ממש פעיל כאן. האמת שגם פתחתי בלוג כאן בתפוז והחלטתי לספר את הסיפור שלי. כתיבה זה אחד הדברים האהובים שאני יותר אוהב.. בעיקר כותב סיפורים וכרגע גם מוציא ספר. והחלטתי לספר את הסיפור האישי שלי בבלוג אז אני ממליץ לכל הקוראים... היה לי פעם בלוג מצליח. ושכחתי לציין שאני בן 23, טרי רק לפני כמה ימים יומולדת :) אמממ בקרוב טס לחופשה בחו"ל ואני באמת אשמח לדבר עם אנשים טובים ויותר אשמח לשמוע על קבוצות מפגש של הקהילה בצפון. שיהיה לכולנו סופ"ש מצויין.

sutul

New member
א.... ברוך הבא

ב. מזל טוב על היום הולדת ג. מזל טוב על הספר (הלוואי עלי .. אחלה כסף) ד. לאן אתה נוסע? ה. אין לי המשך יש לך עוד דברים לספר לנו על עצמך? ארז!!!! עוד כוס שוקו...!

Blackice

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

להלן, כוס השוקו הרשמית של פורום 1452 :
. ענוד אותה בגאווה. או שתה אותה, מה שאתה מעדיף לעשות עם השוקו שלך... אני ארז, 25 טרי מלפני כמה ימים גם כן.. (איזה תאריך אתה?) איזה סוגי סיפורים אתה אוהב? וברוך הבא!

Guychu18

New member
חח תודה

אממ קודם כל אני לא מוציא את הספר בשביל הכסף, זה ספר שסבתא שלי כתבה על המשפחה שלה והחיים שלהם, בהחלט מרתק. דבר שני היומולדת שלי היה ב 28.7. אני בעיקרון פתחתי בלוג שאתם יכולים לקרוא בו ולהגיב דרך העולם שלי. עשיתי את זה בשביל לנקות ולהשאיר את כל הרע מאחוריי.. כמובן זה בא בהשראת ידידה. אל תבהלו מהדברים הרעים שם כי היום אני במקום הרבה יותר סימפטי אבל חושב שמהרבה דברים אפשר להפיק לקחים. אמממ ואני מקווה להשתלב כאן, יש לי בזמן האחרון יותר מדיי זמן פנוי לצערי.

Guychu18

New member
טנקיו :)

אגב פרק חדש בבלוג, פרק אופטימי ושמח. http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?Blogid=106905

Guychu18

New member
תודה רבה..

פתחתי אותו בהשראת ידידה טובה, שנינו החלטנו לנקות את כל הרע שקרה מחיינו. אני מקווה שהבלוג עוד יתפוס תאוצה.. פעם היה לי בלוג בישראלבוג..

למעלה