שלום לכולם, חדש פה :)

שיתפוצץ.. ואגב היום חשבתי לעצמי מה הסיכוי שדבר כזה יקרה

ששחקן שוב יפצע ויחמיץ את האולסטאר, הרי הפציעות הן כבר חלק מהשגרה כיום.. עצוב מאוד

סילבר זה שהחליט להכניס את קאזינס במקום קובי ולא המאמנ/ים

מניח שהוא יחליט גם הפעם

יש זמן, אני מניח שנדבר על זה, אבל -

מזרח - כדאי להריץ את כרמלו ל-MVP ראשון. נהוג ככה כששחקן באולם הביתי שלו, אבל הפעם זה ראוי ומכובד לשחקן שהסכים להישאר בניקס.
&nbsp
אני רואה מולי את רשימת הזוכים של כל עונה. מסתבר שלברון זכה אמנם ב-2 תארי MVP של משחקי ה'אול סטאר', אך לא מאז 2008. לא זכרתי שעבר כל כך זמן, זכור לי שהוא משתלט כל עונה.
&nbsp
מערב - אני חייב ללכת עם סטף. זה יתן לו סיכוי להיות הרביעי בהיסטוריה שזוכה בכל שלושת תארי ה-MVP של העונה [רגילה, כוכבים ופיינלס]. דגש על "סיכוי", לא אמרתי שהאליפות תושג.

billc

New member
לגולדן מגיע 3 שחקני אולסטאר, גרין משחק מדהים העונה

אני יודע שזה לא יקרה, אבל לדעתי הוא צריך להכנס

בקשר לליארד, לא יודע למה אתם שונאים אותו, מגיע לו להכנס לפני CP3

FrecCo

Active member
ממש לא שונאים, כולם חושבים שמגיע לו מבחינת יכולת

פשוט הוא בכיין והתגובות שלו מאוד ילדותיות. הוא לא נבחר ועשה מזה דרמה כאילו עושים לו דווקא ולא מעריכים אותו. מוריד ממנו החוסר בגרות הזה.

לא מגיע לו. הוא פשוט לא אחד מהשחקנים הטובים במערב

אני לא רואה שום סיבה שדריימונד גרין צריך להיכנס לאולסטאר העונה. אפילו עכשיו עם שתי הפציעות אני לא מוצע אף נימוק לכניסה שלו אם ייתפנה מקום נוסף לפני מונטה אליס, מייק קונלי וזאק ראנדולף. יש עוד מספר שמות שקופצים לי לראש לפניו אבל הם יותר גבוליים.

זה אומר שלילארד יכנס לאולסטאר במקומו?

סביר להניח שסילבר יבחר שחקן אחר אחרי הלכלוכים שלו..

rapgamer4ever

New member
מצב לא סימפטי בשביל הקליפרס אבל הם אמורים לעשות פלייאוף

את המשחק הערב הם כבר הפסידו (30 הפרש ברבע רביעי).
נשארו להם 30 משחקים כאשר 15-15 יביא אותם ל-48 ניצחונות.
לקליפרס יש רצף אכזרי של משחקים כרגע והם יפסידו את רובם (9 מ-11 הבאים מול קבוצות פלייאוף מערביות). למזלם יש להם רצף מאוד נוח בערך בתקופה שבלייק יחזור: שארלוט, סקראמנטו, וושינגטון, ניו אורלינס, ניקס, פילדלפיה בוסטון. והמשחקים מול הקבוצות היותר טובות בסטרץ' הזה יהיו בבית.
גם בסוף העונה הם יפגשו את הלייקרס ואת דנבר פעמיים. מספיק שהקליפרס לא ישמטו יותר מדי משחקים קלים (והם לא נוטים לשמוט אותם), ינצחו 30% מהמפגשים מול הקבוצות הטובות והם יגיעו לפלייאוף.

למעלה