שלום לכולם, חדש פה :)

maor421

New member
שלום לכולם, חדש פה :)

שלום לכולם, אני חדש פה ושמח להיות חלק מהפורום הנהדר הזה :)

שלום גם לך. שחקן אהוד? קבוצה אהודה? שלשות או הטבעות?

מזרח או מערב? והאם אטלנטה תצליח לשמור על המקום הראשון?
&nbsp
חקירה צולבת, לא טרולינג.

maor421

New member
תשובות לחקירה הצולבת :)

שחקן אהוד- אני אוהב את כולם :) קבוצה אהודה- אוהב את כולם :) שלשות או הטבעות- גם זה וגם זה מזרח או מערב- גם זה וגם זה האם אטלנטה תצליח לשמור על המקום הראשון? לא- בשביל זה יש את לברון ג'יימס :)
&nbsp
אשמח לעוד שאלות :)

אתה לא משאיר לי ברירה אלא ללכת לנשק הסודי...

אישית או אזורית? והאם טראפים בהגנה מנצחים משחקים? פיק אנד רול או פיק אנד פופ? ומדוע גרג פופוביץ' כל כך כריזמטי?

ברוך הבא, מקווים שתהנה!

OrEl74

Well-known member
מנהל
האיש שנתן לג'ורדן את ההזדמנות האמיתית

בלי דין סמית', יכול להיות שהמייקל שאנחנו מכירים, לא היה קיים.
&nbsp
&nbsp

billc

New member
יש ציטוט נחמד, בקשר לזה שסמית' לא אפשר לו לזרוק הרבה

"Although they used to joke that the only person who could hold Michael Jordan under 20 was Dean Smith."

ofer1732

New member
בלייק גריפין יעדר 4-6 שבועות בגלל זיהום במרפק

האם הפלייאוף של הקליפרס בסכנה?, המאבק על הפלייאוף עד עכשיו היה רק על הכרטיס השמיני בין 3 קבוצות איכותיות אבל הפציעה של גריפין עלולה לשנות את זה, הקליפרס נמצאים במקום השישי 6 משחקים לפני ניו אורלינס שבמקום התשיעי ו7.5 משחקים לפני אוקלהומה, הקליפרס גם עומדים עכשיו בפני רצף משחקים לא קל בכלל כולל אוקלהומה במשחק סופר קריטי שהחל לפני 20 דקות.

חוץ מאוקלהומה/ניו אורלינס/פיניקס מרוויחה נוספת מהסיפור הזה יכולה להיות בוסטון, בחירת הסיבוב הראשון של הקליפרס בדראפט הקרוב שייכת לסלטיקס בעקבות הטרייד ההוא על דוק ריברס לפני שנתיים (שבגלל שאסור לבצע טריידים על מאמנים לא הוגדר כטרייד אלא כ"מתן פיצוי עבור שחרור ריברס"), בוסטון הלכו לריבילד ובכל מקרה לא התכוונו לשלם 7 מיליון לשנה למאמן ממורמר שרוצה לאמן קבוצה תחרותית והם קיבלו די במתנה בחירת דראפט שעלולה בסופו של דבר להיות בחירת לוטרי.

וואו, זה עלול להיות קריטי

אם קודם מצב הגבוהים של הקליפרס היה רע אז עכשיו הוא פשוט ביזיון. חשבנו דבר דומה שנה שעברה על הפציעה של כריס פול אבל בסופו של דבר הקליפרס עמדו בזה אבל המחליף של פול היה דארן קוליסון בעוד של גריפין זה כנראה ביג בייבי :S שאר החבר'ה שם יהיו חייבים להעלות את הרמה בחודש הקרוב אם הם לא רוצים לפספס את הפלייאוף

OrEl74

Well-known member
מנהל
זה הזוי לגמרי!

נראה לי שמרוב ירידות עליהם בימים האחרונים, עשינו להם חתיכת מנחוס.
&nbsp
מבאס בשבילם, באמת.
מבאס אותי לראות שקבוצה כזאת עלולה לפספס את העונה בגלל דברים כאלה.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
מצד אחד מבאס לראות אותם מפספסים את הפלייאוף

מצד שני יש משהו בקבוצה הזאת שאתה רוצה שיתפוצץ. כריס פול ודוק ריברס אוברייטד בתקשורת האמריקאית. באופן כללי לקבוצה הזאת אין הvibe טוב וההבאה של אוסטין ריברס הייתה די בזיונית בעיני.
פיניקס והפליקנס שתי קבוצות טובות וחיוביות שנלחמות בסיכויים, אשמח עבור כל אחת מהן אם תעשה פלייאוף. לאוקלהומה לא "מגיע" מבחינת ההתנהלות והצורה בה הם משחקים עד כה אבל אין ספק שחסרונם יורגש.
בוא נאמר שאם יש קבוצה שאני לא ממש מחבב וגם לא "מגיע" לה להיות בפלייאוף זו הקליפרס.

fatnoam

Active member
מסכים

יש להם מן VIBE כזה של קבוצה שזכתה בשתי אליפויות, ומה אנחנו בכלל מציקים להם עם העונה הרגילה. וזה דוחה כי הם לא זכו בכלום. ההבאה של הבן של בכלל בזיונית.
&nbsp
בגדול, מגיע להם. בקטן, הם יצאו די טוב מפרשת סטרלינג. אז אולי לא מגיע להם.
&nbsp
בכל אופן ספנסר הוז מחליף את בלייק ושיחק טוב במשחק הראשון שלו בשחקן חמישיה.

אז מי לדעתכם יחליף אותו ב'אול סטאר'?

זה נורא ששחקן נפצע ותככן שכמוני מתחיל קרבות ירושה, אבל פשוט הייתי חייב לרוץ לרשימת ההצבעות הסופית ולראות מי יהיה זה שיוזמן במקומו. תתקנו אותי אם אני טועה, אני חושב שהזכות שמורה למאמנים לבחור את מי הם רוצים [זאת אומרת, לא חובה ללכת עם השחקן שזכה לכמות ההצבעות הכי גדולה ואינו חלק מהסגל], אבל בהנחה שילכו לפי ההצבעה הסופית ויחליפו ביג מן בביג מן זה אמור להיות דוויט הווארד [פצוע אז לא], והבא אחריו דירק נוביצקי.
&nbsp
נוביצקי אולי ראוי, אבל הוגן יותר ללכת עם גארד, ואז זה יכול להיות דמיאן לילארד [הכי הרבה הצבעות בגארדים שאינו חלק מהסגל. אגב, גם יותר מנוביצקי בכל מקרה] או מונטה אליס [שלא מופיע בכלל ברשימת ההצבעות הסופית, כלומר קיבל פחות הצבעות אוהדים משחקנים כמו רונדו, ג'רמי לין ומייק קונלי].
&nbsp
עכשיו סטיב קר יצטרך להחליט על שני שחקנים שפותחים בחמישייה במקום הפצועים. מעניין לראות אם הוא יפתח עם דוראנט במקום גריפין, והארדן במקום קובי או שיחליט ללכת עם קליי תומפסון שלו ביחד עם סטף קארי, ואולי בכלל יעלה [אם זה אפשרי] עם שלושת הגארדים.
&nbsp
החלטה קשה. גם לקליי וגם להארדן מגיע לפתוח ואני לא רואה סיבה שדוראנט צריך להיות מועדף רק בגלל שהוא פורוורד [שחקן ענק שאנחנו אוהבים לראות, אבל החמיץ משחקים].

למעלה