אז מי לדעתכם יחליף אותו ב'אול סטאר'?
זה נורא ששחקן נפצע ותככן שכמוני מתחיל קרבות ירושה, אבל פשוט הייתי חייב לרוץ לרשימת ההצבעות הסופית ולראות מי יהיה זה שיוזמן במקומו. תתקנו אותי אם אני טועה, אני חושב שהזכות שמורה למאמנים לבחור את מי הם רוצים [זאת אומרת, לא חובה ללכת עם השחקן שזכה לכמות ההצבעות הכי גדולה ואינו חלק מהסגל], אבל בהנחה שילכו לפי ההצבעה הסופית ויחליפו ביג מן בביג מן זה אמור להיות דוויט הווארד [פצוע אז לא], והבא אחריו דירק נוביצקי.

נוביצקי אולי ראוי, אבל הוגן יותר ללכת עם גארד, ואז זה יכול להיות דמיאן לילארד [הכי הרבה הצבעות בגארדים שאינו חלק מהסגל. אגב, גם יותר מנוביצקי בכל מקרה] או מונטה אליס [שלא מופיע בכלל ברשימת ההצבעות הסופית, כלומר קיבל פחות הצבעות אוהדים משחקנים כמו רונדו, ג'רמי לין ומייק קונלי].

עכשיו סטיב קר יצטרך להחליט על שני שחקנים שפותחים בחמישייה במקום הפצועים. מעניין לראות אם הוא יפתח עם דוראנט במקום גריפין, והארדן במקום קובי או שיחליט ללכת עם קליי תומפסון שלו ביחד עם סטף קארי, ואולי בכלל יעלה [אם זה אפשרי] עם שלושת הגארדים.

החלטה קשה. גם לקליי וגם להארדן מגיע לפתוח ואני לא רואה סיבה שדוראנט צריך להיות מועדף רק בגלל שהוא פורוורד [שחקן ענק שאנחנו אוהבים לראות, אבל החמיץ משחקים].