שלום לכולם, חדש כאן

Elpar

New member
מה קוראים אותך?

(בכוונה אני אומר ככה... אל תשאלו, זה נתקע לי), מאי....? ממבואות עירון.... כיתה ט'? יש לי שם אחד שעולה לראש! אבל לא יכול להיות שזאת את... את היית בחורש? :S

Elpar

New member
זה כינוי חחחח

לא באמת השם שלי..... אמממ.... מקווה שלא מפריע לך אבל השם משפחה שלך מתחיל בב'? מאי ב.? נראה לי זה היה השם.... של מישהי שלמדתי איתה בחורש.... אני זוכר בחורה שקטה (מאוד!) שקראו לה מאי P: אולי זאת את??? למדת בכיתה א-ו 1?

Elpar

New member
רב תודות *משתחווה*

יותר נכון קד קידה אבל זאת שפה גבוה :S

may90

New member
זה כאילו התחלה של סיפור אהבה.

הם הכירו, הוא ידע הכל עליה, יום אחד הוא הצטרף לפורום שהיא נמצאת בו. ובן רגע הוא זיהה אותה.

Elpar

New member
יא אולוהים

רגע רגע, לא לסיים עם זה P: יש לי זיכרון טוב לדברים מפגרים בד"כ! אני זוכר שבכיתה ב' (ואני בכיתה ט'! תראו איזה זיכרון והתפעלו!) הסרט האהוב עלייך היה יומן הנסיכה או משהו כזה... סרט ישן.... ולמורה קראו לאה זיסמן! אם תאמתי את אלה אז אני בטוח שזאת את! ומאי (השנייה, מאי90) מה את מקשקשת על סיפור אהבה.... אני זוכר כל אחד כמעט מהכיתה הקודמת שלי P: גם אלה שהיו רק לשנה אולי או פחות ועזבו.... חחחח וגם איך שהיא תדע מי אני היא תיבהל חחחח

Green for a Day

New member
אממ...טוב.. אני לא זוכרת

שזה היה הסרט האהוב עלי אבל שיהיה XD... כן זאת אני..נו מכפת לך תגיד כבר מי אתה....

Elpar

New member
חחחחח

לא נורא אולי טעיתי P: אבל אולי אגלה מאוחר יותר... בן דוד שלי כאן כרגע P: אני אהרוג אותו ואז אחזור P: חחח

Elpar

New member
../images/Emo4.gif

מה חמוד??????? למה בזמן האחרון כל אחת אומרת לי איזה חמוד?!?!?!?!?!? זה משגע לי ת'שכל!!!!!! ומה אני מכחיש? :S

למעלה