שלום לכולם, חדש כאן

Elpar

New member
שלום לכולם, חדש כאן

היי! אני חדש כאן בפורום.... האמת גם את בלינק 182 התחלתי לשמוע רק לפני כמה זמן, הכרתי את השירים פשוט ל ידעתי שזה שלהם, להקה אדירה פשוט לדעתי! אני לא מכיר אף אחד מחברי הלהקה, לא חוקר לא שום דבר, רק אוהב ת'מוזיקה... ולדעתי פשוט להקה אדירהההההה ויותר! אז אממ... אם יכולים גם להמליץ לי (בחום) על שירים טובים שלהם אני אשמח, וחוץ מזה אני אלפר, בן 14 ומי שרוצה עוד פרטים מוזמן לשאול P: (אל תבדקו "בעולם שלי" (חה!) כי אני לא בדיוק מספר אמת שם בהכל, אני לא באמת בן 75....). וזהו :)

ברוך הבא!

אממ טוב ת'עבודה של מאי אני אשאיר לה אז..אני ישר אביא לך שירים אממ הנה כמה שלדעתי טובים 1. JOSIE 2. WHATS MY AGE AGAIN? 3. DAMMIT 4. HER'S YOUR LETTER 5. ADAMS SONG אממ יש עוד תוריד זה כולם מתקופות שונות.. זה בערך ישקף לך את ההבדל באיכות ובשירים והכל וההבדל בעומק של המילים למרות שג'וסי אחד השירים הכי יפים לדעתי מבחינת הכל

Sk8erJS

New member
זייייין אחי!!

מאיפה השם הזה!?!?! איך פאקינג מבטאים את זה?! אלפר או אלפר או בכלל אלפר?! קיצר יהונתן 17 חולון..:)

busted4ever

New member
הלואה dude

אז ככה. כל השירים טובים. ואל תוריד את השירים-תקנה את האלבומים. [: אני קל[יי]ר מחולון 16.

Elpar

New member
שלום לכולכםםםם

מי זאת מאי? ומה התפקיד שלה? :S ואני לא יכול כל כך לקנות אלבומים.... בעיקר כי אין לי כל כך כסף לקנות אותם אהם.... ואם אני יכול להוריד אז למה לא? גם ככה אני שומע שירים במעורבב תמיד ומעצבן להחליף דיסקים כל רגע אם אין לך מערכת... ויהונתן קשה לבטא ת'שם? אלפר! בגלל זה רשמתי באנגלית בכינוי כדי שידעו לבטא :) חחח עם דגש קליל על ה-P.... חחח

busted4ever

New member
אבל זה שם יפה!

שם מיוחד.. שמות מיוחדים רולז. ומאי מלכה.
[היא מציירת יפה!!]

may90

New member
אני מאי ^^ [כפרעלייךקלייר XD]

התפקיד שלי: שם-אמרת, גיל-אמרת. אז אממ ספר משהו כמו... להקות אהובות?... משהו?

Elpar

New member
אה אוקיי

אז נעים מאוד לכל השאר שאמרו שלום :) אור אני איתך בקומונה גם של סליפנוט P: ואממ משהו על עצמי... טוב אני מזכרון, בן 15... וקוראים לי אלפר... (שם מיוחד ביותר P: תגידו לי אם תמצאו עוד מישהו בעולם עם השם הזה) הלהקות האהובות עליי הם: POD, Slipknot, Blink 182, Deftones, Linkin Park, HIM, Iron Maiden, My Chemical Romance, Puddle of Mudd.... ויש עוד רבות רבות.... לא זוכר את כולם גם.... אבל אלה העיקריות, אה וAC DC!!! אלה אולי בין האהובים עליי (אחרי POD)!!! התחלתי גם לאחרונה רק לשמוע את Aerosmith.... מתחרט שלא קודם, ואת Skid Row שהם מעולים ממש לדעתי (Youth Gone Wild שיר אדיר)! בין השירים האהובים עליי (שאני יכול לחשוב כרגע) הם Join Me וWicked Game (שניהם של HIM) שגיליתי לאחרונה את השם שלהם ומאז לא מפסיק לשמוע :) שירים שאני פשוט חולה עליהם! לא יכול בלעדיהם! אמממ מה עוד לספר.... אמינם מלך.... אררר...... אני אוהב לשחק במחשב, למרות שהמחשב לא נותן לי לשחק בשום MMORPG חחחח אז אני באינטרנט הרבה באתרי RPG, פורומים ומסנג'ר.... אוהב מערכונים מצחיקים כמו של פרוזאק ומה קשור... וכו' וכו'.... שאלו שאלות ואענה עליהם :) מקווה שזה ל ארוך מידי P:

שלום אלפר.

אתה עשית סוגריים בתוך סוגריים! אי אפשר לעשות דבר כזה! איך יכולת?! תתנצל.

Elpar

New member
אני מתנצל!

התכוונתי לעשות [] ובתוכם () אבל שכחתי :S אנא מחלי לי! ומאי בת כמה את? מאיזה בי"ס? זאת שמזכרון, למרות שאני לא מכיר הרבה מאיות מזכרון :S

למעלה