שלום לכולם , חדשה פה...

נטליא

New member
שלום לכולם , חדשה פה...

שמי נטלי אביטל ונעים לי מאוד להצטרף לפורום תוסס זה אני צופה בכם במשך כמה זמן , ויפה לראות כיצד פנים חדשות ודוגמנים מקצועיים משתפים פעולה באופן הכי מפרגן. וכיצד מנהל הפורום , בנו , מפרגן ואף עוזר לרבים מכם להשתלב בענף. אני מאפרת מקצועית מזה 3 וחצי שנים - אך האהבה שלי לאיפור ולחן קיימת בי שנים ומשתלבת עם האהבה והזיקה לאומנות וציור. את האיפור אני רואה כיצירה. ואופן ראיה זו משפיע כמובן על הגישה שלי לנושא. בנוסף לפעולות האיפור השונות אני עוסקת בתחום הטיפוח והקוסמטיקה במובן המסחרי - מוצרים ודומיהם וכך אני משלבת פרנסה וחדוות המקצוע. בתחום האופנה והדוגמנות - המענין פה רבים - להבדיל למשל מאיפור כלות , איפור טלויזיה וכו אני פועלת בכמה כיוונים, שיתוף פעולה עם צוות רחב יותר המונה צלמים, עיצוב שיער, סטיילינג קונספט וכו - בו לרוב נוטלים דוגמנים מקצועיים. אך גם באיפור עיצוב וטיפוח פנים חדשות או אינדיבידואלים כדי לא להנעל על הצלחות קיימות. אשמח לקחת חלק ולעזור בכל נושא שקשור לתחום. צירפתי תמונה מהפקה שצולמה לא מזמן, את הדוגמן אתם בטח מזהים פיליפ ק המדהים , חבר כבוד בפורום שלכם...

מדהימה! אהבתי..

יש לך תמונות שאת בלי האיפור הכבד? אני חושב (אולי אני טועה) שכל האיפור הזה רק הורס ומכער..

נטליא

New member
הי אלי

אני המאפרת, הדוגמנית היא אולגה ואני מסכימה איתך היא באמת מדהימה. הוספתי לך תמונה קצת יותר עדינה. בגדול האיפור כאן כבד בגלל הקונספט של ההפקה.

yuli17

New member
נטליייייי

ברוכה הבאה לפורוםםםםם זאת יולי

Philip Kay

New member
איזה מאמי!!!!

חחח איזה מתוקה :) יאללה תהני פה! יש אנשים :) ואני בטוח שניסיון יכול לעזור להרבה אנשים פה למצוא תשובות לשאלות שלהם :) קיצור יום טוב מתוקה :)

נטליא

New member
פיליפפפ

תודה רבה, שמחה להיות פה. היה ממש כיף לעבוד איתך . בטוחה שדרכנו יצטלבו בשנית...

pinki girl1

New member
שלום לך...../images/Emo24.gif

גם אני לומדת עכשיו איפור...ונהנת מכל רגע.. אולי אני אוכל להתייעץ איתך וכדומה ...:) נעים מאוד. רינת

GR8 G I R L

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

גם אני מאפרת... נמצאת פה כמעט מפתיחת הפורום.... לא תמיד מגיבה פה כי יש עבודה
אבל תמיד קוראת! מקוה שתהני פה.. עבודות שלי תמצאי אם תחפשי בפורום.. אושן. נ.ב. כמה זמן את מאפרת? ואיפה למדת?

נטליא

New member
הי אושן

אני מאפרת כבר 3 וחצי שנים. למדתי אצל ירין שחף ויוסי ביטון. את למדת באיל מקיאג' אם אני לא טועה , נכון? מה עושה היום?

GR8 G I R L

New member
איך את יודעת שלמדתי שם? ../images/Emo12.gif

אני עובדת בכמה דברים במקביל.... קודם כל אני עובדת קבוע באיל מקיאג' וחוץ מזה אני מאפרת לאירועים, תצוגות אופנה, מופעים, ואיפרתי גם בסרטי קולנוע. מה שעדין לא עשיתי זה טלויזיה.. וזה הכוון הבא שאני הולכת לכבוש אני מקוה... את עובדת רק באיפור דוגמניות? אחחח שוק האיפור הקשה...

pinki girl1

New member
תהני מכל רגע! הן מאפרות מדהים

אחרי זה תגידי לי מי איפרה אותך.. אולי אני מכירה..:) את הולכת לפגישה או משהו או סתם?

נטליא

New member
יצא לי לפגוש את הכינוי שלך פה ושם

גם בפורום איפור. אני כרגע עוסקת בתחום הקוסמטיקה ויופי. באיפור משתדלת רק בדברים מיוחדים , הפקות , קצת אופנה, אירועים וכו' דווקא טלויזיה פחות מעניין אותי. שיהיה המון בהצלחה! בטוחה שתצליחי לכבוש את היעד ואל תשכחי לספר לנו כשזה יקרה...

למעלה