שלום לכולם,חדשה כאן

7נתי7

New member
שלום לכולם,חדשה כאן

שמחתי לגלות את הפורום הזה! אני התברכתי במידה 46,(לאחר כמה שנים של בלוטת תריס סרבנתי וטיפולי פוריות),מרגישה די ענקית מול המידות שנהגתי ללבוש לפני כן ומנסה להשלים עם המצב. עד לא מזמן לבשתי המון שחור והים בכל פעם שאני יוצאת מהבית ללא בגד שחור אני מרגישה שניצחתי(את מה? אין לי מושג..העיקר שטוב לי עם זה..) השנה מצאתי מכנסיים מדליקים באריסטו שמאט,עד מידה 6 וכרגיל מכנסיים טובים בקרייזי ליין. הבעיה שלי היא בחולצות. לא מוצאת חולצות שיהיו רחבות ולא ארוכות.סתם טי שרט חלקה שלא נדבקת לכל הצמיגים שגידלתי ועם מפתח רחב. יש משהוא? במתאים לי הכל מקושקש וצעקני.במכנסיים יש להם הברקות אבל החולצות על הפנים והמחירים... אז אם יש לכן רעיונות לגבי חןלצות אשמח לשמוע. שבת נפלאה שתעבור על כולנו.. נתי

היי נתי

אני מסכימה איתך בהחלט לגבי בעיית החולצות אבל היום במקרה טיילתי קצת ונכנסתי לקניות בקוסמוס געש ומצאתי לי טי שרטים נחמדים היו עוד הרבה דוגמאות אבל או שלא מצאו חן בעיניי או שלא התאימו לי אישית בכל מקרה תיכף אני אעלה את התמונות בהצלחה

אני מצאתי כמה כאלה במשביר

חלקות עם מפתח רחב. כמו כן יש חנות נפלאה בשם YELLOW שה L שלה הוא בערך 44-46 ויש להם חולצות מדהימות עם מפתחים משובחים ולא ארוכות. מומלץ בחום. וספרי מה מצאת ואיפה כמובן.

DREAM111

New member
היי נתי ברוכה המצטרפת קודם כל

עכשיו במידות שלך את יכולה לנסות למצוא בשוק. בנוסף סיפרו פה הבנות על פירמה קלאס שלהם יש גם מידות 46+. אני חולצות אוהבת לקנות בורדה לילית אבל אני מידה הרבה יותר גדולה משלך.

7נתי7

New member
בשוק??את בטוחה?!?!?!

תמיד נראה לי ששם זה לאנורקסיות בלבד,כאלו בנות12 לא מפותחות,את יודעת. באיזה שוק את חושבת שאפשר למצוא?אשמח לחפש ולהפסיק לשלם מלאן כסף על כל חולצה...

למעלה