שלום לכולם! זאת אפרת

Phoebs

New member
שלום לכולם! זאת אפרת

מה העניינים? אני רואה שהרבה מכם נמצאים כאן אבל נעלמתם מ YNET. אני גם די נעלמתי, נהייתי עסוקה מאז שעזבתי את ההנהלה וטוב שעשיתי זאת.

drz400e

New member
wow ,שלום אפרת../images/Emo24.gif

מה שלומך? עדיין במונטראול? אחרי הצצה קטנה בהודעות האחרונות שלך בפורומים אני רואה שהתחתנת.מזל טוב
, וטוב "לראות" אותך שוב

estee from ynet

New member
Hi Efrat

How are the productions going? Did you manage to sort out the problems with the registration of your marriage certificate? estee

היי אפרתוש

מהניינים? הכל בסדר? הילדים עושים צרות? מקווה שאת לא מגיעה לטורונטו כשאני לא שם. חכי לי. טוב לראות אותך כאן.

Phoebs

New member
בינתיים הכל טוב חוץ מזה שיש לנו

נזילה בבית וצריך להזמין שרברב הילדים בסדר משחקים בחצר עוד שבוע אני ב LA יש לנו פגישות וראיונות בשביל הסרט- סיימנו את הצילומים

ילדים? איזה ילדים?

אפרת! לפני שבוע התחתנת, איך כבר יש לך ילדים? הישראלים האלה, עוקפים בכל מקום :) ביי, ותבואי לבקר!

Phoebs

New member
רק לפני כמה ימים הגיעה

התעודה מאונטריו אז שבוע הבא נרשום את זה דרך הקונסוליה

atbannett

New member
אתר יפה!

איפה אפשר לראות את הסרט? ומי זאת אפרת פרידמן?? :) ומיהו מר פרידמן? מזל טוב ובהצלחה! עמיחי ויניפג

Phoebs

New member
היי עמיחי

תודה :) אפשר לראות טריילרים של הסרט באתר. הסרט עדיין לא גמור וכשיהיה גמור ננסה להכנס לפסטיבלים שונים ונערוך הקרנות מקומיות. אני היא אפרת פרידמן והידי הוא בעלי :) עכשיו אני באמת EFRATF
גם לכם אתר נחמד! כל הכבוד אני רואה שאתה מנהל את בית הספר וגם אשתך נמצאת לצידך שם. אחלה!! חג שמייח ושנה טובה :)

למעלה