שלום לכולם - ושוב בנושא שיפוץ האמבט

שלום לכולם - ושוב בנושא שיפוץ האמבט

אנחנו עוברים לדירה חדשה (יד שנייה - 4 שנים) ורוצים לאחד את השירותים ואמבטיה . העבודה כוללת בגדול : שבירת הקיר המחבר , העברת הכיור + אינסטלציה מהקיר השבור לקיר אחר ( כמטר) , סגירת דלת (ע"י בלוקים) הפיכת דלת ( כבר דוסקס על זה) וכמובן - קרמיקות וריצוף. יש לציין מס דברים : 1. חדר האמבטיה + השירותים מאוד קטנים (זו משמעות החיבור) 2. את הקרמיקות אני רוצה להשאיר - ונראה לי שהקרמיקות עוד קיימות - אבל את הרצפה נראה לי שאחליף... ואלו הם שאלותיי : מהי העלות של שיפוץ כזה ( עולה על 5000-7000 ש"ח)? האם אתם מכירים משפץ מומחה שיכול לעשות עבודה כזו באחריות - ובזול( אנא צרו עימי קשר במסר)? נאמר לי לא לתת למשפץ האמבטיה לעשות שפכטל ( במקום הדלת שנסגרה) אלא לתת לצבעי שיצבע (ויעשה גם שפכטל ) את הדירה - וגם זה מוזיל את הסיפור. האם זה נכון? אשמח לקבל עוד עצות רעיונות וכו... (מתנצלת שלא נתתי מידות או סיפקתי איור - אבל אין לי סורק - או מידות)

לימור58

New member
תשובה

תשובות מקצועיות אין לי, אבל מכיוון שלא מזמן עשיתי שיפוץ בחדר האמבטיה שלי אני יכולה להמליץ על איש מקצוע איכותי מאוד וגם לא יקר. אשמח לתת לך את מס' הטלפון. צרי קשר במייל המצורף.

זו עבודה של מתכננת...וחשוב מאוד

תכנון טוב, כי אלה חלקים היקרים ביותר של הדירה..לא שיפוצניק צריך לתכנן! סדר עבודה נכונה: לפנות למתכנן, שמודד את השטח, בודק את מקומות הניקוז, ושואל על כל רצונך, חלומותך, והתקציב, שברשותך...לאחר מכאן מתכנן את החלק של הדירה, בקנה מידה 1:20 - ומוסיף רשימת עבודות וכמויות. את הכלים סניטרים, את החיםויים את צריכה לבחור ולרכוש, ותבקשי הצעת מחיר לעבודה, ולחומרים "שחורים". כאשר קיבלת לפחות 2 הצעות מפורטות, תבדקו אותם עם המתכנן, ותכתבו חוזה עם הקבלן.... שכ"ט של מתכנן, שעושה ארגון הביצוע ופיקוח צמוד, כ: 10% מעלות הבניה, אבל את יכולה בקלות לחסוך את הסכום, אם יש לך מקצוען צמוד, שמייצג את האינטרסים שלך, בלבד! תכנון טוב של חדרי אמבטיה כלל לא פשוט, ואיכות התוצר ב: 80% תלוי בתכנון!

יש לי מידות !!!

(בערך) - הגודל הכולל של השירותים + אמבטיה לא עולה על 3*3 (ואני אפילו מגזימה - אבל בנושא עלויות -it's better be safe then sorry)

למעלה