שלום לכולם ושאלה

• פותח הנושא udiko
  • פורסם בתאריך

udiko

New member
שלום לכולם ושאלה

אני מעוניין לעבור לקנדה (רצוי לטורנטו) וכמובן למצוא עבודה מה הכי כדאי לי לעשות: 1. לבוא כתייר ולהתחיל לחפש עבודה (אבל הרי אסור לי לעבוד) ? 2. לשלוח מכאן קורות חיים ולצפות שמישהו יתעניין ויזמן אותי לראיון(הפרוצדורה מסורבלת למעביד בכדי להעסיק אותי, לא?) אגב, אני מתכנת במקצועי, אין לי בעיה לעבוד בכל תחום אחר ואף מוכן להתחייב לשנתיים-שלוש בקיצור איך יוצאים מהמעגל הזה של "אני לא יכול לעבוד כי אין לי אשרה ואין לי אשרה כי אין לי עבודה מסודרת (שיוסיף לי נקודות) " תודה

WanderGirl

New member
לדעתי לא כדי לך לעבור לכאן בלי...

ויזת הגירה מאחר שכתייר אינך יכול לעבוד ושליחת קו"ח מהארץ אינה אפקטיבית. רצוי לציין שתחום ההייטק כאן לא פורח. מה שכן אתה יכול לעשות זה לבוא לביקור ולהתרשם לפני המעבר. בהצלחה

udiko

New member
התרשמתי לטובה, מה הלאה?

איך אני יכול להשיג ויזת הגירה? הרי עבודה אין לי ולא משפחה בקנדה כמו שאמרתי אין לי בעיה לעבוד בכל סוג עבודה

WanderGirl

New member
כמו רובנו...

הולכים לשגרירות קנדה ברח' נירים, לוקחים את הטפסים - חלק נעזרים בעו"ד, חלק בשירותי הגירה וחלק חושבים שהם יכולים למלא את הטפסים בעצמם. איסוף כל קורות חייך בכתב. מכתבי המלצה, תעודות וכו'. מגישים ומחכים, בין שנה שנתיים במקרה הטוב. תהליך מיגע אך שווה.

שים לב

אני הייתי בקנדה 5 פעמים ועדיין אין לי ויזה , גם אני מעוניין לנטוש את הארץ , ומהר, אולי יש לי כמה דברים לחדש לך, תתכתב איתי במייל

למעלה