שלום לכולם וטליה

שלום לכולם וטליה

שאלה טליה שאיך שהוא איתך די נוח לי לשאול מבלי להרגיש ``פסיכית``, רק היום שמתי לב (הברקה רגעית) שבכל זמן והדרך שאני הולכת שואלת שאלות בפורומים או אפילו חברים אישיים, קורה והמידע והתשובות מתעקבות להם בעיקר בגלל נפילות מחשב, נפילות דואר, ימי הולדת וכל מיני סיבות שונות ומשונות לעיתים טובות ולעיתים לא , זה לא שאני לוקחת את זה באופן אישי, אבל מעניין למה המידע והמסרים צריכים להתעכב. אני באופן אישי מאמינה שאין מקריות וזה לא ``סתם`` קורה יש לך איזה רעיון למה שקורה לגבי ? תודה המתבוננת

Tal_Ya_Tal

New member
נכון, מתבוננת B-) זה לא סתם

וגם אני אינני יכולה לענות ארוך עכשיו כי אני חייבת לרוץ, אבל, תשאלי את עצמך האם את באמת מוכנה לדעת את התשובות לשאלותייך, או שאת צריכה זמן לחשוב עליהן. לעתים, העצמות המודעת מנחה אותנו לשאול שאלה ולהישאר בשאלה. מפני שכאשר את מקבלת תשובה, את סוקגרת את כל האופציות האחרות... וכאשר את נשארת בשאלה והופכת בה שוב ושוב, עולות כל מיני תשובות ואת יכולה לבחור ביניהן ולהתלבט ובעצם, את `עושה עם זה עובדה`. ראיתי את השאלה שלך למטה. אענה במועד מאוחר יותר. כרגע הזמן דוחק. L&L TALYA

לפעמים בשתי מילים ושקט

זה נותן את הפתרון ולפעמים לא, אבל זה בהחלט הוביל אותי למצב של חשיבה:) אני כבר קוראת את ההודעה הזו כמה פעמים ואין לי פשוט תשובה , לפי מה שהבנתי שעם אני מקבלת תשובה אני סוגרת ? או סוקרת ? את כל האופציות לדידי תשובה פשוט פותחת לי עוד פתח לראות דברים ולשקול מחדש את כל מה ששקלתי ממילא וחשבתי קודם לכן..אבל לפעמים חוסר ידע שיש לי בנושא מביא אותי פשוט ל``תסכול`` רוב השאלות הן הלכה למעשה על דברים שאני עוברת והם לא מספיק ברורים לי, או לחליפין תרגילים ועזרה שאני מקבלת כדי להמשיך להפתח. זה ישמע קצת אולי יוצא דופן אבל אמיתי בשבילי אני לא רוצה להיות תלויה באף אחד אנוש או לא כדי להמשיך ולהתפתח וזה עושה את הדרך ליותר ``קשה`` אבל אני בהחלט פתוחה לתשובות ולעזרה כשאני מגיעה למבוי סתום או הבהרה (כמו שהיה על העין השלישית, או החלומות שפניתי אליך) זה מפחית את החחשות שלי שהנה ``אני יוצאת מדעתי`` :) מודה לך שוב ושיהיה לך יום נהדר המתבוננת

Tal_Ya_Tal

New member
שאלות פותחות B -) תשובות סוגרו

הכוונה היתה `סוגרת`. אבל את צודקת, זה יכול להיות גם סוקרת... לפעמים, כאשר אנו לבד בדרך, לעתים אנו צריכים להתחבר לאותו מרכז פנימי שבתוך כל אחד מאתנו והוא זה שמספק את התשובה אבל, זה באמת כבר שלב מתקדם יותר. בדרך כלל, רצוי לעשות את תחילת הדרך עם הנחיה, שעוזרת ללמוד להתחבר פנימה ותו לאו B-) א ב ל , אני שמחה שאת שואלת שאלות. כי אחרת, מה הטעם לקיים פורום שכזה?!?!?! כאשר מישהו שואל שאלה, כולם יכולים לצאת נשכרים מכך. מפני שאז כולם יכולים להפוך ולהפוך בשאלה וגם.... לצפות לתשובה. אולם, לעתים קרובות, כאשר מישהו שואל שאלה, הוא מפנה את כל הדחף שלו לקבל תשובה, אל האדם שאותו שאל. (שנחשב בעיניו כסמכות שיכולה לענות). הציפיה לתשובה, היא כה אינטנסיבית, שאם האדם שאמור לענות את התשובה, הוא מעט `רגיש` מבחינה רוחנית, או `קולט` דברים ברמה האנרגטית, הוא יחוש בלחץ של הציפייה של השואל, ממש באופן פיזי (כעול על כתפיו, או על העורף) עכשיו, חשבי על מה קורה כאשר חמישים איש מצפים לתשובה?!?! ANYWAY, תמשיכו לשאול חברה`, תמשיכו לשאול. אף פעם לא למה?, אלא איך? מה אני? איך אני? מה אני רוצה??? מה אני רוצה עכשיו??? L&L TALYA

יופי טליה :)

הבנתי אותך באופן ברור לחלוטין וגם בקשר לתופעות האנרגטיות של זה שנשאל את השאלה :) תודה לך ושיהיה לכולם חג שמח המתבוננת

אלדר

New member
וגם לך חג שמח ויום טוב

רק שאלה אחת מה שמך??? (כבר שאלתי אותך אבל לא ענית עדיין)

היי אלדר :)

דווקא כן עניתי :) כנראה שזה התפספס לך כי ההודעות לא קופצות יותר להתחלה זה נמצא בעמ` 9 ואני מוסיפה לך את הקישור (מקווה שזה יעבוד) ליל מנוחה

אלדר

New member
טוב.....

קראתי את ההודעה ואני אומר לך ... שהיא לא איתה שם מקודם.... ואבל אינה היא שם אז קראתי אותה ותודה שענית לי... אבל עדיין לא אמרת את שמך אני מבין גם למה את עושה את זה ואני מכבד את זה אבל שתביני אותי לשנייה את יודעת כמה קשה לכתוב למישהו בלי שם?? כאילו יש כאלה שכותבים והם חייבים להכניס את השם של אותו אחד לכתוב ואני אחד מהם אבל בלי שם זה פשוט קשה מאוד לכתוב אני כותב מהר מאוד ( אני כתבתי שני דפיף בפורום הזה בפחות ב10 דקות!) אבל כשאני מגיע למקום שבו אמור להיות השם (מקומו האמיתי הוא שם) ואין את השם אז אני צריך לעצור את הזרימה של הכתיבה שלי כדי לחשוב מה לרשום שם וזה מעצבן מאוד וחוסם לי את הזרימה ואז אני לפעמיים שוכח מה רציתי לכתוב את ממך לא חייבת להגיד את שמך אבל אי אפשר לכתוב כל הזמן ``המתבוננת`` זה ארוך מידי ולא זורם... כללי אני מעדיף שם אבל אני יסתדר... לא נורא אבל עדיין אני מבקש ממך דבר אחד טוב? מתי שתעברי את השלב שבו את נמצאת עכשיו תגידי את שמך לי בבקשה?!?!... אור ואהבה לכולם שלך tksr

:) אין בעיה

קודם כל אתה יכול להדביק לי איזה שם שאתה רוצה ונוח לך איתו :) רק שאני פעם אחת ידע שזאת אני ואין שום בעיה :) (גם זה רעיון) ובקשר לבקשתך אין בעיה ותודה על שאתה מכבד את רצוני :) יום של כיף

למעלה