שלום לכולם וחג שמח!

שלום לכולם וחג שמח!

יש לי מס' שאלות בנושא רבייה ואשמח אם תעזרו לי לענות עליהם: השווה בין תא זרע לתא ביצה: נוצר באשך תא זרע/ביצה נוצר בשחלה תא זרע/ביצה עטוף קרום תא זרע/ביצה מתקיים רק בסביבה מימית תא זרע/ביצה מכיל חומר תורשתי תא זרע/ביצה צורתו כדורית תא זרע/ביצה צורתו ראש עם שוטן תא זרע/ביצה עובר בצינור מוביל תא זרע/ביצה מכיל חומר תורשתי תא זרע/ביצה בעל כושר תנועה תא זרע/ביצה משתתף בהפריה תא זרע/ביצה נראה לעין תא זרע/ביצה נותר במיליארדים תא זרע/ביצה סכם במה הם דומים תא זרע ותא ביצה ובמה הם שונים זה מזה. מה הקשר בין הכמות,הגודל והצורה של תא זרע ותא ביצה לבין התפקיד של כל אחד מהם? אני חדשה כאן, ואשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי תודה מראש וחג שמח אוהבת מורררר :)

תשלחי לנו את כתובת המורה

כדי שנוכל להעביר אליו ישירות את התשובות. חבל להטריד אותך בענין כה פעוט.

amitmis

New member
הייתי עונה, אני יודע את זה...

אבל (!) - יש לי עקרון: לא לעשות שיעורי בית של אנשים אחרים!!! אני מכיר את השאלות הספיציפיות ואת הספר ממנו הן לקוחות. הכל כתוב לך!!! לא להתעצל!!!!!!!!!!!!!!!

וואיייייי איזה מגעיליםםםם

אוףףף נשבעת לכם שאני לא יודעת מה לי ולדברים האלה!? מאיפה אני יודעת מה ההקשר בין הכמות הגודל והצורה של תא זרע ותא ביצה לבין התפקיד שלהם. אני יודעת רק שתי דברים! את הצורה של האיבר מין ואת התפקיד וחוץ מזהה אני לא מבינה כלוםםםםםםםםםם! ומ'זתומרת הגודל והכמות!? מה זה סביבה מימית!? ובעל כושר תנועהההההה?! טוב קיצר אין לי מושג! וז=ה ל=א כ=ת=ו=ב לי בשום מקום! בכל מקרה תודה על העזרה שה' יברך אותכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם! בעיייייייי

ailag

New member
המלצה

חלק מהשאלות שם די בסיסיות. אולי כדאי לקרוא את הערכים המתאימים בויקיפדיה לפני שתנסי לפתור.. בקשר לסביבה מימית וכושר תנועה, אלו לא ביטויים עם משמעות נסתרת שצריך להכיר אלא פשוטו כמשמעו. ואז מה אם ז=ה ל=א כ=ת=ו=ב ל=ך? את לא אמורה להעתיק את השיעורים מהספר למחברת, את יכולה לחפש את המידע בספריה או באינטרנט.

amitmis

New member
ידידתי,

הכל כתוב לך שם. למדתי את הספר השנה!!! חוץ מזה - יש מידע בכל מקום, רק צריך לדעת לחפש (ושיהיה מספיק כח רצון!). וחוץ מזה (!) - תקשיבי בשיעור. בשלב הזה את כבר צריכה להבין. תשאלי את המורה. תחקרי. תשאלי חברים. אל תבקשי תשובות! תבקשי הסברים!

למעלה