שלום לכולם וחג שמח

natasha21

New member
שלום לכולם וחג שמח

אני חדשה בפורום הזה. אולי מישהו פה יוכל לעזור לי. מגיל קטן אני מתקשרת עם נשמות. אני לא כל כך יודעת מה זה. כלומר אני מקבלת מסרים יותר מאשר שמישהו מדבר איתי. אני רואה מתי הולך לקרוא משהו למישהו או פיגועים וכאלו דברים. אני מרגישה גם נשמות רעות ואנרגיות שליליות ואני יכולה גם להעביר אותם. אני יכולה לגרום לבן אדם לאבד את כל האנרגיות הטובות שלו. הקטע הוא שאני בכלל לא בן אדם רע וחוץ מזה קרה לי 4 פעמים בערך שישבתי בבית ונפתח מעלי פתח מואר כזה וישבו שם 3 נשמות שהדריכו אותי. אין לי מושג מה זה הדברים האילו או מה אני יכולה לעשות עם היכולות האילו. או איך להפטר מהן. אני אודה לכל מי שיכתוב לי על זה.

nubis

New member
את צריכה להחליט

נשמע שאת יודעת די הרבה על ההכוחות שלך וכמו כל מתנה את יכולה להשתמש בה לטובתך ולטובת אחרים, את יכולה להמשיך עם איך שאת עכשי ואת יכולה להחליט שכרגע זה לא מתאים לך. אם את בוחרת להבין יותר על הכוחות שלך אני מציע לך לפנות למתקשר מנוסה (אני אשלח לך במסרים את הטלפון) שיכול להבהיר לך את כל מה שקשור בתיקשור, ולעזור לך לסדר לך את הבלבול בראש. או אם את רוצה לצעוד לבדך, תתחילי להיות פעילה כלומר תדברי איתם בחזרה. אם את לא רוצה את המתנה שזו זכותך המלאה, תצאי לטבע ותיצעקי ליפני אמא אדמה והבריאה כולה שאת רוצה שזה יפסק (בשלב יותר מאוחר בחיים תוכלי לבקש מהם לחזור). כמובן את צריכה להצהיר על כך בלב שלם. בברכה אלמוג

../images/Emo4.gif

אם את מספרת את האמת לאמיתה, הרי זו באמת מתנה. מתנה שיכולה להיות נפלאה, או הרסנית. אם את באמת אדם טוב, עליך ללמוד איך להפוך את יכולותיך למתנה נפלאה. עם הקישורים שלך את יכולה לעזור לאלפי אנשים. אם תוותרי על יכולותיך, הרי זה כמו להחזיר מתנה יקרת ערך- לא רק שזה חצוף, אלא שזה חסר הגיון לחלוטין. למה לך לוותר על דבר כה שימושי? אם היית באה ואומרת שאת ניסית כל דרך אפשרית ואינך מצליחה לשלוט בכוחות ההרסניים של ה'ברכה' שלך, הרי הייתי מבינה. אבל במקרה הזה- שווה לך לנסות להפיק את המייטב מהברכה המיוחדת הזו. רק תיזהרי.

RainBird

New member
לא. פשוט לא. אימא אדמה לא תיקח ממנה את הכוח כי אנחנו לא יכולים להחזיר כוחות כמו שאי אפשר להחזיר עיניים כחולות או שיער שחור. זה חלק מאיתנו. "וויתור" על כוח זה דבר שהוא לא אפשרי. אפשר להדחיק אותו אבל בדרך כלל זה גורם יותר נזק ממה שזה עוזר. יש לך יכולת חדשה/ישנה. את חשה צורך לבטא אותה ואימא אדמה כבר תיתן לך את הסימן בנוגע לאיך. סבלנות זאת מילת הקסם. בנתיים קראי. עייני בחומר זה או אחר, וסביר להניח שאת תמצאי את הדרך בברכה, ארדן.

jbu

New member
זה הרבה יותר טוב מהמתנה שאני קיבלתי

זה הרבה יותר טוב מהמתנה שאני קיבלתי אני צריך ללכת ליקום ולהתלונן. אני רואה את המישור האסטרלי (או משהוא כזה אני לא בטוח כול מה שאני יודע שיש בינהם קשר) ושנאתי את זה כשהייתי ילד קטן ועכשיו זה עוזר במאגיה, לפעמים אנחנו פשוט לא מערכים את המתנות שהיקום נותן לנו ואנחנו מוותרים עליהם ומצטערים על כך. אני במקומך הייתי רואה איך בדבר יכול לעזור לי או לאחרים (אם זה רצונך) ואז הייתי מחליט סופי.

למעלה