שלום לכולם - בעיה

TheCharmedOne18

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי
ולפותח השרשור: העצה הכי טובה שלי היא עזוב. אל תערב אותו בזה. יש לך בסך הכל קראש. אל תנסה להפוך את החבר הכי טוב שלך לבן הזוג שלך. מנסיון. לא חסר בקהילה שלנו אנשים מושלמים (
), ולא צריך לנסות ולהמיר סטרייטים תמימים. אותו תשאיר בתור חבר טוב, ובן זוג שאתה יודע בוודאות שהוא הומו- אתה כבר תמצא לבד. בהצלחה

Artboy

New member
הדיעה שלי...

לפי דעתי שווה לך לברר יותר לעומק. דווקא יכול להיות שהוא כן בקטע שלך וחבל לפספס את זה. לפי דעתי באמת תיגע בו גם אתה ותראה איך הוא מגיב, או שפשוט תשאל אותו אם הוא אי פעם נמשך לגברים, אבל בשיחה קלילה כזאת תכניס את זה לא בראש כבד. בכל אופן, שווה לך לנסות - חיים פעם אחת וגם, יכול להיות שהוא בדיוק חושש כמוך... ותחשוב על זה...

easyjet1

New member
אחי כנס ../images/Emo13.gif

אני יתחיל בזה שאני יאחל לך שאתה צודק, ושאותו בחור הוא הומו, שתתאהבו ותחיו באושר ועושר בריאות וכו'...
אבל.
מנסיון החיים, יש סיכוי שזה גם לא יהיה ככה. אז אל תבנה על זה במאה אחוז, על תתן לזה למשוך יותר מידי מתשומת הלב שלך. תנסה לזרום כמה שאפשר ולא לנתח כל מצב וסיטואציה, אנשים הם שונים ולא תמיד מה שאתה מפרש בצורה מסוימת, האחר מפרש בצורה דומה.
אם אכן אתם חברים כה טובים, ובהנחה שאתה מוכן ל"נורא מכל", אני מציע שתדבר איתו, פנים מול פנים, הכי נקי ופתוח שאתה יכול. (אל תעשה את הטעות שלי ותחשוב שאם תתרחק ממנו ותתחיל אם בנות המצב ישתנה)

למעלה