שלום לכולם - בעיה

live4Life

New member
שלום לכולם - בעיה

היי, קוראים לי צחי, בן 15 וחצי בכיתה י'. אני מן הסתם נמשך לבנים, ואני חושב שאני התאהבתי במישהו מהכיתה שלי. אני מכיר אותו כבר 4 שנים, מכיתה ז', הוא גדול ממני בחודשיים ויש לנו אותו שם משפחה ויש לי אח שקוראים לו בשמו. [תראו איזה קשר
] בקיצור - אני לא ממש אהבתי אותו בתור אהבה אהבה מכיתה ז-ט' ואמצע י', היינו חברים רגילים - מדברים, צוחקים וכ'ו... לאחרונה התחלתי ממש להתאהב בו, ואין יום שאני לא חושב עליו, ומנסה באיזה דרך רק להתקרב אליו ושידבר איתי. וזה קורה הרבה אנחנו דיי חברים טובים. הבעיה היא שאני ילד ממש אבל ממש ביישן, אומנם לידו וליד עוד כמה יש לי בטחון, אבל עדיין אני ממש שקט. האמת, אני מכיתה ט' בערך חושד שגם הוא אולי נמשך לבנים - וזה עדיין נראה ככה - פעם זה עולה שוב שהוא כן ולפעמים נראה שלא. בגלל זה אני עדיין לא מפתח ציפיות כדי לא להתבאס מזה בסוף. וגם אני חושב שלפמים גם לי יש נטיה לבנות. אולי אני גם עדיין לא סגור עם עצמי אבל בכל מקרה, מה אני עושה ? אני גם אתמול חלמתי עליו - אני לא יודע מה לעשות שאני ממש מרגיש שאני אוהב אותו. תודה לעוזרים.

המממממ

תנסה לדלות ממנו אם הוא הומו או לא... תזרוק רמזים לשיחה, למשל תשאל אותו אם יש לו חברה או משהו כזה.... אולי תנסה לרמוז לו בשפת הגוף, נגיעות קטנות כאלה שהן כביכול חסרות משמעות אבל יכולות לגלות הרבה מהתגובה שלו... מקסימום, תשאל אותו אם הוא הומו... זה שאתה שואל לא אומר שאתה הומו, זה רק אומר שאתה רוצה לגלות אם הוא הומו. בהצלחה!

GrimBoy

New member
בוקר טוב צחי...

נשמע שאתה אוכל סרט די רציני על החבר הזה שלך. הפתרון לדעתי במקרה שלך הוא לקחת צעד אחורה ולנסות להירגע בתור התחלה. דבר שני, לשאול את עצמך שאלה כזאת: האם אני מספיק דלוק על הבחור כדי לקחת צעד קריטי ולעלות על זה על פני השטח? אם ענית שלא, עכשיו יהיה הזמן להתחיל לשכוח ממנו, להמשיך הלאה, להתמקד בדברים אחרים ולהנות מהדברים הפשוטים יותר שיש להנות מהם בגילך. אם ענית כן, עכשיו יהיה הזמן להתחיל לחשוב על איך אתה מעלה את הנושא הזה מולו. אולי אפילו לצאת מהארון מולו, לכתוב לו מכתב או אולי לשאול אותו לגביו... אתה צריך לזכור שככה או ככה הבחור, במידה וגם הומו, סביר להניח מתוסבך כמוך בנושא בגלל גילכם הצעיר. לא בטוח שהוא ימהר להיפתח אליך ולא בטוח שבגילו הוא גם יידע איך לעכל את הנטיות שלך. תיהיה שקול וחכם ומבין בתהליך, לא משנה במי מהם בחרת.

Invisible Boy

New member
אבל אני מפחד להרוס את הקשר...

במידה והוא לא, זה יהרוס, הוא לא ידבר איתי יותר והוא יצחק ויגיד זאת לכולם ולך תדע מה יקרה. וכן, אני מספיק דלוק עליו. בטירוף. והראשון שהגיב לי למעלה אמר לעשות סימנים גופניים - האמת, שזה בערך מה שהוא עושה לי. נגיד אני נשען על השולחן הוא בא כזה בכוונה מאחורה ועושה כאילו הוא "עושה אותי" - אבל זה אולי בצחוק הוא גם הרבה שולח ידיים לאיבר שלי - אבל גם זה יכול להיות בצחוק בגלל זה אני אומר אולי יש תקווה, אבל אני מפחד. יש לך מושג איך אפשר לדעת אם הוא כן או לא ? ותודה רבה.

לי זה נשמע

שהוא מנסה לשלוח אליך רמזים וסימנים ובודק את התגובה שלך אליהם... זה שאתה אומר שהוא עושה את זה הרבה זה די מחשיד, כי אם זה היה מעט אז היה הגיוני שזה בקטע של צחוק, אבל אם זה קורה הרבה אז אולי זה כבר אומר משהו אחר... וכשאתה אומר שהוא שולח הרבה ידיים לאיבר שלך- הוא ממש נוגע בו, או סתם עושה את התנועה? (כי זה נשמע ממש מוזר)

live4Life

New member
אממ...

לפעמים הוא עושה תנועה, ולפעמים הוא נוגע כאילו מחזיק אותו למספר שניות ואנחנו "כאילו צוחקים".

מצטער, אבל

זה נשמע לי הומואי לגמרי.... למרות שמצד שני, יש אצלי אנשים בבסיס במקום הכי גברי ומצ'ואי שצילמו את עצמם כאילו אחד מזיין את השני, מוצץ לשני ועוד שלל דברים כאלו... אז מי יודע?! ובכל זאת, משהו שם מוזר... אתה יכול לשאול אותו ככה "כבדרך אגב" ככה שזה לא יחשיד אותך אלא כאילו אתה פשוט רוצה לברר עליו אם זה נכון...

GrimBoy

New member
לי זה ממש לא נשמע הומואי...

ההוכחה? תשאל את פותח השירשור, אם הוא שהוא הומו, דלוק על החבר שלו, היה מוצא את האומץ לרמוז לו על ידי זה שהוא אוחז לו באיבר המין? דברים כמו "לעשות בכאילו הוא מזיין" או "לאחוז לו בזין ולצחוק" נשמעים לי כאילו באים ממי שרואה בזה צחוק ואינו מובך מזה בכלל מכיוון ואין לו סיבה ... אם תשאל אותי, או שהוא גרוע, או שהוא באמת סטרייט... כי ככה לא רומזים וצריך הרבה אומץ.. אני לא הייתי מתחיל עם אף אחד ע"י מעשים כאלה.. גם לא מחפש תשובות.. אני בטוח שהוא לא ציפה מפותח השירשור לאחוז לו בחזרה בזין.. זה לא סרט פורנו אחרי הכל... פותח השירשור, אני בטוח, אינו מחזיר לו ב-"טובות" האלה. מצד שני גם להסתכל על זה בצורה של "הוא יצחק ויספר לחבר'ה" נשמע לי מגוכך, אחרי הכל אתה טוען שהוא חבר שלך וכדי להיות חבר שלך צריכה הייתה להיות לו רמה מסויימת של "חוכמה". חבר אמיתי לא עושה דברים כאלה למישהו שהרגע שפך מולו את האמת הגדולה הזאת, גם לא לסתם בנאדם, כי פשוט לא עושים דברים כאלה.

live4Life

New member
זהו, שאני לא ממש יודע איך להגדיר את "החברות"

בינינו. כי אני לא נפגש איתו מחוץ לבית ספר, מהבחינה של להסתובב עם עוד חבר'ה. אנחנו לא ממש -ממש- חברים. אנחנו רק בבית ספר צוחקים כשיש לנו הזדמנות, ושיושבים אחד ליד השני אנחנו מדברים דיי הרבה, צוחקים, יורדים אחד על השני בצחוק, ולפעמים סתם מדברים בנושא השיעור, בעיקר בלשון. אנחנו לא יושבים אחד ליד השני, רק שיש הזדמנות. וזה לא אני הולך ויושב לידו הוא מבקש ממני/הוא בא לידי. אבל אני לא חושב שזה קשור לזה שהוא נמשך אליי, אולי כיף לו לידי. "פותח השירשור, אני בטוח, אינו מחזיר לו ב-"טובות" האלה." - בדיוק. וסתם אם זה יעזור לכם לעצות שלכם לי או אתם תוכלו להבין למה הוא נמשך אז: לפעמים 4-3 ימים, ישבנו יחד והוא עשה תנועה לכיוון איבר המין שלי, ואני כזה זזתי [יותר נכון קופץ מזה קצת חח], והוא תמיד צוחקת מזה. אז סתם עשיתי לו גם והוא צחק. פתאום הוא מתחיל להגיד לי "בא תביאי לי ביד אני אגמור לך על כל היד" וחוזר על זה כמה פעמים בצורה שונה והוא חייך כזה. - ומן הסתם אני צחקתי איתו. עכשיו השאלה שלי אלייכם, לאלה שמנוסים בזה, בפעם הבאה שיקרה נגיד מצב כזה, מה אני אעשה כדי לראות את תגובתו ? ואני ממש רוצה להודות לכם על העצות, אתם מאוד עוזרים.

GrimBoy

New member
אני לא יודע ...

עד כמה זה רעיון טוב לחשוב על "להחזיר לו" ברצינות בפעם הבאה שהוא מדבר ככה... מה שתיארת עכשיו כן גובל בחריגות למרות שסטרייטים גם באמת עושים ביד ביחד (אבל לא אחד לשני)... אולי לזרוק לו משהו כמו "בסוף אני אחשוב שאתה רציני" ככה בחצי צחוק חצי אמת יהיה מספיק קיצוני כדי לקבל ממנו תגובה נורמלית... לא פשוט, אבל בהחלט בר פיתרון.

../images/Emo88.gifזה היה עם בגדים או בלי??

כי אם זה בלי, אני רוצה עכשיו תמונות במייל!

חחחחחחח

עם, עם.... אבל זה היה אחד מהמצחיקים... בתמונה למשל שאחד מהם כביכול מצץ לשני אז הנמצץ פתח כפתור במכנסיים והוציא משם את קצה האצבע שלו, כאילו זה האיבר שלו והוא פצפונצ'יק- יוווווווו כמה צחקתי מזה!!

שעטנז

New member
בימי התיכון שלי...

=X עבר המון זמן... הסטרייט שלי תמיד היה מחמיא לי, וקרא לי חתיך כמה וכמה פעמים... והוא סטרייט. אין, צריך פשוט לא לפתח ציפיות ולעזוב את זה. אני אומר, תשכח מזה... אם הוא באמת הומו ורוצה, ובאמת כל הסימנים הללו הם מכוונים - הוא יעשה משהו, איזה צעד... שהוא יאכל סרטים! חחחח למה דווקא אנחנו... =] כמובן, כל זה במידה והוא באמת רוצה.

למעלה