שלום לכולם - בעיה
היי, קוראים לי צחי, בן 15 וחצי בכיתה י'. אני מן הסתם נמשך לבנים, ואני חושב שאני התאהבתי במישהו מהכיתה שלי. אני מכיר אותו כבר 4 שנים, מכיתה ז', הוא גדול ממני בחודשיים ויש לנו אותו שם משפחה ויש לי אח שקוראים לו בשמו. [תראו איזה קשר
] בקיצור - אני לא ממש אהבתי אותו בתור אהבה אהבה מכיתה ז-ט' ואמצע י', היינו חברים רגילים - מדברים, צוחקים וכ'ו... לאחרונה התחלתי ממש להתאהב בו, ואין יום שאני לא חושב עליו, ומנסה באיזה דרך רק להתקרב אליו ושידבר איתי. וזה קורה הרבה אנחנו דיי חברים טובים. הבעיה היא שאני ילד ממש אבל ממש ביישן, אומנם לידו וליד עוד כמה יש לי בטחון, אבל עדיין אני ממש שקט. האמת, אני מכיתה ט' בערך חושד שגם הוא אולי נמשך לבנים - וזה עדיין נראה ככה - פעם זה עולה שוב שהוא כן ולפעמים נראה שלא. בגלל זה אני עדיין לא מפתח ציפיות כדי לא להתבאס מזה בסוף. וגם אני חושב שלפמים גם לי יש נטיה לבנות. אולי אני גם עדיין לא סגור עם עצמי אבל בכל מקרה, מה אני עושה ? אני גם אתמול חלמתי עליו - אני לא יודע מה לעשות שאני ממש מרגיש שאני אוהב אותו. תודה לעוזרים.
היי, קוראים לי צחי, בן 15 וחצי בכיתה י'. אני מן הסתם נמשך לבנים, ואני חושב שאני התאהבתי במישהו מהכיתה שלי. אני מכיר אותו כבר 4 שנים, מכיתה ז', הוא גדול ממני בחודשיים ויש לנו אותו שם משפחה ויש לי אח שקוראים לו בשמו. [תראו איזה קשר