שלום לכולם!!! אני סוזן (נועה)

LarzA

New member
בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה

בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה את מוכנה לפרסם לנו קצת ספוילרים???? אני יודעת זה קצת באיחור... אבל אתמול המודם שלי נדפק ורק היום יכולתי להתחבר שוב... את את רואה את ההודעה אני ממש ממש ממש אשמח אם תתני לנו ספוילרים.. =0)))))))) לירז

luv kev 4ever

New member
אלא מה?

לורליי ולוק לנצח! אני חושבת ככה מאז הפרק הראשון ראשון... אוהבת את כולכם, luv kev 4ever

אני מעדיפה...../images/Emo123.gif

אני מעדיפה את הילד הרע (רק אם זה טריסטן!!!!!!!!!!!) טריסטם כזההההההההההההההההה מתאים לרורי דרך אגב נועה..........או מישהו שיודע....... את יודעת אם יש התפתחות כלשהיא בעינין טריסטן או משהוא שקשור אליו או אם יחזירו אותו חזרה??????????? בבקשה תענו אם לא אני לא אשן בלילות........

אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה

lily p

New member
וואי, יבש פה.... ../images/Emo29.gif

יש לי עוד כמה שאלות... דבר ראשון, רורי ודין הולכים להשאר ביחד לעוד הרבה זמן נכון??
פליז שזה יהיה נכון, אני לא אוהבת את ג´ס... ואמ... איך הגעת לעבודה הזאת? ואיזה כישורים צריך בשביל העבודה?

luv kev 4ever

New member
ג´סי, מה נראה לכם?

היי לכולם. אזז ככה. אני באמת מאד אוהבת את דין, והוא מתוק, והוא מאמי, ואפילו השתמשתי בשם הזה באחד הסיפורים הקצרים שלי, אבל לג´סי יש שכל. אז ג´סי יותר טוב. אוהבת את כולכם, luv kev 4ever נ.ב. אני חדשה, ואני נמצאת גם בפורומים מכושפות, בקסטריט בויז, וחברים.

lily p

New member
זה לא ממש קשור, אבל... ../images/Emo29.gif

את מכינה לשידור רק של בנות גילמור, או של עוד סדרות? או ותגידי, לפעמים קורא שהן מדברות מהר מידי בשבילך ואת צריכה לראות את הקטע שוב בשביל להבין? *מאושרת כי חשבתי על שאלה טובה* טוב, אני הולכת, לא רוצה להפסיד את הפרק של היום, now do i?

כן, עוד הרבה סדרות

מכושפות, הישרדות, אוז, אלי מקביל, דרמה וגרג.... :) למשל... וכן אני צריכה להריץ קטעים שוב ושוב עד שתכתוביות מתלבשות כמו שצריך... בטח, לפעמים זה ממש מעצבן.זה אף פעם לא צפיה חלקה...

YaLdoNet 4 EveR

New member
זה היופי בבנות גילמור ../images/Emo13.gif

אגב נועה, תיכננו לבקש מנטע לצבוע אותך באדום לכבוד האירוע המרגש שבאת אלינו *מוחה דמעה*
, אבל כל התכנון היה באמת תוך כמה ימים ונטע לא זמינה..
אז חוץ מזה, אממ.. לפרטים קצת מעבר בנות גילמור, למה דווקא בחרת ל.. אממ.. להכין לשידור את הסדרה הזאת? זה ברור שקשה מאוד לתרגם את זה, עם השנינויות המרגשות (חח) של לורליי והדיבור המהיר וזה, ובכל זאת את האחראית. למה?

למעלה