שלום לכולם ..:) אני חדש..

שלום לכולם ..:) אני חדש..

נראה פורום מאוד מעניין.. אפשר קצת הסבר מה הולך פה ? וקצת על כישופים באופן כללי ? ועוד שאלה..סיאנס זה מסוכן ?

elior11

New member
היי

היי ממצב אז הרוכים הבאים הפורום הזה באמת נחמד בקשר לסיאנס כן זה מסוכן אבל הם אתה יודע איך לעשות את זה אז אני חושב שזה פחות מסוכן כנס לאתר שלי יש שם הסברים יו אני ממש עושה כמבק רציני לאתר

rory s

New member
היי

היי מה נשמע? גם אני חדשה פה.. אבל בעיקרון קראתי על סיינסים וגם דיברו פה על זה בפורום שאנשים בכו מזה.. כמעט לכולם פה יש השק]ות שונות אז נתון לוויכוח.. בכל מקרה קראתי איפשהו שמי שאתה מעלה זה שד.. זה רמה מאד נמוכה כי אין לך כוח לעלות מישהו יותר טוב.. לפי הסברים של אנשים פה בפורום הוא יודע את הפרטים עלייך כי הוא יכול לקרוא אותך.. בכל מקרה מישהו סיפר פעם שהוא וחברים שלו עשו סיינס ושכאילו כל אחד צריך לשאול שאלה ואז איכשהוא אומרים לו משהו ומשכנעים אותו ללכת ואז סוגרים את המעגל וכשהגיע תורו הוא פחד עזב את המעגל והוא הרגיש כל הלילה מישהו איתו וסגר את הדלת והחלון ולמרות זאת היתה רוח בחדר.. אז לא להתייחס בקלות דעת

SMOLANIT1

New member
שלום לך../images/Emo140.gif

בקשר לשאלה שלך על הסיאנס, הייתי מציעה לך להעיף מבט בטאג ליינס- על הסיאנס והסכנות שבו

suki da yo

New member
אמנם חדשה כמוך בפורום אבל...

מהשאני בהחלט יכולה להגיד זה שסיאנס זה מאוד מסוכן, ולא רק זה אלא גם אסור לפני בערך כל דת. הסיבה: לא משנה מה הדת שלך אומרת על מה שקורה אחרי המות- אתה או מזמן את מי שעשה טוב וקיבל את הגמול שלו, ובכך מפריע, או מישהו שהתגלגל לגוף חדש, שוב מפריע, או נשמה אבודה, וזה משהו שאתה ממש לא רוצה לעשות ~סוקי מזהירה

למעלה