שלום לכולם, אני חדשה

שלום לכולם, אני חדשה

בשנה האחרונה, קורים לי דברים מוזרים. אני נמשכת בצורה משונה לדברים, דברים שאני ממש רוצה שיקרו- קורים בלי התערבות שלי או משהו. אני מצליחה לעשות דברים מוזרים. יש לי עניין גדול בכישוף, ואני מרגישה את האנרגיות שבתוכי. אני פשוט לא יודעת איך לנתב את כל העסק, ואיך להגדיר אותו. אני בת 15 וקוראים לי הילה, חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי קצת ולהסביר לי מה העסק, קצת על אנרגיות כישוף ומה שאני יכולה לעשות איתם.

Rounin

New member
שלום !

ברוכה הבאה לפורום ! את יכולה בבקשה קצת להרחיב על תקריותך ?

MissCranBerry

New member
ברוכה הבאה..

אני חושבת שזה קורה גם לי.. היה איזה מקרה אחד שפגשתי/הייתי בחברת אנשים מעצבנים ומתוך עצבים התמקדתי על הרגלים שלהם וחשבתי "תפלו,תפלו" זה נשמע מצחיק ולא הגיוני אבל זה קרה..וזה חזר על עצמו באותו שבוע עם אנשים שונים.. אזזז הכל תלוי בכח הרצון.

פירוט

אני יכולה להתרכז על חפץ כלשהו ולגרום לו להתפוצץ. לגרום לאנשים לחטוף איזה וירוס, או להכשיל חברה במבחן. אני יכולה לגרום למישו להתחיל לגמגם, או ליפול בלי שום סיבה. הבעיה היא, שאני לא תמיד יכולה לשלוט על זה, לא הייתי רוצה לעצור את זה, רק לתפוס שליטה ולעשות את זה בצורה מבוקרת (כשפים, העברת אנרגיות, לחשים וכו'...)

Rounin

New member
?????

איך את יכולה לגרום למישהו לחטוף וירוס עם את צד שלישי ללא כל פעולות גומלין בין שני הצדדים ???? אולי פשוט נדמה לך. או שאולי את עושה את זה בחורף.

המפ..

א. לא נדמה לי. ב. מה הקשר לחורף ג. לא הבנתי מה הקטע עם צד שלישי והכל

The Warrior

New member
את לא רצינית!

הסברתי לך בפרטי, אך את חושבת שיש לך כבר את כל הנסיון שבעולם, שאת כבר יכולה לשלוט. אז חכי עד שירד לך דם (את חושבת שזה משחק?), אולי אז תתעוררי... בהצלחה בדרכך,

The Warrior

New member
תלוי בך

where love is strong my spirit weak it is an answer that I seek the question burns within this fire so I may hear my hart's desires so את חושבת שאני נגדך? האש שבתוכך צריכה כיוון איך לצאת... כן, דם. מי שהולך עם ראש בקיר - נפגע! העולם ההוא שם שאת רוצה להסתובב בו, מתאים לך, אך זה לא משחק ילדים. כדאי שתכיני את עצמך... בברכה,

נגדך?!

ממש לא... זה מעין מלל חמוד שמצאתי, ושמתי אותו בחתימה... ואני לא הולכת עם ראש בקיר... אתם לא מבינים...

nubis

New member
חמודה מה

ש the warrier יוצא עליו למלחמה הוא הטעות הנוראית בהבנה של מה שכתבת. כיוון שזה לא בריא אפילו לקרוא את החתימה שלך אני לא אתרגם לעיברית! כיוון שזה לא בראי אפילו לכתוב בפומבי למה זה לא בריא אני רק אגיד שזה כמו לדחוף יד לחשמל במתח קוסמי! המון המון בהצלחה בברכה אלמוג

סלח לי אלמוג

אבל אני לא מבינה מה הבעיה!? (נ.ב- אולי במקום לרמוז, תדבר לעניין..) היכן שאהבתי חזקה רוחי חלשה תשובה אני מחפשת השאלה עולה באש זו כדי שאמשע את תשובת ליבי. עליי להזכיר לך שאני כתבתי את המלל, לכן מן הסתם אני מבינה אותו. ואם יש משהו הנסתר מעיני, אנא האר את עיני... ואם אינך רוצה לעשות זאת בפרהסיה, אדרבא, שלך לי מסר.

למעלה