שלום לכולם, אני חדשה :)

jewel7

New member
שלום לכולם, אני חדשה :)

היי הצטרפתי היום לפורום, ואני מתחילה לכתוב בימים אלה ממש בלוג משלי, למרות שעד היום די התנגדתי לרעיון הזה של כל הבלוגים והפורומים למינייהם, בטענה שזוהי תקשורת מעוותת של האדם המודרני, שמחליף אנשים, פנים, מגע וכו' במחשבים ובמדיה. אבללל אין מה לעשות, לצערי גם אני חלק בלתי נפרד מזה, מהתהליך הזה שבעיניי לקוי, אני לא יכולה להתכחש לזה וגם אני נאלצת להשתמש בטכנולוגיה ככלי לתקשורת... אז אם אני לא יכולה לעשות משהו נגד זה, אני יכולה לפחות למצוא בכך תועלת ולהשתמש בזה כדי להביע את דעותיי, לשתף אתכם במחשבותיי, ולקרוא תגובותייכם :) אני בטוחה שכמה מכם חושבים ומרגישים כמוני, ואשמח גם לשמוע דעות אחרות.... אז מה דעתכם על כל עידן המחשבים הזה ? האם גם בעינייכם הוא תורם במידה ניכרת לניכור החברתי ? לבדידות האדם ? מונע קשרים אמיתיים... מה לדעתכם היתרונות ? האם גם אתם הייתם מעדיפים לעתים להיוולד בתקופה אחרת- מודרנית פחות, תמימה יותר ? אגב זו הכתובת לבלוג שלי, אשמח מאוד אם תכנסו :) http://jewel.freeguide.co.il/

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

אין ספק שיש חיובי ויש שלילי בכל ההתפתחות הטכנולוגית הזאת. לי זה תרם המון,אם כי גרם לי במשך תקופה ארוכה לתקשר וירטואלית במקום פנים מול פנים אבל אני חושבת שככל שמתבגרים לומדים איך להשתמש בזה לטובה ואיך לשכלל את היכולת החברתית פנים מול פנים.

למעלה