שלום לכולם!!!! (אמיר כץ)

Zeev Foux

New member
מילה,

דיברתי עם מנהל הפורום הבוקר בטלפון, הנושא (לפחות מבחינתי) הובהר, וברור לי שלא הייתה שום כוונה זדונית - והטיפול המהיר מעיד על כך. נראה לי שבסה"כ, המטרות של מנהל/י הפורום שם וכאן זהות, אז אולי כדאי לשתף פעולה? זאב.

שיתוף פעולה יתקבל בברכה, לפחות מצדי

אבל כמו בעבודה בזוגות, יש כללים שצריך לשים לב אליהם.

זאב, ברצינות, איך אפשר לשתף פעולה

עם פורום? כלומר, אני מבינה איך שני פורומים יכולים להתקיים זה לצד זה, אם יש מספיק משתתפים, אבל מה משמעותו של שיתוף פעולה?

WhiteBear

New member
אפשרות אחת לאי שיתוף פעולה:

זה לא להסכים לדבר על הפורום השני, ולא לפרסם שום קישור אליו או לדיון שמתקיימים בו. זה מה שהפורום הז"ל של YNET עשה... אני מניח שהכוונה היא להסכים להכיר בקיומו של השני, לתת לקישורים בשני המקומות להתקיים. אבל כמובן שייתכן שזאב מדבר על משהו שונה.

Amir Katz

New member
שלום לכולם!!!! (אמיר כץ)

שלום לכולם! אני לא מבין את הבעיה שלכם איתי!! ממש לא אני באמת מצטער על מה שניגרם !!! דברתי עם זאב פוקס וכל העניין סודר! עכשיו אני רוצה להבין מה הבעיה איתי? ולנושא אחר!!! בקרוב יעלה לרשת פורטל חדש לאומנויות לחימה אני מבקש את עזרתכם באיסוף חומר, עם יש מאמר שכתבתם ואתם מעונינים לשתף אותו אנא צרו איתי קשר בתודה מראש אמיר כץ ושוב אני מצטער

RoyceGracie

New member
לי יש מאמר שכתבתי ואני רוצה לשתף

זה מאמר של ההיסטוריה הכי עתיקה של איגרוף תאילנדי, מההתחלה התחלה (האיגרוף תאילנדי התחיל לפני 2000 שנה בערך, אבל המאמר שלי מספר על הניצנים שלו והרקע שלו לפני 4000 שנה). אתה מוזמן לקרוא אותו באתר הבית של המכון שלי www.angelfire.com/oz/muaythai

nitzano

New member
טאי ג'י צ'ואן - היסטוריה

לאחרונה נמצאו ממצאים חדשים המאשרים כי ככל הנראה טאי ג'י צ'ואן אינו השם המקורי לסגנון העתיק . למעשה נקרא סגנון זה במקור אוסטראלופיתקים-צ'ואן ,אשר פותח במזרח לאורסיה .יש הטוענים כי אכן זהו הסגנון העתיק ביותר אשר יש לו תיעוד מצוייר (במספר מערות שנשתמרו כמעט ללא פגע באזור Hu-shuo-ba-dao שבפרובינציאת fei hua בסין המודרנית) ועל כן הינו הסגנון העתיק עתיק מאד ביותר . מסתבר כי ממשלת סין חסמה פתחיהן של המערות ע"מ למנוע דליפה של סודות וארדון החוצה . כיום מלמדים סגנון זה אך ורק את הכוחות ה"מזה מיוחדים - סודיים באמת" (סודי יותר מחסמבה ) וידוע כי הם יכולים לנצח כל אחד אפילו אם אח שלו חייל . אעדכן אותכם שוב כשאקבל עוד מידע.

nitzano

New member
לחסרי האמונה

לא המצאתי דבר - הכל מתועד במחקר שנעשה על הנושא באוניברסיטה מכובדת (אותה אחת שהוכיחה כי אגרוף ג'יט קון דו הינו האגרוף המושלם). הרי לכם הוכחות חותכות לעובדות בלתי ניתנות לערעור !!!!!1.

שי רגב

New member
מה זה? זו בדיחה../images/Emo35.gif

נכנסתי לפורום האמור ולא הבנתי: האם זו בדיחה (נוסח "ניקוי ראש", זצקול"ל) או שזה חו"ח אמיתי??????!!!!!!!! וה- lobo preto הזה: זה דבר אמיתי
אוקצור: האם יש כאן איזו בדיחה פנימית, שאני עוד לא הבנתי (ושלא טרחו לספר לי עליה...
)

למעלה