שלום לכולם!!!! (אמיר כץ)

חברים פורום חדש לאומניות לחימה

פורום אומנויות לחימה בישראל פורום כנסו עכשיו!!!! עם מאמרים שווים ועוד הרבה הרבה דברים

זכויות יוצרים

מישהו מזהה את זה? http://www.israel-forum.co.il/community/index.php?act=ST&f=52&t=6274&s=582e9cfba5d19c8c6c8203cecbf372ea וזה? http://www.israel-forum.co.il/community/index.php?act=ST&f=52&t=6173&s=582e9cfba5d19c8c6c8203cecbf372ea

CountDust

New member
לא יאמן...

לדעתי זה מנהל הפורום בכבודו ובעצמו. ועוד כותבים לו בתגובה "כל הכבוד על ההשקעה"...

שלחתי מייל להנהלת האתר ולזאב פוקס.

ההמשך, אני מניח, יחכה לתגובתם.

שטינקר

New member
יש לי על מה להלשין...

נתחיל בזה שהפורום מייצג את האתר של ידידנו אמיר כץ...כן, כן, אותו מאסטר שמלמד קונג פו כבר בגיל 18 ושהאתר שלו הצליח לעצבן פה בפורום את מיקי ועוד כמה...שרשור העצבונים כנראה שהתלמיד שלו Lobo Preto הבין שבשביל שגם הוא יוכל להיות מאסטר בגיל כזה צעיר אסור לו לבזבז זמן על כתיבת מאמרים והוא צריך לחפש קיצורי דרך. דבר שני Lobo Preto כבר אמר אז שאת כל הבעיות באתר יש להפנות לאמיר עצמו [email protected] אותך לאמא!

שטינקר

New member
לא הצלחתי לשלוח מייל כי אני לא רשום

שם בפורום ואני גם לא רוצה להירשם שם. אתה מנסה לרמוז שאמיר כץ זה Lobo Preto? אותך לאמא!

WhiteBear

New member
../images/Emo6.gif בקיצור חבר'ה, מישהו מוכן להרים

דגל אדום:

שטינקר

New member
דגל אדום?

טל, תרשה לי לצטט לך מצו הסדרת מקומות רחצה (סדרים ואיסורים במקומות רחצה מוכרזים), תשכ"ה 1965 - סעיף 13 - 13. שימוש בדגלי סימון(תיקון: תשמ"ו) (א) מציל יסמן את מצב הים השורר בשעות הרחצה על ידי הנפת דגלי סימון מעל סוכת המציל כמפורט להלן: (1) דגל לבן - לציון כי הרחצה מותרת; (2) דגל אדום - לציון כי הרחצה מותרת בהגבלה; (3) דגל שחור - הרחצה אסורה. ועכשיו תגיד לי טל אתה בא לים (אולי סוף סוף תתפוס כצת צבע) אותך לאמא!

לא רומז.

האי-מייל שאמרת ששייך לאמיר כץ, הוא האי-מייל שרשום ל-Lobo Preto. יכולים להיות לזה כל מיני הסברים.

שטינקר

New member
מה קשה פה להבין? אתה אמרת לפני

כמה ימים שאחת המטלות שהמאסטר שלך נתן לך זה להוציא את הזבל מהדוג'ו. אז אולי אחד המטלות שיש ל- Lobo Preto זה לענות לכל המייל שמגיע למאסטר שלו (אבל רק אחרי שהוא מוציא את הזבל) ובגלל זה יש להם אותה כתובת מייל. אותך לאמא!

תגובת מנהל האתר:

"שלום רב, פורום אומנויות לחימה הינו פורום המתארח באתרינו ואין אנו לוקחים אחריות על תכנים המפורסמים בפורום זה. אם זאת ישראל פורום לא תסכים לפגיעה בשמה ולפרסום תכנים ללא אישור מהמחבר. בברכה נתנאל פרישמן, מנכ"ל www.israel-forum.co.il"

zappon

New member
רגע שאני יבין משהו...

רשום באתר שלו שהוא השתתף בתחרות ב-2001 שהוא בגיל 16.5 אז לקחתי מחשבון ויצא לי 2003-2001=2 16.5+2=18.5 הוא בן 18.5 אני יודע שאני לא טוב בחשבון אבל מה שמוזר זה שתמיד יוצא לי אותה תוצאה מישהו יכול לבדוק אותי כי זה לא הגיוני

שטינקר

New member
ירד לך האסימון סוף סוף?

כבר הלשנתי למעלה - כן, כן, אותו מאסטר שמלמד קונג פו כבר בגיל 18 אותך לאמא!

amir_aikido

New member
מי עוד קרא בפורום הזה ?

לאחר קריאה בפורום הזה ניראה לי שיש מקום להוסיף אותו לקישורים של הפורום תחת הקטגוריה - "הומור למבינים"
העצוב בעניין הוא שיש לא מעטים שיקראו שם בפורום ויוטעו על ידי אותו הבחור
אני מקווה שהמצב שם עוד ישתפר בעתיד אמיר

CountDust

New member
אכן מצחיק ועצוב יחד

אבל אולי בדרך הזו זה ימשוך לשם את הטרולילים והילדים (אני לא מתכוון לגיל אלא לצורת התבטאות וסגנון) ויחסוך מאיתנו את ההתמודדות איתם...

למעלה