שלום לכולםםם

tuty20

New member
שלום לכולםםם

רק עכשיו גיליתי את הפורום הזה עכשיו יש לי שאלה מזה עוזר לי?! יש פה מגלי טאלנטים?? יצא לי מזה משו לשים פה תמונות שלי ?! יציעו לי משהו אם אני אשים פה תמונה? אני אשמח לקבל תשובות....

DINDINA1

New member
אם את

רוצה להפוך לדוגמנית,אז זה המקום לדבר על הנושא. חוץ מזה מי יודע,אולי איזה צלם או מפיק יעבור פה ויראה את התמונה שלך ויצא לך מזה משהו.

כל הידע שתזדקקי לו

בתחילת הדרך להגשמת חלום הדוגמנות נמצא כאן. בפורום ישנו מאגר של שאלות ותשובות, אלבומים, קישורים לסוכנויות דוגמנות צלמים מאפרות ומגזינים בנושא. וכמובן אזור המונחים החדש של הפורום. לא מעט מחברי הפורום הם דוגמנים ודוגמניות בהווה. וכולם ישמחו לעזור לך לכוון אותך וכמובן להגיב לתמונותיך. בפורום חברים גם מספר רב של צלמים שיוכלו לתת לך טיפים מקצועיים בנושאי צילום. מקווה שתהני פה בנו מנהל הפורום.

tuty20

New member
אהה אווקיי מגניב אז אממ הנה תמונהה

http://img92.imageshack.us/my.php?image=8300sd0.jpg

דמיטריס

New member
תגובה.

שיערך בהחלט יפה ויכול לפצות על פנים ממוצעים ומטה. היטוי הראש לא מחמיא ומדגיש אף גדול ואת שפתייך שלפי עניות דעתי עדיף להסתירן. החלקת העור בפוטושופ בהחלט עזרה, ואני מאחלת לך להמשיך להתמקצע בנפלאות התוכנה. דרך צלחה בעולם הדוגמנות.

מוריילה

New member
אם אפשר לתת לך רק עצה קטנה,

כשאת מתאפרת, שימי שחור בעיניים, ולא כחול. זה לא מחמיא לעיניים שלך. ומסקרה בהחלט תיתן מראה חושני. תנסי, תראי איך זה עובד.. :) את חמודה מאוד.. חבל שהתמונה של הגוף לא ברורה ממש. :)

tuty20

New member
שאני שמה שחור זה מקטין לי תעיין ויש

לי גם ככה עין קטנה

מוריילה

New member
אבל אם את בכל זאת שמה משו בעין,

עדיף שזה יהיה שחור. כמובן שאת יכולה לשים אייליינר מעל הריסים, שחור. יענו הכחול לא מתאים לצבע העיינים והעור שלך..

tuty20

New member
ככה למשל?!

זה עיינים שלי חתכתי אותן מתמונה כדי שתראי

מוריילה

New member
זה הרבה יותר יפה מהכחול.

תנסי בזמנך החופשי לשים מסקרה מעבה\מאריכה ואייליינר מעל הריסים. זה יגדיל לך את העין ויתן לך מבט מיוחד :)

טוטי, עיבוד הפוטושופ של התמונות שלך

מוגזם ונותן לפנים שלך מרקם של פלסטיק, שאיננו מחמיא. גם העיניים לא נראות כפי שהיו יכולות להיראות. אינני סבור שבגיל שלך יש צורך בעיבוד אגרסיבי כל כך.

tuty20

New member
רק בתמונה הראאשונה יש פוטושופ

אבל אם אתה אומר חחח תודהה

למעלה