איך?
M Mrs ButterFly New member 10/3/06 #27 ../images/Emo204.gif אין לי מושג.. בטח שעתיים לפני שאני אתחפש תנוח עלי המוזה ואני אדע מה לעשות..
M Mrs ButterFly New member 12/3/06 #28 ../images/Emo204.gif אגב, לאחר נבירה בארכיון מצאתי קישור *עזבו את הנושא של השירשור * שקשור לתחפושת שלי! סתם הלהבתי..
../images/Emo204.gif אגב, לאחר נבירה בארכיון מצאתי קישור *עזבו את הנושא של השירשור * שקשור לתחפושת שלי! סתם הלהבתי..
C cסופסופ New member 9/3/06 #19 אני לא מתחפשת כי יש לנו מבצע שבעית באותו הזן ואם כבר אז אניי ישים אוזניים כאלה של שרק
א אקונעמיקה New member 9/3/06 #20 נראלי אני יתחפש לנסיכה... או למלכת אסתר...חחח...תודו מקורי! (אגב-אני מסניף נו"א למי שמכיר...ומי שלא...לא מפסיד הרבה!)
נראלי אני יתחפש לנסיכה... או למלכת אסתר...חחח...תודו מקורי! (אגב-אני מסניף נו"א למי שמכיר...ומי שלא...לא מפסיד הרבה!)
ה הכלטובה New member 10/3/06 #23 אממ.. היה רעיון מזה שווה להתחפש לחבל עזה כל בת לישוב אחר בגוש קטיף ואני כמובן לשירת הים אני מכורה למקום הזה....אבל בסוף זה התבטל..ואני מתחפשת למתנחלת..
אממ.. היה רעיון מזה שווה להתחפש לחבל עזה כל בת לישוב אחר בגוש קטיף ואני כמובן לשירת הים אני מכורה למקום הזה....אבל בסוף זה התבטל..ואני מתחפשת למתנחלת..
א אילת בנשמה New member 10/3/06 #26 אילת../images/Emo70.gif כ-בוד../images/Emo47.gif (הכבוד בכוונה עם מקף באמצע.. זה מראה על צורת ההגייה וזאת בדיחה שלנו על הישיבה פה...)
אילת../images/Emo70.gif כ-בוד../images/Emo47.gif (הכבוד בכוונה עם מקף באמצע.. זה מראה על צורת ההגייה וזאת בדיחה שלנו על הישיבה פה...)
ש ש ו ר ש י New member 13/3/06 #31 המדריכה שלי משם... קוראים לה שירה.(לא זוכרת ת'שם משפחה... ) מכירה?
י יונת יש רק 1 New member 12/3/06 #29 אני התחפשתי ל....... ש-פ-ע-ת ה-ע-ו-פ-ו-ת לבשתי פיג'מה, עם נעלי בית וחבילת טישו, ומדחום גדול, והדבקתי עלך עצמי נוצות.... פורים שמח!
אני התחפשתי ל....... ש-פ-ע-ת ה-ע-ו-פ-ו-ת לבשתי פיג'מה, עם נעלי בית וחבילת טישו, ומדחום גדול, והדבקתי עלך עצמי נוצות.... פורים שמח!