שלום לכולםםםם

שלום לכולםםםם

מה שלומכם??? מה קורה אצלכם בפורים? למה אתם מתחפשים? יאללה להוציא הכול החוצה

אני מתחפש למלכת הפרחים../images/Emo203.gif../images/Emo39.gif

סתתתתם אצלי הכל טוב אני קצת שיכור יש אצלנו הכתרה מפגש משפחתי ולהיות כמה ימים עם החברים הכי טובים משתכרים? ועושים שטויות אני מתחפש כנראה במסגרת שבת ונהפוך הוא: חולצת תנועה כחולה ומכנסיים לבנות ועוד בשבת איזה צחוקים איתנו תהיו שמחים אנשים חולה
עליכם וואו יורד גשם הוא די רטוב הגשם הזה חחחחחחחחח צחוקים איתי

hagaiad

New member
חבר'ה אני גאה להציג בפניכם את

הרב פורים של הקריה לחינוך אור תורה סטון רמות!! הלא הוא... אביעד יקותיאלי! (RESTO) תנו לו איזה פירגון!

zebikz

New member
מזל טוב..

נחמד לכם אצלנו הביאו את אלי קהת ורוני כץ. לא עשו אפילו הצבעה.. לא נורא.. ההכתרה שלנו שבוע הבא היא הייתה אמורה להיות ביום ראשון אבל נראה לי היא בסוף בחמישי

elivnat

New member
פששש....

בום עלייך אביעד...
כלכבוד!! ש'כוייח!!! רב פורים... שווה לאללה
יאללה דבר תורה יאללה דבר תורה דבר תורה דבר תורה, שיהיה קצר שיהיה קצר, יהיה קצר יהיה קצר...

RESTO

New member
תודה רבה לכל המברכים!! ../images/Emo13.gif

ותשאלי את חגי עד כמה אפשר לעשות דבר תורה קצר!!!! חג שמח!

cסופסופ

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פששש... רב פורים
אז אייזה חוקיים מוטרפים המצאת?

מזל"ט מזל"ט מזל"ט מזל"ט...

איזה רייבה מה אם איזה דבר תורה קצר? בטח הוא המציא תחוקים הכי מוטרפים בארץ

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif עאלקקקקקקק

מזלטוב!!!!!!!!!!!!!! יא-אללההה איזה צחוקיםםםםםםםםם!!!!!!!!!!

elivnat

New member
לנו יש תחפושת כיתתית..

אבל אני לא יודעת אם אני יתחפש לתחפושת הזאת... נראה כבר... בכל מקרה, למה אני מתחפשת? להודית....חחחח

tamarhp

New member
אני

אתחפש לאישה נשואה
חחחחחחחח סתם... אבל דוגרי, בימים האחרונים אנחנו מצלמים סרט במדרשה אז כל הזמן אני מחופשת לאנשים מתקופת התנ"ך/התנאים.. הכי פדיחה זה לצאת ככה החוצה וכולם רואים...

למעלה