שלום לכולכן!

שלום לכולכן!

אחרי אלפיים שנות גלות, חזרתי. אנחנו שוב מחוברים. נוריאל בן שנתיים וחודשיים (כמעט ושלושה), כבר לא יונק
, הולך ורץ, ו - קטן
, ומלא קונצים. הוא הפסיק מעצמו את ההנקה, לפני כחודש, זה פשוט הפסיק לעניין אותו, זה ממש זמן מבוזבז לינוק
, אבל, אוטוטו יתחיל לו סבב הנקה שני (אני בהריון. מפמולן! ולא, לא, זו לא בדיחה). שמחה לחזור ולהיות שוב איתכן, אוסי.

דיאנה1

New member
שללללום לך!! וואו! מזל טוב! אני לא

מאמינה - נוריאל עוד יותר קטן מבר ואת כבר בהריון (התכוונת שנה וחודשיים, נכון? הוא לא דילג על שנה במקרה
) איזה כיף. תהני מההריון. איזה חודש את? ואני ממש שמחה שאת שוב מחוברת ואפשר לראות מה קורה איתך.

ronnieyuval

New member
../images/Emo49.gif איזה יופי!

כבר חשבתי שנהייתי סנילית כשראיתי את ההודעה על שנתיים וחודשיים.... מתי הלידה צפויה?

אורית ג.

New member
אוסי יקרה , מזל טוב!!!

על ההריון , על ההליכה , על הגמילה הקלה ועל שובך לעולמנו הוירטואלי. גם אני בהריון (לא מפמולן... מבעלי (אני חושבת
)) ואמורה ללדת בסוף יולי. אצלי אבל - עוד יונקים, נראה איך נסתדר עם זה. ברוכה השבה .

יו איזה יופי! ../images/Emo6.gif

באיזה שבוע? את יודעת מה יש לך? (וחשבתי שנמשיך לשמוע ממך דרך המייל של ירון .... אבל עכשיו אני כאן!)

אורית ג.

New member
בן? בת? מה זה משנה... העיקר ש

(לא) תהיה ברית מילה.
בת הפעם. הבת הכורה שלי שמחה ואומרת : יש לי אח ועכשיו תהיה לי אחות. אבל על אחיה היא אומרת : מסכן , תהיינה לו רק אחיות, אמא אולי תעשי עוד תינוק (בן) אחד וזהו? אולי... כשבעלי יוכל ללדת במקומי!! (וגם לקום בלילה... למרות שבשבועיים האחרונים אני לא צריכה לקום בלילה - אני פשוט לא הולכת לישון) אני לא יודעת באיזה שבוע אני - כי אין לי זמן להתקשקש עם הספר של בר, מה גם שבתי מיד מבקשת אותו ורוצה לדעת הכל על התינוקת שבבטן. הבעיה היא שבספר של בר יש גם פרק על תנוחות לסקס בהריון - ולפתיחות כזו עוד לא הגעתי אתה בגילה ...) בקיצור השבועות עפים ויש לי הערכה שאני או ב-27 ועד 29 יאללה... מחכה שיהיה לך סורק! בינתיים
לנוריאל

אוסינ´קה!

מפמולן? ירון לא מספיק טוב לך יותר??? איזה כיף לשמוע ממך. השרמנטי הקטן שלך.. תמיד ידעתי שהוא יכניס את כולם בכיס הקטן. צרפי לנו איזו תמונה לשטוף את העיניים... חוצמזה - גם אני בהריון. מוציאה את הגברבר החדש בסוף אוקטובר. איילול עדיין יונק פעמיים ביממה. מצחיק לשאול אותך מתי הלידה צפוייה
תשתדלי להתאפק הפעם - הריון אמור להימשך עשרה חודשים.. שלא יעבדו עליך (למרות.. שאחרי שרואים את נוריאל מבינים מה בער לך..)
נשיקות לשרמנטי
שרון.

יווווו, אנחנו אמורות ללדת

באותו אזור זמן
באמצע אקטובר אמורה להפציע הגברת (כן, נצפתה בת
). כמובן שהאפשרות שהיא תיוולד בסוכות (לא רוצה לחשוב על קודם), גם נלקחת בחשבון. האמת, ציפור קטנה (אחותי), לחשה לי שאת בהריון. איזה יופי!!!! כמה כייף לחזור

inbale

New member
יוווווו אוסי אני לא מאמינה ../images/Emo24.gif

אני זוכרת את ההודעה הראשונה שלך בפורום הריון...אני זוכרת אותך מגיעה לפורום הנקה. אני זוכרת אותכם במפגש של אסתר שהיה בתל אביב...וייייייווווווו גדלתם!!!! תמונה...בבקשה שימי תמונה. ראבק הם גדלים ואנחנו מזדקנות.... שמחה לראות אותך איתנו. ושיהיה בהצלחה עם ההריון!!!

כןןןן, הזמן רץ, הקונץ הקטן לא יושב

לרגע..... זה באמת נראה כ"כ מזמן וכ"כ אתמול. שמחה לחזור שוב, ותמונה תיהיה ברגע שנמצא סורק

שכחת לציין שאת זוכרת את הכינוי ../images/Emo8.gif

"המודאגת"|סהדגש| ואוף.. כמה זמן לקח לאוסי להיפטר מהכינוי הזה

_גלית_

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif ובשעה טובה!

איזה כיף, יש לך בת, גם אני רוצה! שיעבור בשלום ובקלות

ציפי ג

New member
אהלן אוסי ../images/Emo104.gif

השלומות לך ולירון? הריון קל. על הפמולן אולי תרחיבי? אנחנו מכירים את אחותך?

אני אחות של אוסי../images/Emo9.gif

מדי פעם אני רושמת פה. אמא של שחר המקסימה בת ארבעה חודשים וכמובן מניקה בגאווה

ציפי ג

New member
אושרי של שחר ../images/Emo104.gif

אני זוכרת אותך בהריון. ההנקה זורמת?

inbale

New member
משפחות בפורום? ../images/Emo13.gif

איזה כייף..לא ידעתי שיש לנו משפחות מניקות בפורום. אושרי את מוזמנת להצטרף אלינו לא רק מדי פעם...

למעלה