שלום לכולכן!

sususu

New member
מצטרפת לשאלות על פמולן

קיבלת וסת לפני ההריון? לקחת את הגלולת באופן סדיר? באותה שעה? (אני נוטלת פמולן, שנה וחצי לאחר לידה, ללא וסת, וכל פעם שאני עיפה יותר מכרגיל אני עושה בדיקה ולכן אני מעוניינת לדעת פרטים). אנא הרחיבי.

תשובות על הפמולן:

לפני שהתחלתי לקחת קיבלתי מחזור ואז בעצם התחלתי לקחת, כך שבעצם אולי לא נכון לגמרה להאשים את הגלולות, אולי הינו לא ממש זהירים. בכל אופן בחודש הראשון לגלולות גליתי שאני בהריון...

ציפי ג

New member
לא ../images/Emo104.gif

איתי נגמל בשבוע האחרון. הוא אמנם מבקש, אבל אני מסרבת, כי אני נוטלת תרופות לא מומלצות בהנקה. הוא קיבל את זה בהתחלה מעט ברוח סערה, אבל כיום מספיק שאני אומרת לו שאסור לי, והוא מבקש משהו לאכול.

אוסיל´ה!!!

מזל טוב נשמה! איזה יופי לשמוע את הבשורות הטובות ולשמוע על נוריאל המתוק שצומח וגדל. מקווה ´לראותך´ יותר...

אוסייייי שנים!!!!

איזה כיף לשמוע ממך, ואיזה כיף לשמוע לשמוע על "נפלאות הפמולן". שיעבור מהר ובקלות נשיקות
לנוריאל

ענבל30

New member
אוסי!!! ../images/Emo24.gif

וואו - המון המון
להריון החדש!
נוריאל כבר בטח נורא גדול... ותהיה לו אחות קטנה....איזה יופי! איזו התרגשות! מאחלת לך באמת שהפעם תזכי לחוות לפחות 38 שבועות של הריון, ובלי לחץ דם גבוה
אנחנו חייבות להפגש בקרוב - אצלי או אצלך? אוהבת

הי ענבלי, השתנה לך ל-30!!!!

אכן דרוש מפגש! רומי עוד יונקת? בת כמה היא (סליחה על הריחוף בעניין)

ענבל30

New member
השתנה לי... באותו תאריך שהשתנה לך

את זוכרת שיש לנו יומולדת יחד? ורומי קטנה מנוריאל ב-ד-י-ו-ק ב-3 חודשים... עוד שבועיים ויום היא בת שנה!
ויונקת - ודאי יונקת... בשיא המרץ...
אין גמילה באופק

בודאי שאני זוכרת את יום ההולדת שלך,

יווווו כבר רומי בת שנה! לא יאומן. כמה אני שמחה שהיא יונקת ובמרץ, אין לך מושג!!!! מלאנים
לשתיכן.

היי!!! ברוכה הבאה! התגעגנו נורא!

מתי הלידה המתוכננת? שיהיה בשעה טובה ובזמן... יש פרפרים בבטן, אחרי הקטע שנוריאל "אירגן"
? אני מציעה להפגיש את משה עם נוריאל כדי שנוריאל יסביר לו שהנקה זה בזבוז זמן. משה ממש לא חושב ככה ואני כבר די מעוניינת לגמול אותו. ומזל טוב על האינטרנט...

הי נדיה ../images/Emo24.gif

יש פרפרים בבטן. התאריך המשוער (איך מדגישים משוער?) הוא אמצע אוקטובר, אבל אנחנו מוכנים לסוכות....
ומפנטזים על בונגילה ושזה יהיה מצחיק שהיא תיהיה הענקית.... נוריאל פשוט עסוק בחבלות וארגון מסיבי של הבית כך שלהתעקב על ציצי??? למרות שכשהוא אוכל אז אין קול ואין תנועה

יו... איזה כייף לכם../images/Emo24.gif

אז אני גם מקווה לאיתמר כשירצה שיגמול את עצמו (וכמה שיותר מאוחר) אבל הלוואי וזה יבוא ממנו... ככה נראה לי יותר קל לכל הצדדים לא? והריון??? מפמולן??? יפה... מזל טוב גם אני עם גלולות ורוצה ולא רוצה להכנס להריון זאת אומרת מאז שאיתמר נולד (כולה 4 חודשים) אני מתה לעוד... אבל זה נראה לי מוגזם לאללה... אבל אם יבוא ... עד רבה... אז מה יש לי סיכוי

מסכימה מאד לגבי ילד שנגמל ביוזמתו

למרות שזה לא קל לגמרה לי, אני מאד מרוצה שזה בא ממנו ולא ממני. סיכויים להריון?? אם את רוצה אז אין בעיה. אצלינו אישי מאד רצה, ואני לא ממש, כך שאני כן היתי מעדיפה שהגלולות יעבדו.

meira

New member
ואווווווווווווו ../images/Emo49.gif ../images/Emo140.gif

אוסי... כזה יופי לראות אותך שוב איתנו מקווה שיעבור הריון קל אבל יותר ארוך הפעם

Shellylove

New member
המון המון מזל טוב!!!../images/Emo24.gif

ומאחר ואני גם עם פמולן ומניקה (ובלי מחזור) רציתי לשאול, איך גילית שאת בהריון?

למעלה