קיבלת וסת לפני ההריון? לקחת את הגלולת באופן סדיר? באותה שעה? (אני נוטלת פמולן, שנה וחצי לאחר לידה, ללא וסת, וכל פעם שאני עיפה יותר מכרגיל אני עושה בדיקה ולכן אני מעוניינת לדעת פרטים). אנא הרחיבי.
לפני שהתחלתי לקחת קיבלתי מחזור ואז בעצם התחלתי לקחת, כך שבעצם אולי לא נכון לגמרה להאשים את הגלולות, אולי הינו לא ממש זהירים. בכל אופן בחודש הראשון לגלולות גליתי שאני בהריון...
איתי נגמל בשבוע האחרון. הוא אמנם מבקש, אבל אני מסרבת, כי אני נוטלת תרופות לא מומלצות בהנקה. הוא קיבל את זה בהתחלה מעט ברוח סערה, אבל כיום מספיק שאני אומרת לו שאסור לי, והוא מבקש משהו לאכול.
מתי הלידה המתוכננת? שיהיה בשעה טובה ובזמן... יש פרפרים בבטן, אחרי הקטע שנוריאל "אירגן"
? אני מציעה להפגיש את משה עם נוריאל כדי שנוריאל יסביר לו שהנקה זה בזבוז זמן. משה ממש לא חושב ככה ואני כבר די מעוניינת לגמול אותו. ומזל טוב על האינטרנט...
יש פרפרים בבטן. התאריך המשוער (איך מדגישים משוער?) הוא אמצע אוקטובר, אבל אנחנו מוכנים לסוכות....
ומפנטזים על בונגילה ושזה יהיה מצחיק שהיא תיהיה הענקית.... נוריאל פשוט עסוק בחבלות וארגון מסיבי של הבית כך שלהתעקב על ציצי??? למרות שכשהוא אוכל אז אין קול ואין תנועה
אז אני גם מקווה לאיתמר כשירצה שיגמול את עצמו (וכמה שיותר מאוחר) אבל הלוואי וזה יבוא ממנו... ככה נראה לי יותר קל לכל הצדדים לא? והריון??? מפמולן??? יפה... מזל טוב גם אני עם גלולות ורוצה ולא רוצה להכנס להריון זאת אומרת מאז שאיתמר נולד (כולה 4 חודשים) אני מתה לעוד... אבל זה נראה לי מוגזם לאללה... אבל אם יבוא ... עד רבה... אז מה יש לי סיכוי
למרות שזה לא קל לגמרה לי, אני מאד מרוצה שזה בא ממנו ולא ממני. סיכויים להריון?? אם את רוצה אז אין בעיה. אצלינו אישי מאד רצה, ואני לא ממש, כך שאני כן היתי מעדיפה שהגלולות יעבדו.