שלום לכולכן וחג פסח שמח

שלום לכולכן וחג פסח שמח

רציתי לשתף אותכן בחוויה נעימה שהייתה לי. קראתי במקומון שבכפר יהושוע יש חנות יד שניה ובה גם מידות גדולות.נסענו לשם בעלי בתי ואני והופתענו ממש לטובה. המקום נעים מזמין ומסודר יפה.אני למען האמת חיפשתי רק שמלות לקיץ ומצאתי רק אחת שחור לבן יפה ודקה,כל השאר היה ק ט ן אבל אחת זה יותר טוב מכלום. המוכרת במקום אמרה שיש לה עוד הרבה למיין ושיהיו עוד שזה נעים ומשמח.השמלה עלתה לי 50 שקל והיא כמו חדשה.אני אשמח למצוא שם עוד דברים. סתם רציתי לשתף אותכן בזה.
 
היי מאיה

תודה על המידע שמסרת. התואילי למסור פרטים נוספים-כתובת החנות בכפר יהושוע וכן שעות פעילות, ואולי אפילו טלפון החנות לצורך בירורים. חג שמח ובריאות טובה לך ! אישה
 

DREAM111

New member
../images/Emo9.gif כפר יהושע השורשים שלי

כנכדה של סנדלר הכפר משה ז"ל ועוזרת הגננת הידועה נעמי שתחיה כל כך שימח אותי לקרוא את ההודעה של מיה. אז מן הסתם זו לא חנות וזה בטח אצל אחת התושבות בבית ומחר במקרה אני בכפר ואנסה לברר עם סבתי שתחיה אם היא יודעת במי מדובר, כמו כן ביקשתי ממיה במסר פרטים לגבי המוכרת ואם היא תחזור אלי אני יבדוק עם המוכרת עצמה מחר ואדווח לכן.
 
היי dream שמחתי לעזור,באמת

אני גם ילידת העמק.החנות באמת בבית של אחת משתי המוכרות ושמה "כמו חדש". אם אני לא טועה שמות המוכרות הם מאיה ותמר. אז בכייף ותהנו.
 
שלום לך אישה

בשמחה אתן לך את הפרטים.זה משק מספר 13 ופתוח שם במשך השבוע בימים ב-ה מ-0900-1230'1600-1900 שבת מ-1000-1800 .מספר הטלפון שם 04 9831988.מקווה שהפרטים ברורים ואשמח לשמוע ממי שתגיע לשם איך הייתה התרשמותה מהמקום. מכל מקום לכולן כולן שבת שלום חג שמח ולמי שחוגגת את המימונה שיהיה בכייף רק אל תאכלו יותר מידיי.
 
למיה בסגול

תודה לך על המידע המדוייק. באחד הימים בודאי אבקר ב"כמו חדש", בתקווה שאכן אמצא שם את מבוקשי. ושוב תודה ! אישה
 

DREAM111

New member
תודה רבה למיה על המידע ועכשיו

גיליתי שאני הייתי אצל מישהי אחרת ומיה היתה אצל אחרת. אז גם אני גיליתי בכפר עוד מישהי שמוכרת ואני חייבת להודות התאהבתי בחנות של בשמת המדהימה. נכנסים לחנות אז אצל בשמת זה לא רק בגדים אלא גם עתיקות, עוברים בין כל העתיקות ששופצו ושוחזרו רואים שטרות של הכסף הישן בצמוד לטלפון החוגה שמונח לו על השולחן עוברים דרך וילונות רקומים בעבודות יד כמו שפעם היו עושים ומגיעים לאגף הביגוד. בכל החנות הריח הוא ריח קסום לא מה שחשבתי שתמיד יהיה משהו כמו נפטלין וריח דחוס של דברים שעמדו הרבה זמן ובגלל ההרגשה הזו הרשיתי לעצמי למדוד ואופס אפילו מצאתי קניתי חולצה שחורה קטיפתית חצי שקופה שאני ממש מאושרת ממנה. מבטיחה שבביקור הקרוב אלך לבדוק גם את החנות השניה שמשום מה חשבתי שזו החנות שבה מדובר והאמת זו גם החנות שגם סבתי שתחיה וגם דודי מכירים. מיה אני יעלה גם את הפרטים של כמו חדש וגם את של בשמת כדי שמי שמגיעה לאיזור הכפר תוכל להנות גם מקולקציה חביבה במחירים שממש בדיחה (לפחות אצל בשמת הכל עד 60 ש"ח).
 

DREAM111

New member
כפר יהושע זה אחרי יקנעם אם את

באה מכיוון ת"א וצמוד לרמת ישי אם את באיזור הצפון.
 
"בשמת"

דרים - איך מגיעים ל"בשמת". מה הכתובת של "בשמת", האם יש ברשותך טלפון לבדיקת מיקום ושעות פעילות ? תודה מראש. אישה
 
לכולן חודש מאי נעים מהנה ושמח

dream אני באמת לא שמעתי על בשמת ואשמח אם תוכלי לתת מס.משק ואו מס. טלפון אצלה.זה נשמע מקום קסום ואני מאוד אוהבת את הסגנון שתארת. אז בבקשה ותודה.
 
למעלה