שלום לכולכם

STARLADY

New member
שלום לכולכם

ונעים מאד. :) אני הדר. נבחנתי במועד אפריל ב29 למרץ (ותרשו לי להקדיש 2 שניות סלידה וחלחלה מהבחינה) ורציתי לשאול\לומר כמה דברים: קודם כל - מישהו יודע מועד -מדוייק- לפרסום התוצאות? גם אני בימים האחרונים התחלתי לחשוד בעניין "סוג הבחינה" ואף קצת להילחץ. שנית - למי שעשה במועד הזה.. היתה את השאלה המגעילה של A הוא 30% מC, כמה הם 60% מזה ומזה.. (לא זוכרת ממש), והבנתי שהתוצאה היתה 2BC, היש סיכוי קלוש שמישהו במקרה זוכר את מס' התשובה? למרות שבאתי בדיליי רציני? עד היום אני לא מבינה כיצד היה ניתן לפתור את השאלה הזו. שלישית - מתי המועד הבא בו אוכל להיבן במידה ואצטרך? עד מתי אני יכולה להרשם? ומתי מתחילים ללמוד בקורסים לאותו מועד? אני מתכוונת ללמוד עצמאית במידה ואצטרך. ודבר אחרון - כמה טיפים ממני לנבחנים במועדים הבאים, וניפוץ כמה דאגות של הפולנים בינכם - מהדורה מיוחדת לדאגנים במיוחד: א. אוכל (ב' זה בית..) - לא, לא ושוב - לא! לאכול בזמן הבחינה. לא לפתוח שולחן. ולא לראות צחי בוקשסטר ב6 בבוקר לפני הבחינה. הנוהל הכי נכון הוא: - קודם כל לאכול יום לפני אוכל מוכר לחלוטין (וזה אומר - לא במסעדות. לא מתכונים חדשים. ולא שום דבר שלא אכלתם לפחות 50 פעם בחייכם ואתם מודעים לכך ש100% זה לא עושה לכם כל השפעה שלילית שהיא). - כל ענייני הכריכים, הפירות היבשים העלהאש ולא יודעת מה . בזמן בחינה - שכחו מזה. לאכול ארוחה דשנה ומשביעה (ושוב - מוכרת!) *שעה לפני הבחינה*. - בזמן בחינה - אתם זקוקים אך ורק ל: בקבוק מים קטן (דגש על קטן - שלא תשתו הרבה מרוב לחץ), וחטיף קטן של שוקולד. החטיף אוכלים בפרק ה*שישי* - זה השלב בו אתם מתחילים להתחרפן ו"לאבד את זה". למעט מים וחטיף קטנטן של שוקולד - אתם לא זקוקים לכלום בזמן הבחינה. (הערה קטנה - את החטיף לפתוח ולשים בשקית שלא מרעישה, לפני הבחינה) ב. שירותים - ללכת חצי שעה לפני הבחינה, וזהו!!! אם תאכלו ותשתו כמו שכתבתי למעלה - לא תזדקקו לזה שוב. ג. זה כבר אישי לכל אחד, אבל במקרה שלי - אטמים. הצילו לי את היום. אתם שומעים את ה"להפוך דפים", ואת ה"להפסיק לכתוב" ואת ה"נותרו 5 דקות", אבל לא תשמעו רעשים של משאיות, שיעולים, פתיחת חטיפים, רעשי בקבוקים, דופק של הפולני לידכם.. והבנתם את הרעיון. אני מאד ממליצה. הייתי בשקט שלי, בדממה, רק עם עצמי, כמו בבית. (וכבר שמעתי מקרים שגם היו שיפוצים בבניין או בבניינים ליד) ד. ייתכן ומי שתשמור עליכם תהיה בת 19 עם בעית אנמיה קשה ורגישות לקור, שתסגור לכם את המזגן. וייתכן ותהיה עם בת 55 בהמתית ומזיעה בטירוף שתקפיא אתכם על 16 מעלות. סמכו עליי - עם כל האסרטיביות שלכם - אתם *לא* תשקיעו את החצי דקה בלבקש לסגור את המזגן (ואולי על הדרך להתווכח עם אחרים שחולקים על דעתכם), או לפתוח אותו. שלא לדבר על כך שתצאו מהריכוז ולא תהיו ניחוחים. לקחת גופיה, מעל - חולצה ארוכה, ואף פעם לא מזיק - גם סווטצ'רט שיהיה תלוי על הכיסא. מה אכפת לכם? לטובתכם. זו אגב, בעיה מאד מאד מוכרת. ה. אם תרצו להיות בטוחים שיש לכם הכל ביום לפני, הכינו בתיק: 4 עפרונות מחודדים (אך לא עד הסוף, שיהיה נוח לסמן.), 2 מחקים, מחדד, אטמים, חטיף קטן, בקבוק מים, טופס בחינה, תעודת זהות, נייר טואלט למתי שתתחילו לבכות :), ו-ז-ה-ו!! תזכרו דבר חשוב - זה לא באמת כזה מלחיץ כמו שדוחפים לכם לראש!!! 3 שעות מחייכם אתם יכולים לשרוד בלי פיפי, אוכל, אמא, אבא. הלחץ זה הדבר היחיד שיכול להפיל אתכם. אני נלחצתי בצורה איומה, אבל תוך 10 דקות בבחינה אפילו לא היה לי זמן להילחץ מחשיבות הבחינה (רק מהספק התשובות ותוכן הבחינה). הזמן טס כשנהנים.. מסתבר גם כשסובלים בלחץ זמן. :) לילה טוב, יום טוב, ותודה על הדגים.

מעולה! ../images/Emo57.gif

תודה רבה

למעלה