תשובה.../images/Emo72.gif
קודם כל,אני לא מבין מאיפה קיבלת את הרושם שבאתי להתנגח,כתבתי בהודעה הראשית ש"שאני לא שואל כדי לפתוח ויכוח על מי צודק,אבולוציונרים או בריאתנים,אני באמת רוצה לדעת...." אז בוא תן לי לנסות להבין ההסבר הזה -> "ההנחה הרווחת היא שהתרכובות האורגניות הראשונות נוצרו מן הגזים שהרכיבו את האטמוספירה בעבר – מתאן, אמוניה, מים וכמה תרכובות גופרית" ועוד הסברים שמופיעים בהודעתך באותה הרוח הם לא שייכים לתורת האבולוציה? אז למה הם מופיעים תחת "אבולוציה בויקיפדיה? אם אתה ממש מתעקש אז אני אביא לך ציטוטים מהמקורות שאלוהים הוא אין סופי,ראשון ואחרון אבל מה זה ייתן?זה חשוב?אתה יכול לצאת מנק' הנחה שאני לא אומר דברים באויר(בגלל זה בדיוק פתחתי את ההודעה הראשית,כדי לדעת) אבל אם בכל זאת תרצה ציטוטים (וזה לגיטימי לחלוטין) אז אני אביא. הויכוח עם אלוהים קיים או לא הוא ויכוח די ארוך ומתיש,אץה בטוח שאתה רוצה להיכנס אליו?בכל מקרה,הדוגמה של מפלצת הספגטי היא מגוכחת (ולא בגלל שהיא עשוייה מספגטי) כי עצם האנאלוגיה מראה על חוסר בקיאות בדת. אגב,הטיעון שיש מלחמות בעולם,טרור,תאונות דרכים,מחלות,מומים וכו' ובגלל זה אלוהים לא קיים כי אם הוא מושלם אז הכל צריך להיות מושלם,הוא אפילו יותר גרוע מהטיעון של מפלצת הספגטי.שוב,זו מראה על חוסר הבנה של הדת וחוסר הבנה של העולם לפי הדת היהודית.(לא כתוצאה מטיפשות אלא כתוצאה מבורות בתחום).באותה המידה שלא תצפה ממני שאני אזרוק כאן לאויר הצהרות חסרות שחר על תורת האבולוציה שלעומתכם אני לא בקיא בכלל(אם כי אני לא בור מוחלט בתחום ויש לי דיעה מגובשת).זה לא יהיה לעניין,נכון? LIKEWISE כל השאלות שציינת הן שאלות שראויות להישאל אבל אתה לא שואל.אתה אתה התובע,השופט והמוציא להורג.זה לא פייר... הטיעונים האחרונים שלך גבי יענה שלא משתמשת בכנפיה וכדומה,אלה כבר טיעונים שלא קשורים לכלום.אני מתפלא שהעלת אותם. מה גם שאם אני יכול לשאול על אותו משקל,למה יש מחלות ומומים למינהם ובעלי כנף שלא עפים אם הברירה הטבעית אמורה לבחור את האידיאלי?אבל שים לב ששאלתי ולא אמרתי "יש מחלות ומומים למינהם ובעלי כנף שלא עפים לכן הברירה הטבעית היא שגויה!" MOOLKI