שלום לכולכם!

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

bluexx

New member
לא לא לא לא לא לא לא

לא לא לאאאאאאאא שאני לא אשמע את המילים "צריך ללכוד אבנים" חוץ מטעות של היריב, קו ,אבנים מוקרבות בכוונה ומרוצי לכידה לא צריכה למות שום אבן במהלך כל המשחק לא לוכדים אבנים המטרה בגו היא ליצור שטח חי ואם אפשר שהשטח הטוטאלי יהיה שקול ל51 אחוז מהניקוד האפשרי על הלוח בסוף המשחק או יותר להשיג שטח טוב זה כמו לאכול קבוצה של 20 אבנים, רק שחיסול של כזו קבוצה לא אפשרי כמעט אף פעם

אה... תודה על התיקון../images/Emo70.gif../images/Emo222.gif

חשבתי אמרתי משהו גרוע ביותר... מסוכן!!!

dannyshadow

New member
ברור

אצל שחקנים טובים (ואולי גם ברמות שלך-סביבות ה10 קיו) כבר אין הרבה מצבים של לכידת אבנים כי אף אחד לא עושה טעויות, אבל בהתחלה גם לכידת האבנים משחקת חלק חשוב במשחק.

imdark

New member
גם אתה יכול לשחק משחק בלי לכידה

לכידה לא באה מטעויות היא יותר קשורה לסגנון המשחק שלך יש שחקנים התקפיים ברמות גבוהות מספיק שחקנים מוצאים את המקום שלהם בין התקפי להגנתי במשחקי בליטס יש כמעט תמיד לכידות של שני הצדדים בגלל שאין זמן לחשוב

bluexx

New member
אל תדבר אם אתה לא מבין

אפילו כשאני משחק בליץ אני אולי לא קורא לעומק אבל לא יקרה מצב שילכדו לי אבנים בלי שתהיה לזה מטרה יש אבנים שכל המטרה שלהן היא להתאבד כדי ליצור חומה או למטרה אחרת ואני מבטיח לך שלא תראה משחק בלי אבנים מתות או אבני קו לכודות כמעט בכל משחק יש קו ארוך ומייגע אבל עזוב למה אני מסביר לך אתה הרי אמור להיות ה9 דאן הנפלא לא? או שאולי אתה פשוט 30 קיו במסווה? =\ אתה משוכנע שאתה 20 קיו, אמרת את זה קודם, אז אני מזמין אותך למשחק בKGS ואם אתה רוצה לצרוח ולהשתולל תוך כדי כדי להשמיד לעצמך את הריכוז אתה מוזמן

imdark

New member
למה ישר להיות התקפי?

בסדר נשחק בהזדמנות. אני מתבסס על משהו שראיתי גם אצל שחקני דאן כאשר הם משחקים מהר כמעט תמיד יהיה איזה גורם שיביא לאכילה גדולה לא בגלל שמישהו עשה טעות אלא בגלל שצריך לחשב ערך מהלכים וזה לא קל לחשב ערך כאשר הזמן לוחץ אליך בגלל זה הרבה שחקנים משאירים אבנים מתות כדי לאיים ולהרוויח במקום זה שטח או להפוך את הקבוצה שלהם לחזקה יותר כאשר במשחקים יותר גדולים עד שלב מאוד מתקדם אותם שחקנים לא יגעו באבני האויב שלהם הרפלקסים שלך מגיבים בצורה שונה בלי הרבה מחשבה אתה מוותר בקלות כדי לחסוך זמן חוץ מזה ייתכן מאוד שאני לא 20 אבל אני בוטח בשחקנים שאמרו לי שאני כן ברמה 20 ודבר אחרון בקשר לרמה שלך בKGS בפעם האחרונה שבדקתי אמיר פרגמן שזכה במקום שלישי באליפות אירופה לילדים 2004 שהוא דאן 2 מוכח היה קיו 3 בKGS

bluexx

New member
טוב

אז יש כמה סיבות או שהוא 2 דאן בדירוג ששונה מהדירוג של KGS ואי לכך רמה גבוהה KGS היא יותר טובה מרמת מציאות או שהוא פשוט לא משחק מספיק בKGS ואי לכך הוא לא קיבל את ה2 דאן שלו או.. שה2 דאן וה1 דאן וה1-2 קיו של KGS יותר טובים ממנו ^^ באשר לאכילות בגלל בליץ... תשמע לדעתי אם הם נתנו לקבוצה גדולה למות או שהם ציפו לaji שהם קראו קדימה וראו או שהם ציפו שהמהלך שלהם יכריח את היריב להגיב or else או שהם ראו מהלך ששווה יותר ניקוד שזה גם אפשרי... תמצא אותי ב kgs בקשר למשחק ותזדהה כי בדרך כלל אין לי זמן לשחקנים מתחת לרמתי בכל אופן, קבוצות גדולות לא מתות בגלל טעויות =\

LeCagot

New member
יש הבדל בין הדירוג בשרתי האינטרנט

לדירוג בחיים האמיתיים. אמיר למשל, הוא באמת דאן 2 EGF (שזה האגודה האירופאית לגו) אבל ב- KGS הוא בערך 2 קיו. בקישור הזה אפשר לראות טבלה המשווה דירוגים שונים.

למעלה