שלום לכולכם

arem12

New member
שלום לכולכם

בזמן האחרון הרוחות כאן עכורות מידי והמצב הזה לא כל כך נעים לי בלשון המעטה. אני מרגישה יום יום שאני ניכנסת לשדה קרב ומה שנותר לי זה רק פינוי גופות ופצועים מהשטח. אני אוהבת את הפורום אני אוהבת את המוזיקה היוונית שאצלי היא דרך חיים ופרנסה, אבל אני לא מוצאת את עצמי כאן לאחרונה , האמת נהיה לי מגעיל להיכנס לפורום ועוד יותר לפתוח את תיבת המסרים שלי.אני יוצאת לחופש לזמן מה עד שאחליט מה אני עושה בהמשך בקשר לניהול הפורום. אבישי: לדעתי כל אדם שניכנס לכאן ניכנס מהסיבה שהוא אוהב את המוזיקה ורוצה לחלוק את אהבתו עם כולם אני מאמינה שכל אחד כאן יכול לתרום לכולם מהידע האישי שלו ומההתרשמות הכללית שלו לגבי המוזיקה.אין דבר כזה גרעין קשה כל אחד כאן יכול להיות חלק מהגרעין הזה, אז לכולכם המוזיקה היוונית שלא כמו סיגנונות אחרים במוזיקה היא איטית יותר רגועה יותר קחו גם אתם את החיים כך בצורה יותר נינוחה כבדו אחד את השני לא מאמינה שיש כאן מישהו שבא להילחם כי מילחמות יש לנו מספיק בחוץ על הכביש על הפרנסה ועל עוד,,, שיהיה לכם יום מקסים עם הרבה

ענת

אני לא מאמינה שאת רצינית אני עוקבת אחרי ההודעות שלך ואני יודעת כמה חשוב לך האתר הזה אחד הסיבות שאני כאן זאתי את תחשבי עוד פעם לפני מה שאת עושה ואל תתני לאף אחד לנצח אותך או לשבור אותך ותישארי כאן . . . . . .ונוס

שלום חברים אני פורש לפורום אחר

כתוצאה מהתנהגות של אחד ממנהלי הפורום אבישי שמוחק הודעות שלי,אין לי מה לעשות בפורום שמנוהל ע"י חובבנים,המטילים צנזורה על הודעות של משתתפים. הצטרפתי לפורום זה על מנת לתרום לכם הרבה מידיעותי על יוון,ואני ניתקל בתופעות מוחצנות, תוקפנות לא מובנת של מר אבישי שלעולם לא פגעתי בו (ניתן לבדוק את כל הודעותי). אשמח לעזור לכל משתתפי הפורום בכל נושא באי-מייל האישי שמפורסם באופן חופשי. שמחתי לקחת חלק מכם בתקופה זו. לשרותכם ציון קדם

xבישי

New member
אבישי אשם !!!!

אבישי אשם שדאג לפורום אבישי אשם שאירגן את המפגש אבישי אשם שפתח פינות חדשות אבישי אשם שהמיע לכם קטעים נדירים אבישי אשם שהוא מבקש לשמור על הכללים אבישי אשם שביקש יפה לא פעם אחת בלי הערות מעליבות לפני כולם אני מודה באשמה וביקשתי לפרוש מהניהול .

kahriberi

New member
היום יהיה "מעונן"חלקית...

אנשים יקרים יודעי דבר ואהובים שלי... שמי KAHRIBERI ואני כאן בפורום כבר מספר חודשים ונהנת מכל רגע, מכל הודעה ומכל ידיעה שבהחלט מרחיבה את ידיעותי בתחום המוזיקה הכה מלהיבה ומרגיעה, המוזיקה היוונית.
בפורום הזה, מהרגע הראשון שבאתי אליו קיבלתי רק חמימות, תמיכה ,אהבה וכמובן ידע. מנהלי הפורום וענתי בכלל ,שהייתה כאן ממובילי הפורום עוד לפני שמונתה רשמית, דאגו להרגשה הזו. אבישי, אינך צריך להתנצל בפני איש יקר זה שכן לפני הצטרפותו לפורום הפורום היה רק תומך,אוהב ושלו...מרגע הופעתו החלו "הצרות בממלכה"... אינני רומזת אפילו לרגע שעדיף כי תלך ציון יקר, אבל בוא נאמר שאין אנו מחזיקים אותך כאן בכוח. לפי ההודעות שלך ראיתי בעיניי כי יש לך המון מה להציע לפורום ממיטב שנותייך ונסיונך...חבל שמיטב זה לא יעבור אל כולנו על רקע של חילוקי דיעות, אתה יכול, אדוני יקירי, להביט טוב על שכתבת לנו ולראות כי אולי דרכיך אינן הצודקות ביותר..שכן יכולת לכבד את שיקוליו של אבישי מנהל הפורום שכן תפקיד זה לא ניתן לו לשווא. אבישי, אני תומכת בכל בכל מאת האחוזים עשית את המוטל עלייך ואל לך להרגיש אשם אפילו לא לרגע על "הענן" שמעיב עלינו בימים האחרונים. שוב, לא שמתי לב ונגררתי גם אני אל מתחת לענן, וכן אני רוצה להתנצל בפני אלו שמכתבי יראה להם תקיף מדי, חצוף מדי או ישיר מדי... כתבתי את אשר על ליבי ושהרגשתי נכון לומר. ענתי מתוקה שלי, עכשיו את מבינה מדוע לא הגבתי הרבה זמן בפורום...כי לא רציתי להיכנס אל תוך המריבות פה... ואולי חבל שנכנסתי כרגע...
אז באמת אני מציעה לכולנו להשאיר את העבר בעבר ולהמשיך הלאה אל עבר דפי פורום חדשים ונקיים מכעס ושיפוטיות...מה דעתכם!? באמת באהבה גדולה אליכם... ושוב מילת תודה למנהלי הפורום שעשו לי רק טוב ולעוד רבים כאן... אפחריסטו פולי... יום טוב. וסליחה מראש...

תגובה kankideri

היתרון הגדול באינטרנט הוא שהכל כתוב,,,, לפני שאת מפנה אותי לקרוא את מה שכתבתי,,,בבקשה תיקראי את,ואם תמצאי משהו,ולו הקטן ביותר בכל תקופתי אני אוכל את המחשב שלי,בואי הספר לך משהו אישי. אתמול כתבתי מיכתב לאבישי מפרגן ואף ביקשתי ממנו לחזור לאותם ימים מלאי חיים שהיו לו,מכל הלב,, ומה עשה אבישי,,בתגובה הוא מחק את ההודעה,,,,,אם הוא גבר שיפרסם ברבים את מה שכתבתי לו אתמול!!!!! ואז תראי כמה שאני בסדר. בכל מיקרה אין לי כל ספק שאני באופן אישי לא החסר לך, אבל זו בחירתך ואני מכבד. אהבתי את הסיגנון:אני לא רומזת שתלך,,אבל בוא נומר שלא נחזיק אותך בכח,,, יפה אה,,,!! בכל מיקרה אני מעריך את תגובתך ציון

קלין

New member
חיזוקים לציון קדם

ציון. אני עברתי על הפורום כדי להתרשם מכל האנשים ..התגובות ..ולשפוט בעצמי .. הבנתי שיש גרעין בפורום הזה לא גדול אבל מוצק. הם פיתחו מן הסתייגות מזרים. כנראה.. פורום זה דבר אדיר והם חייבים להיות מרוצים מהתדירות של הכניסות והתגובות אבל ... יש איזו תופעה מוזרה שכל אלה שמחוברים למוזיקה יוונית מרגישים שאחרים יודעים פחות .ואני נתקלת בכל מקום שיש אוהבי מוסיקה יוונית. קראתי על מה שכתבו על פרנס ...כולם למדו ממנו כולם ספגו ממנו את הידע ובכל זאת בועטים בו. משהוא צריך לעשות אוניברסיטה כדי להגיע לרמת הידע של פרנס . אז חבל ...כי המטרה היא גיבוש וגוד-טיים סביב מוסיקה יוונית. אז תצליחו אנשים טובים.

shabtai2

New member
קלין יקירתי

תקראי את כל מה שכתבתי.אין לי כבר את הכוחות לחזור על הכל. לכולנו מטרה אחת ובטח גם לך,מוסיקה יוונית.אז אולי באמת תסתכלי קדימה לא כולם בועטים וכל מי שבועט במקום הלא נכון שתשבר לו הרגל. אני מציע שמרגע זה תחשבי חיובי ותתרמי את תרומתך הצנועה לטובת הפורום. אני מציע לך ולכולם להקשיב לשיריו של נוטיס ספאקיאנאקיס,להרגע ולהנות מקולו המדהים.אמליץ לך על אלבום טוב שלו בקרוב בשביל זה אנחנו פה לא כן? להתראות והמשך ערב נעים לך ולכולם, שבתאי.

shabtai2

New member
לא אמרתי רק נוטיס

מקבל את המלצתך, בהזדמנות הראשונה אאזין גם להם,בשביל זה אתה פה,תודה, שבתאי.

shabtai2

New member
אבישי לא אשם

בלי הרבה פוזות,בלי הרבה רגשות,אדם נמדד במצבים כגון אלה בחיים. אני "קצת" יותר מבוגר ממך והאימרה "אין חכם כבעל נסיון" לא סתם אימרה. תשכח מההיסטורייה וקדימה תן גז,תסתכל קדימה החיים יפים ולפעמים אדם צריך להסתכל אחורה ולבדוק אולי גם הוא טעה?,אין אנשים מושלמים. כרגע ישנה אוירה פייסנית וסלחנית באתר וכולם נוטים להתפשר ולשכוח.תתעלה על עצמך כמו כולם ותמשיך להשקיע ולתרום כמו עד היום.תאמין לי במצבים שכאלה חובת ההוכחה עליך ותקח את זה כמחמאה.להתראות, שבתאי.

xבישי

New member
שבתאי ידידי תודה על החיזוק

כל מה שעשיתי עד היום היה לטובת הפורום ותאמין לי הכל בהתנדבות ובכיף ללא תמורה, עברת על ההודעות של הפורום מההתחלה מה תוכל לספר לנו על האוירה ששרה אז בפורום ולאחר שנהיתי מנהל האים הועכרה האוירה ? שמת לב למאמצי הבילתי פוסקים למפגש חברים ידידותי לנימוס ולכבוד לכל גולש חדש תוכל לקרא ולהיוכח אפילו לציון קדם ששיחק איתנו משחקים בשם רוני* התיחסתי יפה ואפילו הזמנתי אותו למפגש שלנו המצב השתנה שהוא נכנס בשמו האמיתי והתחיל בהערות לא מתאימות ושלא קשורות ולא בכלום למוזיקה יוונית הוא כינה אותי ב"קריז" וצעק לי להרגע לפני כולם ובכן להרגע ממה בדיוק? הוא התערב בניהול בצורה בוטה ,למרות שביקשתי ממנו פעמיים שיחדל להעיר וידבר אך ורק על מוזיקה בלבד הוא הבין שזו מלחמה והתחיל לפתוח שרשורים על רדיפות ומלחמה ותוקפנות שלמעשה לא קיימת כל מה שאמרתי וביקשתי היה לטובת הפורום הוא ממשיך לפתוח שירשורים עלי משום שהיתה לו מטרה אחת להסית נגדי את הגולשים ואת המנהלים ונראה שהוא הצליח לא רע . אני מאחל לך להיות מנהל פורום פעם אחת שתרגיש את הלחצים הכרוכים בעבודה זו אתה טיפוס ילדותי למרות גילך המתקדם , וכמובן שלך תמיד תהיה המילה האחרונה ,אכלו לי שתו לי.. מר ציון קדם אתה הצלחת ואני פורש אז בבקשה תריב אבל לא איתי .

shabtai2

New member
קבל עוד חיזוק אבישי

פרגנתי לך, לא טוב. ניסיתי לפשר, לא טוב. השקעתי מזמני בכתיבה לטובת כולם, לא טוב. לא עמדתי לצידו של אף אחד, לא טוב. לא כתבתי מילת ביקורת אחת על אף אחד, לא טוב. כשתקרא את כל מכתבי שוב תבין אולי שתמכתי בכל אחד ואחת שבקרו בפורום. חבל שסיימת את מכתבך בסגנון שכזה. כנראה שאתה צריך באמת להגיע לגילי "המופלג" על מנת להבין את מה שכתבתי. בכל זאת אתה יכול להגיד את המילה האחרונה אם זה עושה לך טוב אבל שתדע אני מעריך,מפרגן ומודה לך על ההשקעה הכבירה שהשקעת וקורה לך, אל תפרוש. אני מודע ללחצים שכרוכים בניהול הפורום.תחליט לאחר שתרגע אם זהו באמת סיום הוגן לך ולנו. מנסיוני ברור לי שמי שמנסה לפשר ולסיים קטטה לא לו עלול להפגע. אני מקווה שלאחר קריאת מכתבי זה תשקול עוד פעם אם זאת הדרך. בכל מקרה אבישי לא משנה מה שתחליט שתצליח.אני נותן לך את זכות המילה האחרונה את שלי סיימתי, העם יואמר את דברו. שלך בידידות, שבתאי.

xבישי

New member
חלילה

לא התכוונתי עליך ידידי שרק נכנסת ותרמת רבות בקישורים נהדרים לאתרים מענינים ואפילו העלתי אותם לדף הקישורים לטובת כולם . ואף הוספתי קרדיט ולמי שפספס דף הקישורים

shabtai2

New member
תודה אבישי

הבנתי לא נכון את מכתבך גם אני מתנצל, שלך בידידות, שבתאי.

קלין

New member
לציון מקלין...אני איתך

ציון קדם היקר! רק הכרנו וכבר אתה פורש. וחוץ מזה אתה על הכיפק.. אם תפרוש תגיד לאן וגם אני אפרוש יחד איתך אז ביי

shabtai2

New member
קריאה לכל מנהלי וגולשי פורום היווני

שלום לכל יקירי וחובבי המוסיקה היוונית בביקור הראשון שלי בפורום כאורח חשבתי לתומי שבאה מנוחה ועדנה לחובבי המוסיקה היוונית וסוף סוף מצאתי את הפורום שבו אוכל לתת, לקבל ולהנות עם הברנג'ה של המוסיקה היוונית. משום מה עננים שחורים מעיבים וגורמים לאנשים הן בהנהלה והן מהגולשים לחשוב על הרהורי פרישה (חלקם כבר עזבו). כמה חבל, מדובר רק במוסיקה אבל כשמדובר במוסיקה יוונית אנחנו כולנו יודעים שהמשמעות היא אחרת.אנחנו בדקה ה-90. אני קורא לכולם לפתוח דף חדש להשאיר את החיכוכים,ההרגשות הרעות,המריבות הקטנות מאחור. אני מאמין שכל אחד שנכנס לאתר בפעם הראשונה חש באוירה ובהרגשה ש..הופה יש גם לאוהבי המוסיקה היוונית מקום מטריף להתבטא,ללמוד ולהעשיר אחד את השני. אז אני,מה זה מבקש, בואו נפתח מרגע זה דף חדש,נכבד אחד את השני,נפרגן ונעזור כי הרי אנחנו יודעים שמי שאוהב מוסיקה יוונית יש לו... נשמה. אני מבקש מכולם לכתוב את אשר על ליבם ותקוותי שהחל מרגע קריאת מכתבי זה נעסוק כולנו רק במוסיקה ובאהבת הזולת. אוהב את כולכים, שבתאי.

שבתאי ידידי

שמחתי לקרוא את בקשתך,אני מוכן לשקול שנית את פרישתי מהפורום בתנאי שאבישי יתחייב לא למחוק אף הודעה של מי ממשתתפי הפורום (להוציא פרסומים וכו'). להזכירכם פורום זה במה לכולם להביע את דעתם באופן חופשי כמובן כבן תרבות,ובכיבוד איש את ראהו,וללא סיגנונות של תוקפנות כלפי כל המישתתפים. אין לי כל ספק שניהול נכון יכול היה הפורום להיראות אחרת. עדיין לא מאוחר לבקש מאבישי להיתנצל על כל שגיאותיו,ומצידי אפשר לפתוח דף חדש,גם ענת ממקמי הפורום תבטל את חופשתה ותיצטרף אלינו מחדש. ציון

ThaGaPa

New member
ידידי היקרים

עצתי לכם, אם משהוא לא מוצא בעניכם, אל תגיבו מייד באותו רגע STAMATA LIGO ! תנשמו כמה פעמים נשימות עמוקות ותגידו לעמצכם שאין טעם להתרגז תחשבו אם יש צורך להגיב בכלל-לא חייבים להגיב על כל דבר, מנסיון הברוגז לוקח יומיים במקרה הרע, או שעתיים.. אין צורך לדרוש מאף אחד להתנצל, אתה כאן כי אתה רוצה לתת ולקבל בחזרה. ואם משהוא מנסה להעליב-למחוק ולהתעלם!! אם לא יעסקו במוסיקה נטו ובסיפורים סביבה,אז דינו של הפורום הוא אחד.

למעלה