שלום לכולכם

shabtai2

New member
ציון ידידי היקר מאוד

אני מציע לא להתנות את המשך נוכחותך בפורום בשום התנייה. אני חושב שכרגע כולם מבינים שכל אחד יכול לטעות. כולנו, כולל מנהלי האתר רוצים בטובת הפורום. ענת,פנינה ואבישי עמלו קשות לטובת כולנו ולהצלחתו של האתר. אנחנו כולם אנשים בוגרים ותן צ'אנס לכולם הרי כולנו פה מסיבה אחת ויחידה,מוסיקה יוונית נקודה. שכח מה שהיה, תסתכל קדימה.גם לך יש את התרומה כמו לכולם,מי יותר ומי פחות,הכל לפי הידע,היכולת והרצון. שיהיה לך המשך גלישה נעימה אפילו אם תחליט (אני מקוה שלא)לגלוש בשדות זרים,זאת ההחלטה שלך.להתראות, שבתאי.

הולד איט!!!!!!!!!!!

תגידו לי, מה קורה לפורום?בשבוע האחרון אני בכלל לא מצליחה להתחבר לאינטרנט וכשסוף סוף אני נכנסת מה אני מגלה? שהבייבי שלי הולך ונהרס? אז כן, החודש האחרון אני כבר לא ממש מנהלת אבל אני עדיין נמצאת פה ופשוט מזדעזעת אני מקווה שאף אחד לא יפרוש מהפורום ושיגמרו המריבות האלו, לא חסר לנו כאלו שיהיה יום טוב לכולם

F a d i

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo12.gif

פשוט אין לי מילים... תראו לאן הגענו... תראו באיזה מצב מביש אנחנו נמצאים... תסתכלו על עצמכם...!! הלשם זה אנחנו כאן?!! אני נזכר בימים שהפורום התחיל...ההתחלה הייתה מהוססת..אבל היה פוטנציאל...כל אחד סיפר על מה אהב ומה אוהב והסקר הראשון...לא הכרנו אחד ת'שני כמו היום...והיה כיף כזה באווירה..משהו ש"או סוף סוף אני יכול לדבר על המוזיקה והנושא האהובים עלי בחיים"...וכולם דברו כולם השתתפו וכולם התווכחו..ואני חושב בשביל זה הפורום נועד..!! והיום איפה אנחנו?!במקום להתקדם אנו חוזרים אחורה אחורה... אז תתעוררו...תשארו ובוא נציל משהו מהדבר הנהדר הזה שקם פה! ואל תשכחו וויכוחים (ברוח טובה ובללא קללות) זה דבר לגטימי בפורומים!!!!!הרי בשביל מה הוא נועד?!! אז יאללה כולם ללחוץ ידיים
ובוא נתחיל מחדש(ובלי שום תנאים)...! אחרת....! ערב טוב שיהיה לנו!

למעלה