שלום לכולכם....

La Gamba

New member
איכס

עכשיו ראיתי את הדבר הירוק והמגעיל הזה במלואו. זה היה דוחה

The DDM

New member
טוב אז יש פה כמה דברים מוזרים

כמו שאתה וגם אח שלי אמר לי בסוף הרשומות של הרומח (כן ככה קוראים לכל דרקונים של..) מתואר הירח שלנו אבל יש לזה המשך שסוטר את זה שזה העולם שלנו אבל זה נכון שעל זה חשבו הסופרים (מרגרט וייס וטרסי היקמן) ולכן תואר הירח שלנו אבל ההמשך אומר משהו אחר בקשר למחזור שער המוות שממנו לא קראתי כלום נראה לי מוזר שיש לו גזע שקוראים לו סארטן כי זה נשמע כמו המחלה סרטן במילרע (עם המורה ללשון DDM) אני מסכים איתך שאין קשר למרוצללים

Tanath

New member
נכון, סארטן נשמע טיפה כמו סרטן

אבל רק בעברית! מחזור שער המוות נכתב במקור באנגלית ובאנגלית אין שום דמיון בין השם סארטן למילה cancer. Courtesy of Claudia´s house of useless information

magnus the red

New member
אוווו! מרוצללים!

אחלה עולם, חרא שיטה. בעיקרון, דמיין את העולם שלנו בעוד חמישים שנה. רק שבדרך קרו שתי התפחויות עיקריות: 1. "ההתעוררות". הקסם חזר לעולם, מה שהביא לכמה תופעות: יצורים על טבעיים התחילו להופיע, כמו ערפדים, דרקונים, פיניקסים, וכדומה. דבר שני בני אדם התחילו להוולד כמוטציות, עם 4 עיקריות שדומות ליצורים אגדתיים (גמדים, טרולים, אורקים, אלפים). חוץ מזה אנשים יכולים לנצל את הקסם בעולם, כלומר להיות קוסמים. 2. ההתפתחות הטבעית של הטכנולוגיה מאפשרת השתלות קיברנטיות. אנשים עם מספיק כסף יכולים להיות מהירים יותר, חזקים יותר, משוריינים מבפנים, ועוד כל מיני פטנטים נחמדים. זה הרקע הכללי, מאוד בקיצור ומאוד בשטחיות. כדאי מאודלקרוא את הרקע בספר ובהרחבות (לדעתי ההרחבות הכי טובות שיש), זה באמת מעניין ורואים את ההשקעה. אה כן, ברוך בואך לפורום ולעולם משחקי התפקידים.

magnus the red

New member
אתם לא שונאים את זה

שבזמן שדף הפורום פתוח ולא מתעדכן מישהו כותב את מש שאתם כתבתם, רק יותר טוב?

Captain Ass

New member
חחח

תודה אנשים - עזרתם מאוד :)) ויש פגישות של הפורום הזה? כי אני יודע שבפורומים אחרים נפגשים ורואים כולם ביחד את הדרדסים, טוב טוב הגמד, ועוד..... :p

BluePrint

New member
שאלה טובה!

באמת. יש פגישות של הפורום הזה? כמו שבפורומים אחרים נפגשים ורואים כולם ביחד את... כולם ביחד.

Captain Ass

New member
:)

אהבתי את ניסוח השאלה שלך ואת העומק שלה..... מרגשש!!

Tanath

New member
כמובן שיש

אמנם עד עכשו לא היו הרבה מפגשים, אבל כל מפגש היה ממש כיף (לפחות לדעתי). A balanced diet is a cookie in each hand

hsotrt

New member
אני אגיע... ../images/Emo6.gif

ואריץ במלוא המרץ!! והקפאין... אוליי ננסה שוב לארגן מפגש?!

למעלה