שלום לכולכם!

infatuation

New member
שלום לכולכם!

אולי שאלו את זה כבר כאן.. אבל זו פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום הזה (לפני כן לא ראיתי אותו). איך אתם יודעים על בטוח שאתם.. הומויים או לסביות או.. מה שאתם? פשוט מעניין אותי לדעת.

S.Riddle

New member
הממ... טוב.....

אני התלבטתי הרבה זמן בשאלה עצמה של: מה הזהות המינית שלי? כלומר, תמיד ידעתי שאני נמשכת לבנים. אבל סביבי היו חברות שנמשכו גם לבנים וגם לבנות, ותהיתי לעצמי אם יש סיכוי שגם אני ככה. בשלב כלשהו אמרתי לעצמי שכבר לא אכפת לי- מתי שאני אהיה בטוחה אני אגלה, ועד אז אני אלמד לקבל את מה שאני לא אהיה. אני מניחה שדבר כזה פשוט יודעים... זה מעין דבר כזה שבאיזשהו שלב אתה פשוט יודע שהוא ככה... בסופו של דבר, הגעתי למסקנה שאני סטרייטית, כי מחיי לא נמשכתי לאף בת. אולי פעם, בעתיד, אני אתחיל להמשך למין הנשי. אבל בינתיים, אני האטרו גאה
^_^

TwelveEyes

New member
פשוט מאד...

עד 99´-00´ חשבתי שאני סטרייטית. בסילבסטר מסויים אחד מצאתי את עצמי נמשכת לאחת מהבחורות שהייתה במקום. בסוף הבאתי לה נשיקה (ללא ידיעתה.) אחרי זה באו שנתיים שבהן התחלתי לאט לאט לקלוט שאני אמנם נמשכת לבנים, אבל יש לא מעט בנות שעושות לי את זה. היו לי כמה חוויות לסביות, שבסופן החלטתי שכן, כנראה שאני בי. ולפני שתוכלי לשאול - לא, זה לא אומר שאני צריכה להיות במערכת יחסים גם עם גבר וגם עם אישה. -דנה (שמתפוצץ לה הראש היום.. בעעע)

למעלה