שלום לכולכם

שלום לכולכם ../images/Emo24.gif

אני סוזי נעים מאוד כרגע גרה עדיין בארץ לאחר תקופה שחייתי בארה"ב וחזרתי מסיבות לא נעימות שהוחזרתי חזרה לארץ אין לי אישור כניסה להכנס יותר לארה"ב..
התחלתי לחשוב על קנדה כעל מקום הולם לנסות לחיות שם את חיי בשקט הבנתי שהקור שם הרבה יותר קשה מניו יורק ולכן אני חושבת על וונקובר שהבנתי ששם חמים יותר (האם נכון? יש מישהו שחי באיזור המערבי יותר? כולם טורנטו כאן?) בקיצור רציתי להכיר רציתי לשתף אני לא מכירה נפש חיה בקנדה ולא הייתי שם עדיין מעולם אני מתוכננת לנסוע לנסות את העניין עם החבר הכי טוב שלי, התוכנית היא לנסוע חודש הבא בערך לחודש בלי אשרות או ויזה או שום דבר כזה לנחות כאלו לטייל ושם לבדוק מה קורה ואם באמת המקום לעניין אז להתארגן בארץ כמו שצריך ולחזור לשם. (אני אשמח לדעת אם זה נשמע לכם כמו רעיון הגיוני, כאן או במסרים אישיים ממש ממש אשמח להתייעץ עם מישהו שעובר או עבר את זה) ודבר אחרון יש למישהו רעיון אם אני יכולה למצוא סבלט לחודש על דירה באיזור או על מוטלים לא יקרים שסוגרים איתם דיל לחודש יוצא מחיר שפוי? מצטערת על ההתקפה יש לי עוד' המון מה לשאול אבל אני אשתוק כי לאף אחד כבר לא יהיה כח לקרוא אז הנה אני נרגעת
שיהיה לכולכם יום נפלא
או שמה זה לילה כעת

libimom

New member
לסוזי קצת אינפורמציה על וונקובר

ראשית גם כאן קר לא רק בחוף המזרחי, היום למשל יש מינוס 4 מעלות , אמנם השמש זורחת אבל עדיין קר. שנית אם את חושבת שתוכלי לבוא לכאן ולעבוד ללא ניירות חוקיים, יש בידך טעות גדולה מאד. ראשית מצב התעסוקה בבריטיש קולומביה ( הפרובינציה) לא מזהיר במיוחד, שנית אין כאן יהודים בעלי בתי חרושת או מפעלים כמו בצד המזרחי המעדיפים לקחת ישראלים, שלישית, אף קנדי לא יעסיק אותך אם אין לך מספר של הביטוח הלאומי. רק בחודש שעבר תפסו כאן ישראלים שמכרו בקניון ללא אישור תעסוקה וסילקו את כולם מהמדינה, בהחלט מצב לא נעים, אז מאד כדאי לך לשקול בשנית את נסיעתך,אבל אם את באה כתיירת, אין מקום יפה מוונקובר בכל קנדה ובטוחני שתהני מכל רגע בביקורך.

למעלה