שלום לכולכם

Nike07

New member
אז שמעת לא נכון

כי הממשלה החדשה לא מתכוונת בכלל ליישם את הדו"ח כמו שהוא. ואם מיישמים חלקים ממנו הוא כבר לא שווה כלום.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

שונאת אותההההההההההההההההההההההההההההההההההה

Nike07

New member
מה זה משנה מה היא הציעה

אם אין את תמיכתה של הממשלה

Nike07

New member
בלי קשר לנושא

תגיד לי אתה לא אוהד של דינמו קייב במקרה?

Nike07

New member
אאאאאאמ...

א. אני לא יודע איך אלה שלומדים השנה אבל שנה שעברה כשאני למדתי, אז למדתי 3 פעמים בשבוע עד 4 פעם אחת עד 3 עוד פעם אחת עד 2 וחצי וביום שישי עד אחד וחצי. אז כולו מוסיפים עוד קצת אבל מורידים יום לימודים שלם. ב. אם את באמת רוצה ומוכנה ללמוד אז מה הקשר לאי- הגעה לשיעורים ולאי- הכנת שיעורי בית. אני למדתי עם אנשים שלמדו 6 פעמים בשבוע והספיקו כל מה שהם היו צריכים. הם היו חולמים שיורידו להם יום לימודים שלם וייתנו יום שלם לנוח.

AeroSlash

New member
תראה..

אני לומדת 48 שעות בשבוע ואין לי זמן לכלום.. יש אנשים שלומדים יותר ממני ולא מעט כאלה. רוצה להסיב רלי איך מפזרים את זה על 5 ימים ככה שלבני אדם עדיין יהיו חיים?

DeAth ScrEaM

New member
חחחח

אין מצב שיורידו את שיעורי הבית.... כי "כשאין שיעורי בית אין למידה... ובבית תמיד צריך ללמוד עוד" ובלה בלה בלה... זה מה שכולם תמיד אומרים.. אז אין מצב..... ואני עוד נידפקת כי אני במגמת ביוטכנולוגיה..... בכיתה יב' יש מעבדות פעם בשבועיים.... אז יופי אני אלמד לי עד 6 בגלל זה.. למה לא? נכון? ואני אגיע לי הביתה בשמונה ויהיה לי גם כוח ללמוד ולהתכונן ליום שלמחרת... ממש תוכנית טובה :|

DeAth ScrEaM

New member
עכשיו זה משו אחר

כי אני יודניקית ועוד לא לומדת את כל החרטא של המגמה שלי... עכשיו יש לי רק הקדמה ואני לומדת עד 2 בערך.... אבל מרינה למשל (maruska) היא בביצפר שלי בשכבת יא' והיא לומדת ממש הרבה.... זה מאוד מסובך כל המערכת החדשה הזאת... מסובך ומיותר..... אם הם רוצים לשפר שמשו... לא נראה לי שהם יצליחו לעשות את זה אם הם יעייפו את התלמידים יותר מדי.... אחרי הכל יש לי עוד דברים לעשות חוץ מלימודים לא? אני עוד רוצה להספיק ללכת לחדר כושר, לסדר כל מיני עניינים, ללכת לחברה או ידיד סתם לשבת עם מישו בחוץ... יש גם תחביבים.... ואם תהיה התוכנית החדשה זה פשוט ידפוק את החיים... :|

Nike07

New member
שוב שאלה שכבר שאלתי פה

למה במדינות המערב זה מצליח ובישראל זה לא יצליח לדעתך?שם רמת החינוך גבוהה הרבה יותר ועדיין יש שם לכולם חיים והכל.

AeroSlash

New member
אתה יכול לדבר כמה שתרצה על

השינויים בבתי ספר אבל הסיוכי שזה יושם הוא אפסי. יודע למה? כי המנהלים של בתי ספר יהפכו להיות ממש כמו בעליהם ובוא נגיד שהרוב לא ישקיעו את הכסף שניתן להם בתשתיות. סתם דוגמא. ואתה יודע שאם אתה חיי עם חוסר שעות בשינה טוטאלי אתה לא יכול לבלות בשיט ביום שיש כי כל מה שאתה רוצה לעשות זה להשלים את שעות השינה הנכספות שלך? ואתה יודע שלחיות בין כותלי הבית ספר ולבי כותלי הבית כל השבוע ללא כל אפשרות מינמלית לצאת יכול לשגע בן אדם ככה שכבר שום יום שישי הוא לא צריך? מה בדיוק אומר לך שהסיכוי שיהיו לא שיעורי בית הם קלושים? מורים הנאציים לא מתחשבים בכלום. הכל בזין שלהם. העיקר זה המקצוע שלהם וזהו.

למעלה