שלום לכולכם

dark dumb

New member
איך זה בידיוק ישפר!?!?!?!

אנחנו נלמד עד ארבע-חמש, ומה נשאר לנו? איך אתה רוצה להכין שיעורים להתכוננן למבחנים?!?! מתי נעשה את כל זה? 8? כשכולם עייפים אי-אפשר להתרכז ואי אפשר ללמוד!!! אז אחוז הכשלונות רק יעלה!!!

Nike07

New member
יהיו לך בסה"כ 8 בגרויות

כך שגם מס' הבגרויות יקטן

AeroSlash

New member
שינוי לרעה אתה מתכוון...

אתה יודע מה זה להתקע בבית ספר עד 4 כל יום ולא משנה שאולי יתבטלו לך מלא שעות ואתה מסיים ב-11.. אתה בכל זאת תהיה חייב ללכת ב-4. לא יהיו לנו פאקינג חיים!!! שום תוכניות, שומדבר!! לחזור הביתה כל יום ב-4 עייפים רצח. בקושי להספיק לעשות משהו ואז כבר ללכת לישון. אתה יודע מה זה יהיה?! גיהנום!! יודע למה? כי יהיו לנו חיים מהבית ספר לבית ומהבית לבית הספר. לא תהיה לנו אפשרות לצאת בימים חול לשומקום למה? כי אנחנו רק נחזור הביתה ב-4!! שלא נדבר על זה ברוב בתי הספר אין את התנאים לתלמידים להשאר עד 4. אתה יודע מה זה ללכת כולך מזיע ומגעיל משיעור ספורט שנגיד היה בבוקר עד 4?! אתה יודע מה יקרה אם 80% מהציון הכללי בבגרויות יהיה המגן!? ואני לא אמשיך. כי יש הרבה מדי מה להגיד על הדבר המזעזע הזה.

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אם לא ישנו את זה, אני עוברת לאקסטרני

NastiAlla

New member
בהחלט..

אלה, זה מה שאת עושה במקום לשכב לישון ולהחלים? מסתובבת פה בפורום? :O עוד תדביקי אנשים [ חיחי.. לא היה מצחיק
:| ]

Nike07

New member
אוקיי

בימי חול אולי לא תוכלי לצאת לשום מקום אבל יהיה יום שישי שלם בבית. חוץ מזה אם תישארי בביצפר עד 4 הסיכוי שיהיו לך שיעורי בית הם קלושים וגם אם יהיו אולי לפני בגרויות. אם מסקנות הוועדה אכן יושמו אז יהיו תנאים בבתי הספר כי הרפורמה היא כללית וכוללת שינוי של כל התשתית.מה שיהיה אם 80% יהיה המגן זה הכרח של התלמידים ללמוד לא רק לפני בגרות אלא במהלך כל השנה מה שהגיוני שיוביל גם להישגים טובים יותר.ואני לא אמשיך כי יש לי מה להגיד על השינוי הזה (לטובה!!!).

רוצים להוריד גם את החופש חנוכה

ולקצר את חופש הגדול זה ניראה לך נורמלי??????????? זה גינוהם יהיה!!!!!!!!!

Nike07

New member
מסכים איתך שהדו"ח לא מושלם

אבל מצד שני מוסיפים חופש באמצע חורף.

הם לא מוספים...

הם מחלקים את החופש הגדול.. ובכלל בחורף יש בגרויות אז איזה חופש זה יהיה???????

Nike07

New member
יהיו לך בסה"כ 8 בגרויות

כמה כבר יהיו בחורף. במקרה הכי גרוע 2.

SpyKid

New member
אמממ....

א. מה עם אנשים שצריכים את הזמן החופשי לא רק לבילויים והתבטלויות אלא לדברים כמו... אמממ.. אימונים??? {אני אנוח כל השבוע ואתאמן שישי-שבת כל היום?} ב. 80% מהמגן יכריחו לא ללמוד אלא לחרוש, ויש הבדל. חוץ מזה יירדו ציונים על ימין ועל שמאל בגלל אי-הגעה לשיעורים ואי-הכנת ש"ב {2 דברים שכל קשר בינהם לחוסר ידע מקרי ביותר, או לפחות ניתן לצמצום...}

Dynamo1929

New member
אמממ...

1) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
2)
!!! אין לכם מושג איך כיסחו אותי בתעודה בגלל ההברזות!

האמת ניראה לי יהיו גם יותר הרבה

הברזות בגלל התוכנית הזאת... אם לבן אדם אין כוח לילמוד עד 2 והוא מבריז אז למה שיהיה לו כוח לילמוד עד 4
חוץ מזה בן אדם צריך לאכול צהריים אז איפה הוא יאכל אם הוא יהיה בבית הספר ועד 4? ישב בשיעורים האחרונים רעב??
ממשלה דפוקה!

Dynamo1929

New member
אמממ...

1) דווקא אין לי בעיה ללמוד עד 4, יש לי בעיה ללמוד מ8..
2) כבר היום יש בחלק מבתי הספר היסודיים ארוחות חמות, אז בטח יהיו גם בעל-יסודיים אם וכאשר יישמו המלצות הדו"ח..

למעלה