שלום לכולכם

לורליי43

New member
שלום לכולכם../images/Emo13.gif

אולי תוכלו לעזור לי. אני מייצגת קבוצת הורים- שמריצה עצומה כנגד יישום דו"ח דוברת בתנאים הנוכחיים. מאחר וכוחנו בכמות ובביחד שלנו והבנו שקיימת התנגדות קשה גם בקרב האוכלוסיה הרוסית בארץ, אנחנו מחפשים פורומים של עולים חדשים רוסיים שכותבים בעברית (או אפילו מישהו שיהיה מוכן לתרגם את העצומה לרוסית ולהפיץ אותה בין דוברי הרוסית).

לורליי43

New member
אפשר בהחלט

תמלא את הפרטים בטבלה המצורפת, תשמור אותה כקובץ וורד, ותצרף אותה כקובץ לדואר שאתה שולח למייל שבעצומה [email protected] אם אתה עדיין תלמיד- תציין את זה בנוסף. אתה מכיר במקרה פורומים של הורים בקהילה הרוסית?

Nike07

New member
יא בוגד!

עד שסוף סוף הוציאו דו"ח מועיל במדינה הזאת אתה מתנגד??לך הביתה לך...

חוק הדוברת זה חוק מועיל????

אני לא לומדת כבר אבל לאחרים זה יהרוס... זה חוק זוועה!!!!!!

Nike07

New member
טוב מתוקה תראי...

דבר ראשון זה לא חוק!דבר שני גם אני לא לומד אז את לא לבד פה.דבר שלישי זו וועדה שנוסדה בגלל החינוך הכושל של משרד החינוך בישראל שקיים כבר עשרות שנים. בסה"כ הגיע הזמן לעשות פה שינוי.

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אגב, למישהו יש מושג למה אין שביתה?..

Nike07

New member
זה לא חוק שלא יהרוס כלום

תני דוגמא למה שדו"ח הוועדה הזאת יכול להרוס?

Nike07

New member
את החינוך ההרוס

לדעתי זה רק ישפר.הגיע הזמן רמת החינוך במדינת ישראל תעלה ולא תירד. כמו שממליץ דו"ח דברת ככה עושים בכל העולם המערבי ושם כולם נהנים וחיים בסדר גמור.

בכל העולם המערבי

יש 3 חודשים חופש ,חופש חורף,.. יש ארוחות נורמליות בבית הספר.. בארה"ב למשל יש מקלחות בבתי הספר כדי שאחרי שיעור ספורט או יתקלח ולא יזיע ויסריח כמה שעות טובות ויסבול! אז אל תשווה את ישראל לעולם המערבי!

Nike07

New member
אז אולי סוף סוף

במקום לדבר נתחיל לנסות להתקדם לרמה שלהם. אם נגיד שאין מה לעשות ונשאיר הכל כמו שיש ניהיה באותה חרא בה אנו נמצאים היום.

אין למדינה כסף לעשות את זה..

למשל מקלחות בכל בתי הספר וחדר אוכל.. זה עולה מלא כסף!

Nike07

New member
אחלה רעיון

אז בואי נוותר בחיים על כל דבר שעולה כסף

למעלה