שלום לכולכם..

מורן ה

New member
מתי המשקית מעורבת

אני לא נפצעתי פיזית אבל במשך כל אותה הפציעה שלי. לא הכרתי את המושג של ק. נפגעים מהי ומיהי?

עזורא

New member
להגר התמימה../images/Emo150.gif

להגר החרוצה והתמימה שחר צח ויום טוב ,קראתי בעיון את אשר את כותבת ועונה פה לחברי פורום ותמימותך צועקת וזועקת לשמים. חומד יקירתי נכון שכולך מלאה במרץ ואמביציות לעזור לנכים באשר הם אבללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל המערכת כל כך קשוחה שאינך לצערי יכולה לעזור הרבה ואגיד למה. אנו נכים שסוחבים את נכותינו שנים רבות נלחמים במערכת ועל מה? רק לקבל את המגיע לנו ותו לא. והמלחמה קשה מנשוא. להיפצע לוקח שניה להישתקם ממש כמו שצריך כל החיים. לעולם ואני יודע מה שאני אומר לעולם אי אפשר לספק את צרכיו האמיתיים של הנכה בגלל דינמיקת החיים שמתבגרים כל הזמן ואין מה לעשות נגד זה . איני חלילה רוצה להרפות את ידיך אבל בין תיאוריה למציאות המרחק הוא ענק. נכון ישבת ביום עיון וסיפרו לך ככה וככה .אבל רדי לשטח ותיראי שלא ככה ולא ככה זה בנמצא. יכולך היא אולי אחת לעזור לנכה או להיות לו לפה בשלבים הראשונים כמו למשל לרוץ למלא בעבורו טופס כזה או אחר אבל מעבר לזה שום כלום. נכון שיפה ונחמד להיות בקשר אבללללל הזמן עושה את שלו . אני נפצעתי קשה ושכבתי בבית חולים זיו בצפת 14 חודש(שנה וחודשיים) שמעתי שיש מה שנקרא אבי הפצועים או אם הפצועים אז רק שמעתי אבל לא ראיתי. קצינת ניפגעים שמעתי שיש משהו כזה בחיל החימוש אבל רק שמעתי . ואת יודעת למה? כי זה רחוק להם ממרכז הארץ ועד היום אני בז להם על אף שעברו 24 שנה. מיחידתי באו לבקר ולא היתה בעיה אבל רק בתקופה הראשונה אבל רוב הזמן לא. אולי היו באים לבקר בזמן שהיו בבדיקות במרפאות חוץ של בית החולים ואז אמרו יאללה נבקר את עזרא על הדרך. אז הגר החמודה אני מקוה שהארתי את עיניך קצת מחוץ לתמימות. המשיכי בעבודת הקודש אבל דעי לך שהקשיחות רבה יותר בנמצא. עזרא הסופר עכו

הכל חרטא

עורו אנשים, צאו והתנתקו מהמערכת, צהל מזמן אינו אחראי על איש מכם!! והחיילת החמודה תישאר חמודה , אבל היא לא יכולה לסייע לאף נכה. היכן אתם חיים?? היא הכותל?? מה אתם בוכים לה?? צאו ועשו למען עצמכם, איש לא יעזור לכם, לא צהל. ולא משהבט ירוץ לסייע, אם בכלל, אז רק האירגון שלנו ובעיקר אנחנו נעזור לעצמינו!! ואני לא נכה חדש, ואני לא נכה של "נייר" ויש עלי למעלה מ90% נכות מפציעה במלחמת כיפור, ורק אני בכוחותי השתקמתי ללא עזרת איש, וצודק עזורא שאמר כי הפציעה הייתה כ"ברק" מול השיקום הלוקח שנות חיים. אז עשו למען עצמיכם וצאו מזה. ואת חייל חמודה, עשי למען החיילים שעדיין נמצאים בתוך המערכת, כי לנו אינך יכולה להועיל הרבה, הם אלה שזקוקים לסיוע שלך, בהצלחה שיהיה לך!!

STONE2

New member
צודק -הכל חרטא ברטא!!!

מסכים עם כל מילה אין טעם בהתבכינות על חוסר יחס!!!! רק אוסיף שמלבד לדעת שאם לא נעזור לעצמנו לעזור לעצמנו אף אחד לא יעזור לעצמנו במקומנו ולכן עלינו לדעת לעזור לעצמנו... סתם משחק מילים עצוב

עָנת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif למען הסר ספק../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מטרת השרשור אינו להעביר ביקורת אישית על הגר משקית/קצינת נפגעים לא מזיקה,ואף מועילה בשירות הצבאי. (במיוחד משקית רגישה,חרוצה,ואנושית כמו הגר
) אך לאחר השחרור,הנכה הוא לעצמו,ואגף השיקום לימינו

תרגום בגוף הסרט?כתבת אגף השיקום לי

מינו עם סימן שאלה ,אז רוח שטות נכנסה בי ועניתי בהפוכה.ההסבר בסדר?

STONE2

New member
והכי "מצחיק" ש....

הקשר היחיד שנשאר לי עם הצבא הוא דרך הזמנה לפגישה כזאת כנס כזה או אחר/ עידכון על מי לאחרונה נהרג ושיא החוצפה היה שביקשו אם אהיה מוכן להשתתף במפגש ערב "מורשת קרב" שבו אספר על "מבצעים מהוללים".... מה אומר לכם? הייתי יכול להיות מסמר הערב אם לא היו דופקים אותי.....

עזורא

New member
וואלה סטוני הזכיר לי משהו../images/Emo150.gif

בעודי מאושפז בבי"ח זיו בצפת הגיע אלי רס"ר חבר מהיחידה ואומר לי עזרא באנו עם אמבולנס היחידה לקחת אותך למסיבת חנוכה בבסיס. יש אישור מהרופא .טוב אני מסכים לוקח שקית אינפוזיה רזרבית והחובש אחרי להיות צמוד אלי ואנו נוסעים לרמה לבסיס . איך שאני מגיע חיבוקים נשיקות בטח כולם מכירים את זה ואז המסיבה הדלקת נרות וכו' וכו' גם אותי כיבדו להדליק נר ותוך כדי הערב חולקו כרטיסי הגרלה לכל החיילים וגם לי נתנו. העלו את אחת החיילות לבמה שתפשפש בתוך סיר עם שובלי הכרטיסים למען הוצאת כרטיס ומספרו. המון פרסים חולקו באותו הערב ונשאר פרס אחרון שהוא כדורסל אדידס. ואם אני כותב על זה אז ניחשתם נכונה הכרטיס שלי עלה בגורל .ואיך שכולם שמחו "בשבילי" איזה יופי עזרא הרוויח את הכדור הנכסף כי באמת הוא היה אז בזמנו כדור יקר מאוד. טוב ממשיכים את החגיגה ובסוף אומר המפקד .נו עזרא לאיזו מחלקה אתה תורם את הכדור? ( כאילו חבל שיהיה לפצוע שכל כך נישקו וחיבקו כדור שהרי לא יהיה לו מה לעשות איתו כי הוא פצוע בידו) ואני משיב ,הכדור נוסע איתי וכשיבואו ילדי אתן להם מתנה. הייתם צריכים לראות את הבהת פניהם של רבים מהחוגגים. וכשקראתי את מה שכתב סטוני זה הזכיר לי את הסיפור הנ"ל. מה אגיד ומה אומר לא סתם מישהו המציא את הפתגם שכולנו חווים אותו על בשרנו."הכושי עשה את שלו הכושי יכול ללכת" לילה טוב עזרא הסופר עכו

עזורא

New member
הגר איפה את? שלא תיפול רוחך../images/Emo150.gif

הגר היקרה עבודתך משולה לעבודת מלאכים ובכל מקרה אני אולי מבין מתגובות החברים פה כאילו נתנו לך ביס של דוברמנים. וזה נכון. אבל את עבודתך תמשיכי לחיילים של הרגע כי לאלה שעזבו את הצבא אין לך מה לעזור. האירגון הוא למעשה הפונקציה האזרחית הכמעט מקבילה למשק"ית ניפגעים. את תמיד רצויה פה בפורום ללמוד ואולי ללמד. עזרא הסופר עכו

SimpleMe

New member
אני לא בורחת כל כך מהר ../images/Emo70.gif

אני אשקר אם אגיד שלא הרגשתי מותקת כשהתחלתי לקרוא את ההודעות שלכם, ואפילו קצת נפגעתי. אבל הבנתי שאין לי סיבה להפגע, אני לא עשיתי שום דבר לא בסדר.. המערכת עשתה , עושה ותעשה טעויות- ואני לא יכולה לתקן את העולם אלא רק לעשות את המיטב מבחינתי וברמה האישית! כואב לי לשמוע את מה שאתם מספרים ואני באמת מקווה שכאלה דברים לא יחזרו על עצמם. אני מוסיפה לכם קישור לכתבה על ערב פצועים שהיה לנו, יש שם גם תמונות זוועתיות שלי , אבל אלו עדיין תמונות.
שבת שלום.

SimpleMe

New member
** מותקת = מותקת.

ולא הייתי פה כמה ימים מפני שנפשתי באילת.

החיילת עם הפרח

את פשוט חמודה, ואין מה להלין על כך, שיהיו עוד מלא כמוך פה בפורום הקשוח והגברי הזה. שבת שלום לכולם

את לא עז

את אישה עם ב..... , ובאמת כל הכבוד לך, אבל מי אמר שאינך קשוחה? כמו כל אחד מאיתנו הפציעה הפכה אותנו לקשוחים יותר, לא ת'כוונתי לפגוע ח"ו ואם נפגעת אז מתנצל!!

למעלה