שלום לכוווולללםםם !

תגידי יאאאא שטורדלית

את לא לומדת לקח אין חברים חברים חברים עד שמגיע לכיס ולא שווה בשביל זה להפסיד את ... מזה בעיה שלה את הברזת לה כבר קרה לכם קטע כזה בשבוע שעבר לא הספיק לך ואיפה השחקנים שלנו שיודעים ... את כבר יודעת וחוץ מזה יקירה אולי מספיק לפני שבאמת הדם שלך יהפוך לאלכוהול את האמת אל תכעסי אבל את שותה יותר מדי

@@

New member
נופרי ../images/Emo25.gif

תפסיקי כל הזמן לדאוג, ממש לא פגעת בי.... וכן, יום אחד הדם שלי יוחלף באלכוהול

מיקי 35

New member
ריקי נשמתי...

מאמי תקשיבי... חברים, חברים עד שזה מגיע לכיס... אמרתי לך זאת פעם... ואגיד לך שוב... אם אין לך כסף אל תצאי... אני יודע שזה קשה כי את אוהבת... ונהנית, אבל את צריכה להסתגל למגבלה חדשה, כמה שהיא לא נעימה. נשמה שלי... אם אני הייתי במקומו של הבחור הייתי מאוד כועס... ולגבי החברה... תתקשרי... מה כבר יכול להיות ?! לפחות אז תדעי שאת שלך עשית אוהב

מיקי 35

New member
דרך אגב...

אני לעומת אחרים לא חושב שכמות האלכוהול שאת שותה הופכת אותך לאלכוהוליסטית... וזה בסדר לשתות להנות... רק ש... עדיף שתעשי זאת על חשבונך... חבל על אי הנעימות...

אני לא אמרתי אלכוהליסטית

אז תרדו מהמילה הזו שהיא מכוערת בעיניי אני ישתמשתי במשפט שריקי אמרה לי בטלפון "שהדם שלי לא יהפוך לאלכוהול" ואני רק לא אוהבת שהיא נוהגת אחרי שהיא שותה וגם זה אחרי שאני יודעת שקרו לה כבר כמה פעמים תאונות בעקבות זה אז יקירה אני אוהבת אותך באמת ותשמרי על עצמך גם בשבילנו

@@

New member
נופרי נשמה שלי ../images/Emo25.gif

נא להירגע
אף אחד לא אמר כלום, הכל
טובה ואני יודעת שהכל מתוך איכפתיות ואה
ה וגם אני אוה
ת אותך

למעלה